Teşekkür edıyorum!!! Kontrol ettim listeniz doğru. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum . Liliy de nazar boncuğu olsun haftaya daha güzel sonuç alır inş.
Bende tesekkür ederim canim..aslinda gecen hafta hepimiz artida cikinca böyle bir sonuc cikti..teşekkür ederiz kardeş takım bu arada sizi tebrik ediyorum takım başarınız oldukça yüksek
Canim bende taze nane istiyorum bulamıyorum yaben çıkıp kendime bol bol salata malzemesi alayım taze taze akşam görüşürüz
Corba yokmuydu canim corba bi dilim ekmek ve salata pek bi guzel olurdu
İnşallah canm ya dombik hissediyorum baya
Bu arada çorba listeni ben de aldım kaydettim, uygulamaya çalışırımm..
Öğlen yemekte hem kıymalı patates hem pilav vardıı bu neee dedim, 3-4 kaşık kadar patates aldım ve 1,5 pors kadar salata yedim hum hum hum
Az az gitsin de kalici gitsinellerine sağlık canım süpersin dinlen artık
canım ya bide bana sor eylulden berı burdayım bi ileri bi geri 8 kilo verebıldım ama artık sıkıldım bu ay çok azimliyim
Ayferrr var kilo veremeyenohhh + da kimse yokkk hadi kızlarrr hep böyle olalımmmmm
geldim canlarim,off öldüm bittim ama ben bu gün
sabah büyügü okula biraktim,geldim 2 numarayi götürdüm krese..sonra alisverise gittim mutfak icin,sonra geldim kahvalti hazirla,ardindan kresten aradilar 2 numara rahatsizlanmis,gittim getirdim..sonra onu dok.götürdüm,sirada coktu..ordan acele geldim,esimin yemegini hazirladim..artik büyügümü almaya takatim kalmadi,kendisi gelecek kuzum
daha evin isi oldugu gibi duruyor..:26:
sulecigim ellerine saglik canim,halletmissin liste isini..daha paylasima bakmadim ama paylasmissin galiba..
kisaca gecmise bakmaya calisayim,kizimda karne alacakti bu gün,bakalim nasil olcek
ay bide haftaya cuma benim 2 numaranin dogum günü,hem kreste kutlicaklar,hem eve arkadas cagiracagiz..krese hazir pasta alayim diyorum,ev icinde kendim yapayim..haftaya dahami yogunum ne
kizlar düzen kurana kadar idare edin beni ne olur.. yok kaptan,sen bize zaman ayiramiyorsun dersenizde hic bozulmam,kaptanligi devredebuilirim birinize..sonucta herkes,her kurali biliyor artik..
ne cok konustum yahu,hemen gecmis yapayim
canım sacmalama Allah aşkına böyle yoğun dönemler oluyor arada birbirimiz idare etmemız lazım biz sende gayet memnunuz üzme bizigeldim canlarim,off öldüm bittim ama ben bu gün
sabah büyügü okula biraktim,geldim 2 numarayi götürdüm krese..sonra alisverise gittim mutfak icin,sonra geldim kahvalti hazirla,ardindan kresten aradilar 2 numara rahatsizlanmis,gittim getirdim..sonra onu dok.götürdüm,sirada coktu..ordan acele geldim,esimin yemegini hazirladim..artik büyügümü almaya takatim kalmadi,kendisi gelecek kuzum
daha evin isi oldugu gibi duruyor..:26:
sulecigim ellerine saglik canim,halletmissin liste isini..daha paylasima bakmadim ama paylasmissin galiba..
kisaca gecmise bakmaya calisayim,kizimda karne alacakti bu gün,bakalim nasil olcek
ay bide haftaya cuma benim 2 numaranin dogum günü,hem kreste kutlicaklar,hem eve arkadas cagiracagiz..krese hazir pasta alayim diyorum,ev icinde kendim yapayim..haftaya dahami yogunum ne
kizlar düzen kurana kadar idare edin beni ne olur.. yok kaptan,sen bize zaman ayiramiyorsun dersenizde hic bozulmam,kaptanligi devredebuilirim birinize..sonucta herkes,her kurali biliyor artik..
ne cok konustum yahu,hemen gecmis yapayim
canım aldım ben taze nane bayılıyorum salatada kokusu bile yetiyor bizim ev hale çok yakın ordan alıp el arabalarında satıyor amcalar taze taze şanslıyım bu konuda buyuk marketlerde bulabilirsin belki, kargoda 3 güne gelir bozulmazsa göndereyım ben sanaCanim bende taze nane istiyorum bulamıyorum ya
Az az gitsin de kalici gitsin
Ayferrr var kilo veremeyen
Kaptan kir kicini otur yerine
Ayy devretcekmis de mis miste mis mis
Bizimle ilgilenilecek o kadar gunde bes dk olsa gelinip gecmis yapilacak aha buda bizim kurallarimiz hihh
Iyi bi hafta yogundun diye seni kaptanliktan indirelim yerine ben geciyimde anlasinlar kiymetini
Ayy cildirtmayin beni yahuuu yok devir filan
Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum
Canim bende taze nane istiyorum bulamıyorum ya
Bizimle ilgilenilecek o kadar gunde bes dk olsa gelinip gecmis yapilacak aha buda bizim kurallarimiz hihh
Iyi bi hafta yogundun diye seni kaptanliktan indirelim yerine ben geciyimde anlasinlar kiymetini
Vucudumda kol geziyorlar
alirsan kilocuklari,sallanir parmaklar..banada sallanmis bu aradaKızlar bana parmak sallanmıs
Hüüüüü;(((
ohh yaglardan gitsinBugun esimle tam 5 saat yurumusus.fink fink gezdik.kizimi da kv e biraktk.1 yillik sporumu yapmisim dr dimi kizlar.........
panora ne oluyorki..terlettiylse sayabilirizInşallah cnm gitmiştir
Bende cocukları alıp panoraya gittim çok yoruldum inş spor yerine geçmiştir
canimsin..ellerine saglikZevkle yapıcam, anlaşıldı tamam .. Saolsun şahgüll yardım ederim dedi
evet canim harika..koltuklarim kabardi vallaAyy sonuçlar harika...bizden 4 kişi ilk ona girmiş ..bende sizleri tebrik ediyorum kızlar
bir dahaki sefere yersinc anim artik sende:26:
Özlenmez mi memleketttanladım Helinn memnun oldm tekrardann
Bu arada ben de sabah yazarm kilomu gene de listede olmadımı biliyorum hehe..
Öyle yapardım ama Adana işine abim sıkıntı çıkardı yaa daha yeni ameliyat oldn sonra git şimdi araba yolculuğu yapamazsın falan diye, konu sağlık olunca çok bir şey de diyemedm off içimzde de kaldı nişanlım da çok üzüldü ama hayırlısı napalım başka zaman gene ben Antala'ya giderm sanırm, ben hastalık falan uğraşınca hep nişanlım geldi ben gidemedm gezmek tozmak istiyorumm artıkkk
canim zaten bir hilal var..onuda listeye almak icin diger takimlarin onayini almamiz lazim..diskalifiye edilmis..eger itiraz gelirse listeye alamiyoruzkikaptancım yeni üyelerden kilo veren olursa alalım listeye bence, ortalamamızı yükseltiriz
bende hic sevmedim pasta isini6 Şubat Menüm:
Sabah:
7 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmek
domates-maydonz-2 dilim köy peyniri
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
4 kaşık makarna
1 pors tavuk mantar sote
Akşam:
yarım pors yumurtalı ıspanak
1 pors fırında karnıbahar-yoğurtlu
ve herkes bana çatal çıkarsın 1 dilim yaş pasta yedm :18:abim hem alıp gelince hem de izin vermeynce yedm valla
Su:2 lt yi geçmedi bugn
ohh süpersin sulem...Bugün 1 günlük protein diyeti yaptım, yarın ve sonraki günlerde de sebze diyeti yapıp ondan sonra normal devam edeceğim inş.
2 yumurta beyazı ile salata
Fırınlanmış mantar
Bitki çayı
30 gr peynir
4 yk yoğurt
1/2 ananas
1/2 kivi
60 gr tavuk haşlama
Haşlanmış yoğurtlu brokoli
60 gr tavuk haşlama
Salata
Yarın sabahtan çok umutluyum. İnşallah hepimiz dilediğimiz kadar kilo vermişizdir bu hafta....
Cok sevindim canim temiz cikmasina..o doktorada ne diyim bilemedim..bosuna canini sikti ya gicigim artik onaKaptancim tarti olayini sormussun bence degisti yazmayalim cunku benim sabit kilom bi gun oncede evde de aynı gelmistim bugun annemlerdede
Demek ki fark yok
Benim dun kosturmacayla gecti iki kere dr gittim geldim
40*4: 160/60: 2 saat 40 dk yürüyüş yapmis oldum dolmus kullanmadim arabada zaten esimdeysi
Sonuclarim guzel cikti kistim yok bosuna piskolojimi bozdular birde arastirma hastanesiydi pehh
Ve 15 subatta progesteron bakcakmis dr bilen var mi ya bunu neden bakacak reglin 20. Gunu gel dedi :26:
Bugun cok yogun olcak yine ise gitmedigimkn ertesi gunh hep boyle oluyor ugramaya calisacagim sulecim listede kolay gelsin canim
cok begendim:13:günaydın kızlar erken kalktım bugun hemen tatılmıycam biraz ödem atayım bide wc ye çıkamadımbekleyim bakayım biraz daha, bu arada hilalcim menünü görünce vazgectım zaten pastaları götürmüşsün benim bildiğim diyetin ilk günleri fazlasıyla kilo verilir diğer takımlar oyüzden alıyor hemen listeye ama tabiki pasta yiyerek mümkün değil canım
yuppiiiiiii tebrik ediyorum edacigim..harikasin vallaGüneşi gördüm ışığı gördüm 7 li rakamları gördüm
Teşekkürler kaptan ben artık birinciliği bırakmam. Senin gurun olacağım kaptan
canimsin kizSabahki yeşil zeytinler salamura ise yememelisin kuzucum.
Ve tartı günü öncesi kaçamak hemde yaş pasta kabul edilmez... Spor cezası olmadığından kaptana diyelim seni tüm takımlara ifşa etme cezası versin kaptan ne dersin.
aksamki muhabbet senin kilonmus desene..sayende neseli bir aksam gecirmisler canimBen yeniden ben oldum
Itiraf etmek gerekirse su aralar pekte saglam gitmedim
Kalktiyim dedikce dustum dustukce kalkmak icin ugrastim
Izne cikmayo dusundum vazgectim
Burda siz varken daha kolay hersey
Ama dun donum noktam oldu malum annemlerdeydim
Ertesi gunun tarti gunu oldugunu biliyorlarmis gibi
Ayfer sende bir degisiklik var sen baya kilo almissin cok zayiftin eskiden
Simdi baya almissin sozleri dayimdan ve ablamin gorumcesinden pespese geldo
Son darbe bu olsa gerek derken
Esim tabi huseyini dusunen yok siz kilo aldin diyeceksiniz o benim bssimin etini yiyecek dedi
Ne yani ben kg alinca esimede mi iskence yapiyordum
Evet aldim maşallah hiçte gozunuzden kacmadi demek ki iyi almisim az uz almamisim dedim
Annemin golu
Bu aldigini kabul eder canim
Babamin golu
Etmetip napcak aynada gormuyomu kendini
(Babam hep kilo kontrolcumuzdi sanki gr alsak dark eder genc kizsiniz siz olmaz boyle derdi zaman babami bu konuda hic degistirmedi)
Herkes bu kadar hem fikirken ee aynada yalan soylemeyip direk yuzume vururken ben
Neyin bunalimindayim uzuldugum seyler beni zayiflatmiyirken
Ajsine geri goturuyorken ben neyin tribindeyim dedim
Ay nolur üzülme. Bak buda geçecek. İmkanın varsa diyetisyen desteği de alsan ? Daha kolay olur belki senin için.
Benim babamda seninki gibiAma onun söyleyişi çok farklı. (fil gibi oldun hayvan gibisin karaktersiz iradesiz 2 . sınıf insansın falan derdi.) Neyse işte artık çikolata yok.
süpersin süper..
Hepside olabilir canim:26:
Yap yap mızrak çek banayaş pasta yemeyecemmm yemeyecemm yemeyecemmm
İnşallah hepimiz de daha iyi sonuçlar alalımm, ya hala bir şişlik var bende aslında onu çözemedm, eskiye göre az yesem de bir şişlik var, ameliyattan mı kaldı regl den miii yoksa sadece fazla kilolarm mı anlayamadmm
cok özledim ya banuyu..sende selamlarimizi iletseydin keske***3.TAKIM 347.ETAP***
NoRaaa66,8 /66,6/0,20/ 0,30%) izinli
sekerkiz6776/75/1/%1, 32)
sahgull70,3 /68,5/1,8/2,56%)
Sweetdimple75,5 /74,4 /1,1/1,46%)
pegasus0767,8 / //% )
Valkyrie89 : (81,6/79,9/1,7 /%2, 08)
kelebekolacam : ( 80// / %)
sevilay8071,2 / / / %)
erigim64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe89 / 87,8/1,2/%1,35)
mrv5534: (65,5/64,3 /1,2/ %1,83)
3. Takim Ortalaması :%
Sweeti ekledim pazar günü dönüyorlarmış, hepimizi kocam öpüyormuş, herkese selamı var :) aynen yazdıklarını aktardım. Valla ben de çok özledim sweetimi
aaa hic öyle kötü huylarimiz yokturYokk kuşumm hayatta kilo alarak dönmem başta kaptan, eda, sen canımı okursunuz biliyorummpilatese başlıcam yaa hevesliyim daha da zayıflayasım gelir benim şimdi
canim sen bu listeyi kaybetme,izinden dönen oldugunda kilo aldiysa almayalim listeyeGamze 347 de izne ayrildi 66, 6
Dilek 346 da izne ayrildi 73, 6
Blue 345 de izne ayrildi 56, 7
Çağla 344 de izne ayrildi 66, 7
Uff bu ne canim her hafta biri
Zaten olmazsak kaptan kıtır kıtır kesip pişiricek bizi sonra yarışmaya katılacak. 3. mıntıka mıhlaması diye
Güldünmü sahidenKaptan 12 yi geçirirse çok gülerimmmm
canim sen sehir icine dön,uzun uzun konusalimKızlarr ben bu hafta pek paylaşımda bulunamadım ne deseniz haklısınız ama şehir dışındaydım iş için
Bende 800 gr vermişim paylaşayım dedim :) 64.00 dan 63.6 ya düşmüşüm :)
Benim yahnim güzel olur
bencede canim,yemin ettiler..senin korkunuda iyi cekiyorlar vallaValla yemin ettiniz bir kere kaçamak yok bak nasıl kilo verdiniz hepiniz. Herkese lazım.
Ortaya karisik,diyete uygun biseylermi yapsamAslında ben yağlıyım beni alevde ızgara yada haşlama yapmak lazım. Suyumuda pilava katar
simdi demissin kac saat sonra gelmis kaptanKaptancim gelir simdi yeni uyeler listeye alincak mi onuda soylrr
hani nerdeGeldi kaptan
casuslar kol geziyor,acik ariyorlar deseneKaptan dışında bir gizli ziyaretçimiz daha var
Edit: Ee kaptan değilmiş. Demek 2 gizli kullanıcı ziyaret etti bizi
ay canim,hafiyecilik oynuyorlar heralde..canlari sikilmistirO ve ekibidir almistir badarinin kokusunu
ay cok fenayiz yaEvetÇatlıyordur muhtemelen
Valla öyle canim..ayagimiz tasa takilsa ondan biliriz artikpilavdan dönenin kaşıgı kırılsın pilavı yiyenindealemsiniz kızlar.sanal ortamda bile ne göz var sizde ne dikkat
evet canim,bu aktif olmadigimiz halimiz bideResmen bizim takımda hayat var
Diğer takımlara baktım kimseler yok ortada yaaa.
Benim çocuklar uyanıyor ben artık onlara kahvaltı hazırlamaya kalkıyorum . Arada bakarım yine
demi ama,yapmazdim..herüfü isten cikartsammi ne yapsam yineAyy aslında meraklanmaya başladım kaptan yapmazdı böyle :44:
ay öyle gercektende..bitmiyor anacigim isler,bitmiyorgelir canım çocuklarla uğraşıyordur
Senide yorduk canimsin..ellerine saglik tekrardanTmm kuzum paylaştım
Ben çıkabilir miyim artık işim bitti mi!
canim ben kac ay oldu,5 kg vermisim bende..bence sen hic üzülme,az olsun saglam olsun2 ayda 5 kilo ne kadar az yaaaa
Ama çoğunluğu diyetisyenle gitti. Uff daha çok yolum var ve kaybecüdecek zaman yok. Ne kaldı Haziran'a
iyiki ikisinden yememissin,yoksa edadan kurtulamazdin
İnşallah canm ya dombik hissediyorum baya
Bu arada çorba listeni ben de aldım kaydettim, uygulamaya çalışırımm..
Öğlen yemekte hem kıymalı patates hem pilav vardıı bu neee dedim, 3-4 kaşık kadar patates aldım ve 1,5 pors kadar salata yedim hum hum hum
ohh ne güzel canim...burda öyle taze salata esyasi bulmak zor..bahcem olsaydi ekecektim herbiseyden..kismet artikben çıkıp kendime bol bol salata malzemesi alayım taze taze akşam görüşürüz
Yaparim canimsin,zaten her firsatta gelmeye calisiyorum da iste bazen oluyor bakamiyorum..:26:Canim bende taze nane istiyorum bulamıyorum ya
Vucudumda kol geziyorlar
haklisin canim,sacmaliyorumcanım sacmalama Allah aşkına böyle yoğun dönemler oluyor arada birbirimiz idare etmemız lazım biz sende gayet memnunuz üzme bizi
canım aldım ben taze nane bayılıyorum salatada kokusu bile yetiyor bizim ev hale çok yakın ordan alıp el arabalarında satıyor amcalar taze taze şanslıyım bu konuda buyuk marketlerde bulabilirsin belki, kargoda 3 güne gelir bozulmazsa göndereyım ben sana
ah canım aman dikkat et
çok sukur ben bu sene yakalanmadımişin kötüsü ben ilaçta kullanamıyor çok kötü geçiriyorum
sende dikkat et hafta sonu dinlen bol bol
canisin seninki baya oldu..aman canim sende ilacini al,cabucak iyilesAynı belirtiler bende var. burnum çeşme göğsüm yanıyor içten kaşınıyor gibi.Baş ağrısı öksürük tıksırık hapşırık gözlerim sulanıyor falan. İş yeri hekimi grip bitmiş allerjik rinit tetiklenmiş dedi.ilaçlara başlıyorum akşam
bir dahaki sefere yersinc anim artik sende:26:
abinede hak veriyorum acikcasi,dikkat etmek lazim
canim zaten bir hilal var..onuda listeye almak icin diger takimlarin onayini almamiz lazim..diskalifiye edilmis..eger itiraz gelirse listeye alamiyoruzki
ben hafta ici hilalden savunmasini yazmasini isterim,onuda paylasima kopyalariz atik..takim kaptanlari kabul ederse haftaya aliriz listeye
bende hic sevmedim pasta isini
keske yemeseymissin canim..valla sirf seni düsündügümden diyorum yani
iyiki ikisinden yememissin,yoksa edadan kurtulamazdin
he valla cökmüs heralde,kimsecikler yoknerdesinizzz rehavet mi çöktüü kızlarrr
eee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz
yok ama ya,yeminlisiniz demi siz
dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:
sabah
klasik karatay
aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt
su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs
2 kupa biberiye
bu gün
sabah
yumurta salatali karatay
öglen
2 isirik gözleme
aksam
kabak yemegi 1 tabak,1 kase yogurt,3 köfte
su
2 lt,yatana kadar 3 olur
spor
1 saat yürüyüs
1 kupa yesil,2 kupa biberiye cayi
Evet canim ya..2 haftada 1 kg verdim,hic yoktan iyidirgüzel kaptancım karatay senin yüzüne gülmeye başladı bak bu hafta kilo verdin
Afiyet olsun canimbugunkü menümmm
sabah aç 1 kupa biberiye+tarçın
kahvaltı: 2 yk kadar menemen,2 dlm ekmek,az peynir,1 tk reçel
ara: 1 elma
öğle: kocaman kase salata,2 yk kadar kalan ciğer soteyi bitirdim
akşam: 1 tabak ıspanak,1 kase sarımsaklı yoğurt
şimdi hibisküsçayımı demliycem
su 2 lt geçmiştir
spor: 10 dk trambolin+70 mekik
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 347. ETAP SONUC LİSTELERİ
31 OCAK /7 ŞUBAT
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................3. TAKIM
İKİNCİ .................5. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............Damla10.................3,41%
İKİNCİ
3. takımdan.............sahgull......................2,56%
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............Gamze_M .....................2,18%
Sonuc listeleri hazirlanmis..Tebrik ediyorum kizlar..aslinda haftayada ayni basariyi gösterirsek o zaman basari olacak benim icin..cünkü bu hafta gecen hafta aldiklarimizi verdik:112:
Sahgülcügüm 2.olmussun bireyselde.Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?