Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydinnn

hilal canim karatayda doyana kadar yiyorsun,yani sabah kahvaltini doyana kadar ye,ekmek yeme..1 c.b.kuruyemis yiyoruz ekmek yerine,2 rafadan yumurta..bu kahvalti seni en az 5 saat tok tutuyoen..5 saat sonra vücut leptin salgiliyor ve yaglari yakmaya basliyor..
karatay 2 ögün canim..ilk baslayanlar 2,5 ögünde yapabilirler...

ben hic acikmiyorum mesela,zaten gözümüz acmis bizim,karnimiz doyuyomus..gözümüz gördümü,mideye indiriyoruz sadece

mesela ben sabah kahvaltidan sonra dislerimi fircaliyorum,aksama kadar zaten acikmiyorum..acikirsan yemelisin ama,yoksa leptin duruyor...

bu linkten ayrintilara bakabilirsin

http://cloudpage.co/oneriler

sulecigim bende seker hamurunu evde yapiyorum..normalde pastanelerde satilir tr de..burda bulamadim ben hic:26:

edacigim asil siz ne iyi ettinizde enerjinizi bizim takima tasidiiniz canim

doktorum sen izin lafi etmissin ama bence hic gerek yok..yinede sen düsün kararini ver

ben kahvaltimi yapip islerimi halledeyim kizlar,ögleden sonra ilk firsatta burdayim..öpüyorum kocaman hepinizi

doktorum sen izin lafi etmissin ama bence hic gerek yok..yinede sen düsün kararini ver
helincim haftasonu ptesi salı cok yogundum buraya fazla uğrayamadım msj sayısı dolmaz diye düşündüm ondan beni msjdan bu hafta izinli sayın diye yazmıstım ama sanırım gerek kalmaz.

Bu gün yediklerim
sabah(10)
2 yumurtali menemen
c.b.ceviz
1 dl kasar
10 zeytin

aksam(17)
1 tabak kuru
1 kase yogurt
3 kasik bulgur
salata

su
3 lt
spor
1.30 dk yürüyüs..bacaklarim ariyor artik:26:
3 kupa yesil cay
Masallh kaptanim yasam seklin olmus karaty bence sen bu hafta en az 1 kilo verirsn

Selamm Edaa, memnun oldum, okumamışsan yazayım, Ben de Hilal, 23, İstanbul, çalışıyorum tazecik avukatım.
Parmak salla her türlü yoruma açığım, çünkü insan yeni şeyler öğreniyor burda seviniyorum

Ayrıca ilk günlerimden ziyade yakın zamanda ameliyat olduğumdan spor yasak sadece bu üzüyor beni :26:

Günaydın kaptannn, anladım tamam inceliyorum hemen, bu hafta yediklerime dikkat etmeye çalışayımdeneyim sonra farklı alternatiflere de bakarım; çünkü çalışmaya başladım sabahları kahvaltım o kadar kuvvetli olamayabilir, erken saatte olduğu kadar ve öğlen illa ki acıkıp yerim gibi geliyor o açıdan, öncekinde de bu şekilde verebildim baya bi, deneyelim bakalımm, teşekkür ettm kaptann

4 Şubat Menüm:
Sabah:
3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtayla omlet
peynir-biber
5 zeytin
maydonoz

Ara:
yarım paket form mısır

Öğlen:
1 kase erişte çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 portakal
1 kivi

Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli-karnıbahar karışımı
yarım paket k kraker

Su:1,5 lt

Canim aksam ki k kraker ve aradaki misir patlagi yerine cig kuruyemis tuketebilirsin zira islenmis gidadan daha iyidir

Ben burdayımm selamm yeni üye ben

Hosgeldin canım pek karsilasamadik hilalmiydi ismin ben mi yanlis hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…