kızlar benim korsem bol gelmeye başladı
kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.
bugun hava çok güzel akşam spiningim var sabah barsaklarım çalışsın diye kayısı kurusu ve ceviz yedim :) ben iyce aç kalmadan kilo veremiorum :)
sorma ayfercim.Günaydın canım yok artik hakkatten sen cok kazaniyorsun kendin al mi diyorlar
helincim haftasonu ptesi salı cok yogundum buraya fazla uğrayamadım msj sayısı dolmaz diye düşündüm ondan beni msjdan bu hafta izinli sayın diye yazmıstım ama sanırım gerek kalmaz.doktorum sen izin lafi etmissin ama bence hic gerek yok..yinede sen düsün kararini ver
ahsencim butür insanlar oldukları gibi kabul ediliyorlar.ne yapsalar haklılar.İyiymis.insanlr niye bukadar bencil anlayissiz ki...
Masallh kaptanim yasam seklin olmus karaty bence sen bu hafta en az 1 kilo verirsnBu gün yediklerim
sabah(10)
2 yumurtali menemen
c.b.ceviz
1 dl kasar
10 zeytin
aksam(17)
1 tabak kuru
1 kase yogurt
3 kasik bulgur
salata
su
3 lt
spor
1.30 dk yürüyüs..bacaklarim ariyor artik:26:
3 kupa yesil cay
Benimkide bugün geldi1100 gr yağdan gitmiş şok oldum geçen haftaki ölçüm yanlışmış demekki gerçekten
inş cumaya kadar daha çok gider
Selam ben eda. 24 yaşındayım. İstanbuldanım. Çalışıyorum. Aramıza hoşgeldin.
Ben grubun parmak sallayıcısıyım.Kaçamak yaparsan parmak sallarım. İlk günlerin olduğundan alışana kadar menülerine yorum yapmayacağım Ürkütmek istemem.
günaydinnn
hilal canim karatayda doyana kadar yiyorsun,yani sabah kahvaltini doyana kadar ye,ekmek yeme..1 c.b.kuruyemis yiyoruz ekmek yerine,2 rafadan yumurta..bu kahvalti seni en az 5 saat tok tutuyoen..5 saat sonra vücut leptin salgiliyor ve yaglari yakmaya basliyor..
karatay 2 ögün canim..ilk baslayanlar 2,5 ögünde yapabilirler...
ben hic acikmiyorum mesela,zaten gözümüz acmis bizim,karnimiz doyuyomus..gözümüz gördümü,mideye indiriyoruz sadece
mesela ben sabah kahvaltidan sonra dislerimi fircaliyorum,aksama kadar zaten acikmiyorum..acikirsan yemelisin ama,yoksa leptin duruyor...
bu linkten ayrintilara bakabilirsin
http://cloudpage.co/oneriler
sulecigim bende seker hamurunu evde yapiyorum..normalde pastanelerde satilir tr de..burda bulamadim ben hic:26:
edacigim asil siz ne iyi ettinizde enerjinizi bizim takima tasidiiniz canim
doktorum sen izin lafi etmissin ama bence hic gerek yok..yinede sen düsün kararini ver
ben kahvaltimi yapip islerimi halledeyim kizlar,ögleden sonra ilk firsatta burdayim..öpüyorum kocaman hepinizi
Kizlar nerdesiniz ogle yemegini cok mu ka irdiniz rehavet mi coktu yoksa himm
Canim aksam ki k kraker ve aradaki misir patlagi yerine cig kuruyemis tuketebilirsin zira islenmis gidadan daha iyidir4 Şubat Menüm:
Sabah:
3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtayla omlet
peynir-biber
5 zeytin
maydonoz
Ara:
yarım paket form mısır
Öğlen:
1 kase erişte çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 portakal
1 kivi
Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli-karnıbahar karışımı
yarım paket k kraker
Su:1,5 lt
Ben burdayımm selamm yeni üye ben
Canim aksam ki k kraker ve aradaki misir patlagi yerine cig kuruyemis tuketebilirsin zira islenmis gidadan daha iyidir
Hosgeldin canım pek karsilasamadik hilalmiydi ismin ben mi yanlis hatırlıyorum
Evett adım Hilal senin neydi acebaa :44:
Doğru aslında kolaya kaçıyorum bazen
Selam kızlar
kaptancım sana msj attım bakabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?