Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hani söz vermiştin. Naısl yersin o turtayı.
Pilav ve patates yanyana hiç ama hiç olmamış. Az yemişsin ama yediklerin hep zararlı.

Canım ekmek için vicdan yapma yemekle iyi etmişsin.
Güzel menü

Bende seni seviyorum kaptan. Ne iyi ettin de bizi takımına aldın

Selam ben eda. 24 yaşındayım. İstanbuldanım. Çalışıyorum. Aramıza hoşgeldin.
Ben grubun parmak sallayıcısıyım. Kaçamak yaparsan parmak sallarım. İlk günlerin olduğundan alışana kadar menülerine yorum yapmayacağım Ürkütmek istemem.

Hayır diyebildiklerin için tebrik ediyorum. Çok mecbur kaldığın için yediğini biliyorum. Yinede bugün 45 mekik daha fazla çek

Tebrik ederim aynı şeyi bende yaşadım. Tantuni için bir şey diyemeyeceğim menünde yorum yapacağım.

Öğle yediğin prinçli ise olmamış akşamda tantuni iki öğün kaçamak gibi olmuş. Bir de şu sarmaların adedini yaz ona göre bilelim.

Hele pastane çok fenaydı daha girerken o tatlılar başımı döndürdü ama korkulacak bir şey yok

Yaa gorun iste ben be zor durumlardayim koca pastaci abisi taici kardesi dersen baska pasta ede sef benim halimi dysunun hepte goz alici vitrinler ama bana oooo geldi artik hic cezbetmiyor allah nasip ederse agustosta kendi yerimizi aciyoruz
Gidaciyim ben daha önce kg alma sebebim urun tadimindandi yani cikan her urune onay veriyordum gurme gibi bisi esimlede orda tanistik ise basladigimda zayiftir ustune 12 kg aldik iste sonra isi biraktim yoksa kapilardan sigmayacaktim
Allah nasip edetse kendi yerimizde o hatayi yapmayacagim tadina baktigim urunu yutmayacagim napalım .

Allah gönlünüzden geçeni versin inş. Gıda sektörü zor. Allah kolaylık versin.

Granül kahve ile turk kahvesi aradindaki fark

Turk kahvesinin kavuzu kavrulma ve ogutulme asamasinda kaybolmayarak
Icildiginde mide ceperini sarar ve enzimleri harekete gecirir

Granul kahve (nescafe) hayal edilecek bir teknolijiyle uretilir yani gercekten dahice bir yontem olsada bu islem esnasinda kahve cekirdegi neredeyse tum ozelliklerini yitirir
Kahvenin kaynamasi artirilan basinc sayesinde -200derecelerde saglanir yani donma bojtasinin altinda kaynama soz konusudur
Buda urunun citir citir olmasidir yani donuk bir urun dis ortamda citir citir cozunurken kahvede suda puf diye cozunur vw asla topaklanmaz

Turk kahvesi kisa surede topaklanip bayatlarken granul kahvede bu soz konusu bile degildir

Ben kaçar biraz yoğunum kızlar öpüldünüz.
Gule gule canim:)
Günaydın kızlar
Herkese selam olsunnnn
Warolunn warolunn
Gunaydin canim
Allah gönlünüzden geçeni versin inş. Gıda sektörü zor. Allah kolaylık versin.
Amin tatlim inşallah
Bu kadar ünlü olmamız normal mi ?

Aynen onemli olan kalite ve bu kaliteyi pazarlayabilecegin yer yani
Yani kaliteli ama ucuz diye birsey soz konusu degildir urun ucuzsa gida icin konusuyorum
Cokta kalite aranmaz cunku el emegi bu is ve gercekten kaliteli malzemeler cok pahali
Kaliteli yapip alim gucu olmayan bir yerde satmayi planlarsan zaten bastan battin demektir

günaydın kızlar..
edacım Allah azmini mezuniyete kadar daim etsin.sonrada koruma gücü versin.inan kendim kadar seviniyorum.kızlar yanlış anlamasın ama bizim onların kilolarına kadar bile baya yolumuz var.kaybedecek zamanımız yok o pastalarla.bende dün akşam çikolatalı yaş pastaya hayır dedim.

iyi yapmıssın şulecim.kilolar gittikçe 3er 5 er simit yemişten daha mutlu olacaksın. .dün akşam eşimin teyzesi alışverişe çıkmak istedi kendine etek alacakmıs tutturdu bi tanede sen beğen.çokkk uzun zamandır tesettür mağazalarının normal bedenleriyle sorun yaşarım.42yi hemde pantolon üstüne giydim ayy nasıl şok oldum.nasıl içime bi huzur geldi.sabrın ve emeğin meyvesi Allah veriyor insanlar vermesedebirde uzunnn süredir ilk defa biri bana sen cok kazanıyorsun kendin al demeden hediye aldı ay ne sevdim o teyzeyi.meğer hediye almak ne kadar güzelmiş.

Benimkide bugün geldi 1100 gr yağdan gitmiş şok oldum geçen haftaki ölçüm yanlışmış demekki gerçekten
inş cumaya kadar daha çok gider
tebrikler canım.

Son düzenleme:
günaydınnnnn kızlarrrr

şimdi bol kalorili kızartmalı bi kahvaltı hazırlıycam amaaa ben yemiycem

sevdim ben bu işi yemıycem diyorum yemiyorum
Ne guzel canim biz sinifta kaldik o konuda benim bir cikolata kacamagim ahsenin turtasi var
Günaydın canım yok artik hakkatten sen cok kazaniyorsun kendin al mi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…