O halde izne ayrilmak yok bak o iziiler hep kilo alip fonecekler demedi demekendimden biliyorum
Tmm izne syrilmak yok
O mikroplar bu sene cok yigun herkes hasta yine
Sen o parmagi heo salla canim
Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu. İlik su
Kahvlti 8.45 te. Sekersz cy.1 mini muz .birz peynr 6 zeytin.domts salatalk.4-5 tane badem
Ara 1 kupa form cy
Ogle 13.00 da 1 brdk kefir 2 ymk ks makarna
Ara 2 form cy yarm portkl
Aksam 2 ymk ks pilav 1 tbk salata.1 tbk yogurt.1 ymk ks patates ymgi
1 brdk yesil cy
( seyyy kocacim geldi de elmali turta yapmistm onun icin.zaten aksam ymgini az yedin.bana eslik et dedi.1.5 kucuck dilim yedim.merk etmeyin yarin eritirim onu)
3 lt su
Spor valla sporun alasi oldu bugun aksama kadar annemin evinde degisikliklr yaptk temizledik
menümmm ( 2 gündür proteini fazla alıyorum yarından itibaren sebzeye talim)
sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta,5 zetin,çok az peynır, 1 tk reçel,1 dlm ekmek
ara: 2 dlm elma, 2dlm armut, 2 dlm portakal
öğle: 3 köfte kadar kuzu eti,2 yk bulgur pilavı,1 kase çorba,3 çatal buharda haşlanmış karışık sebzeden aldım (misafirlikte bunlarla kurtardım)
akşam: 1 kase çorba,salata,birazda eşimin tabağındaki ciğer soteden tırtıkladım. 1 dlm ekmek(olmasaydı daha ıyıydı)
2 lt su
spor şimdilik yok ama yapıcam söz
yatana kadarda bitki çayı içerim
Gelecegi parlak bu cocugun,belli oldu
Benim k.v.aniden gelince bisey demeden ciktim hemen
ben bile korktum mervisim:18:
Canim iyi düsün,izne ayrilip kilo alanlari almiyorum takima,ona göre
iste burda bak..süpersin,harikasin,hedefine ulasacaksin,seni seviyorummm
Canim lütfen kurallari oku,yediklerimizi tek liste halinde yaziyoruz,ayri ayri degil..ictigimiz su ve yaptigimiz sporuda ekliyoruz..gecmis sayfalara bakarsan diger arkadaslarinkinide görürsün
Hmm ben bilmem canim..eda kessin senin cezani..
Ic ses:böyle söz verip,ik haftadan saliverirseniz isimiz var
afiyet olsun canim..söz veripte cikolari,turtalari götürenlerde görsün,söz nasil tutulurmus
Geçmiş olsn yaa ben de çok diş tedavisi görmiş biri olaraktann çok iyi bilirim tedavinin her türlüsünü hepsi de berbatt :26: Allah sabur versnn
Ne güzel yaahuuu ben de pantolonlar bol geldikçe çok seviniyordum ama şu an hepsi cuk otururuyor
Aaaa denk gelememişizz listede ne çok kişi varmışş herkesi tanımak zaman alacakk
Ay ne zor ve yorucuu ama güzel de tabi bebişlerben de evlenince koştur koştur ne hale gelcem acabaa.. belki kilo veririm bahaneyle ben koşturmayla hemen veriyorum aslında ya nişan hazırlıklarında bile 3-4 kilo kaynattım arada, düğünde ne olurum acaba
Bu gün yediklerim
sabah(10)
2 yumurtali menemen
c.b.ceviz
1 dl kasar
10 zeytin
aksam(17)
1 tabak kuru
1 kase yogurt
3 kasik bulgur
salata
su
3 lt
spor
1.30 dk yürüyüs..bacaklarim ariyor artik:26:
3 kupa yesil cay
Menüm
Sabah
Omlet lorlu
Zeytin
Peynir herzanki karar
1.5 dilim etimek
Cay 2
Yeşilcay
Elma
Ögle
Bulgur 3 yk
Tavuk but fırın1 adet
Ayran
Aksam
Bişi yemedim
Misafirlige gittik eşimin arkadasına
Eşi börek yapmıstı kıymalı böle bi dilim aldım 2 cay içtim
Pasta vardı hemde kakaolu en sewdigimden
Kızlar yemin ettik yha almadım
En son yedigim börek de saat 19:00 za 5 falan vardı yani
Ewe gelir gelmez mekik cektım 3 er ser 15 tekrar
Vicdanım el vermiyo yha
Cok ısrar etti yeni ewlilerdi hayırlı olsuna gittik
Kadında bni tanımıyo ne bilim kötü oldum mecburen yedim ama böle işaret parmagınızı uzatın he işte onun boyunda hemen hemen bi dilimdi küçüktü yani
Hmn peşinden dedi meyve getirim ozaman olur dedim ve 2 dilim elma 1 dilm armut ve bir portakal yedim
Pastayı görünce sekerim düştü herhal
Ewet
Su: 2.5 lt
Spor: leslie
Kızımla 10 dk bi mezdeke falan yaptık
Mekik 45 tane
Öpüyourm sizi
Bende bugün çok kaza atlattım walla ucundan dönüp durdum. Çocuklarla dışarda kahvaltı keyfi yaptık simit yemek iseydiler ayy ne güzel koktu varya diyetisyenimi aradım sordum olmaz dedikendime normal bir kahvaltı tabağı söyledim artık. Sonra çocuklarla gezdik dolaştık pasta yemek istediler bir avm de iken pasta yemeleri için oturduk ama kekler ne güzel kokuyor içim gitti orda da Türk kahvesi içtim . Ardından kocam tutturdu tantuni yemek istiyorum diye bu çok zorladı işte çeyrek ekmek yedim artık ayranla :26: artık parmak mı salarsın alkış mı yaparsın bilmem ama benimde bir canım var
Evet Şule kaçar
Menümü yazayım hemen
1 yumurta beyazı
20 gr beyaz peynir
2 dilim ekmek
Yeşillik , domates
Etli yaprak sarması
1/2 kase yoğurt
Türk kahvesi az şekerli
2 incir
Salata
Ayran
Çeyrek ekmek tantuni (evet biraz yağlı bir yemek ama gün içinde hiç kuruyemiş yemedim çorba ımda içmedim diye kendi kendime izin verdim ama bakalım siz ne diyeceksiniz diyetisyen ne diyecek :26:)
1 bardak kefir
Spor 30 dakika cha cha (tv de kayıtlı varmış ordan yaptım)
Zencefil çay
2 lt su
Benimkide bugün geldi1100 gr yağdan gitmiş şok oldum geçen haftaki ölçüm yanlışmış demekki gerçekten
inş cumaya kadar daha çok gider
Hele pastane çok fenaydı daha girerken o tatlılar başımı döndürdü ama korkulacak bir şey yok
Günaydın kizlar vawwww cok unluyuz cokkk
Yaa gorun iste ben be zor durumlardayim koca pastaci abisi taici kardesi dersen baska pasta ede sef benim halimi dysunun hepte goz alici vitrinler ama bana oooo geldi artik hic cezbetmiyor allah nasip ederse agustosta kendi yerimizi aciyoruz
Gidaciyim ben daha önce kg alma sebebim urun tadimindandi yani cikan her urune onay veriyordum gurme gibi bisiesimlede orda tanistik ise basladigimda zayiftir ustune 12 kg aldik iste sonra isi biraktim yoksa kapilardan sigmayacaktim
Allah nasip edetse kendi yerimizde o hatayi yapmayacagim tadina baktigim urunu yutmayacagim napalım .
Gule gule canim:)Ben kaçar biraz yoğunum kızlar öpüldünüz.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Herkese selam olsunnnn
Warolunn warolunn
Amin tatlim inşallahAllah gönlünüzden geçeni versin inş. Gıda sektörü zor. Allah kolaylık versin.
Bu kadar ünlü olmamız normal mi ?
edacım Allah azmini mezuniyete kadar daim etsin.sonrada koruma gücü versin.inan kendim kadar seviniyorum.kızlar yanlış anlamasın ama bizim onların kilolarına kadar bile baya yolumuz var.kaybedecek zamanımız yok o pastalarla.bende dün akşam çikolatalı yaş pastaya hayır dedim.Kızlar bugün başımdan geçenleri anlatayım
Öğlen arkadaşlarla dışarı çıktık. Pastaneye gittik. Tatlı yiyeceklerdi. Bende gittim. Canım hiç çekmedi. Ama buram buram çikolata tatlı kokuyordu öyle mayıştım yani . Ama hasarsız atlattım.
Az önce de doğum günü kutladık arkadaşın pasta yemedim cips yemedim kola içmedim. Hani alkışlar nerede nerede göremedim ben
iyi yapmıssın şulecim.kilolar gittikçe 3er 5 er simit yemişten daha mutlu olacaksın. .dün akşam eşimin teyzesi alışverişe çıkmak istedi kendine etek alacakmıs tutturdu bi tanede sen beğen.çokkk uzun zamandır tesettür mağazalarının normal bedenleriyle sorun yaşarım.42yi hemde pantolon üstüne giydim ayy nasıl şok oldum.nasıl içime bi huzur geldi.sabrın ve emeğin meyvesi Allah veriyor insanlar vermesede
Bende bugün çok kaza atlattım walla ucundan dönüp durdum. Çocuklarla dışarda kahvaltı keyfi yaptık simit yemek iseydiler ayy ne güzel koktu varya diyetisyenimi aradım sordum olmaz dedikendime normal bir kahvaltı tabağı söyledim artık. Sonra çocuklarla gezdik dolaştık pasta yemek istediler bir avm de iken pasta yemeleri için oturduk ama kekler ne güzel kokuyor içim gitti orda da Türk kahvesi içtim . Ardından kocam tutturdu tantuni yemek istiyorum diye bu çok zorladı işte çeyrek ekmek yedim artık ayranla :26: artık parmak mı salarsın alkış mı yaparsın bilmem ama benimde bir canım var
tebrikler canım.Benimkide bugün geldi1100 gr yağdan gitmiş şok oldum geçen haftaki ölçüm yanlışmış demekki gerçekten
inş cumaya kadar daha çok gider
Ne guzel canim biz sinifta kaldik o konuda benim bir cikolata kacamagim ahsenin turtasi vargünaydınnnnn kızlarrrr
şimdi bol kalorili kızartmalı bi kahvaltı hazırlıycam amaaa ben yemiycem
sevdim ben bu işi yemıycem diyorum yemiyorum
Günaydın canım yok artik hakkatten sen cok kazaniyorsun kendin al mi diyorlargünaydın kızlar..
edacım Allah azmini mezuniyete kadar daim etsin.sonrada koruma gücü versin.inan kendim kadar seviniyorum.kızlar yanlış anlamasın ama bizim onların kilolarına kadar bile baya yolumuz var.kaybedecek zamanımız yok o pastalarla.bende dün akşam çikolatalı yaş pastaya hayır dedim.
iyi yapmıssın şulecim.kilolar gittikçe 3er 5 er simit yemişten daha mutlu olacaksın. .dün akşam eşimin teyzesi alışverişe çıkmak istedi kendine etek alacakmıs tutturdu bi tanede sen beğen.çokkk uzun zamandır tesettür mağazalarının normal bedenleriyle sorun yaşarım.42yi hemde pantolon üstüne giydim ayy nasıl şok oldum.nasıl içime bi huzur geldi.sabrın ve emeğin meyvesi Allah veriyor insanlar vermesedebirde uzunnn süredir ilk defa biri bana sen cok kazanıyorsun kendin al demeden hediye aldı ay ne sevdim o teyzeyi.meğer hediye almak ne kadar güzelmiş.
tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?