Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende bugün çok kaza atlattım walla ucundan dönüp durdum. Çocuklarla dışarda kahvaltı keyfi yaptık simit yemek iseydiler ayy ne güzel koktu varya diyetisyenimi aradım sordum olmaz dedi kendime normal bir kahvaltı tabağı söyledim artık. Sonra çocuklarla gezdik dolaştık pasta yemek istediler bir avm de iken pasta yemeleri için oturduk ama kekler ne güzel kokuyor içim gitti orda da Türk kahvesi içtim . Ardından kocam tutturdu tantuni yemek istiyorum diye bu çok zorladı işte çeyrek ekmek yedim artık ayranla :26: artık parmak mı salarsın alkış mı yaparsın bilmem ama benimde bir canım var

akşam hem pilav hem patates yemeği ...biliyorum patatese pilav çok yakışıyor ama canım ikiside karbonhidrat ve yağ... Öğlende makarna akşam kurabiye amaniiiinnnn ... Bugün çok dikkat et sebze ağırlıklı beslenme proteininizde al

Öğlenle akşam arasında bşr ara öğün yapıp çorbalardan birini içmesem tam süper olacakmış. Akşamki ekmek çok değil ki niye olmasaydı dedin canım

Şeker hamırunu nerdesn alıyorsun canm

Çocuklarımı gezdirdim kuzum
Bu haftada böyle geçer büyük ihtimalle
Artık geceleri takılırım ama bu şekilde de ışığı gören geliyor
En iyisi derlerim toplarım ortalığı her yeri kapar çıkarım

Uykum gelene kadar yazayımda 35 i geçeyim bi ben

Evet Şule kaçar
Menümü yazayım hemen

1 yumurta beyazı
20 gr beyaz peynir
2 dilim ekmek
Yeşillik , domates

Etli yaprak sarması
1/2 kase yoğurt

Türk kahvesi az şekerli
2 incir

Salata
Ayran
Çeyrek ekmek tantuni (evet biraz yağlı bir yemek ama gün içinde hiç kuruyemiş yemedim çorba ımda içmedim diye kendi kendime izin verdim ama bakalım siz ne diyeceksiniz diyetisyen ne diyecek :26:)

1 bardak kefir

Spor 30 dakika cha cha (tv de kayıtlı varmış ordan yaptım)
Zencefil çay
2 lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…