insallah bende veririm
Geçmiş olsn yaa ben de çok diş tedavisi görmiş biri olaraktann çok iyi bilirim tedavinin her türlüsünü hepsi de berbatt :26: Allah sabur versnn
Ne güzel yaahuuu ben de pantolonlar bol geldikçe çok seviniyordum ama şu an hepsi cuk otururuyor
Aaaa denk gelememişizz listede ne çok kişi varmışş herkesi tanımak zaman alacakk
Ay ne zor ve yorucuu ama güzel de tabi bebişlerben de evlenince koştur koştur ne hale gelcem acabaa.. belki kilo veririm bahaneyle ben koşturmayla hemen veriyorum aslında ya nişan hazırlıklarında bile 3-4 kilo kaynattım arada, düğünde ne olurum acaba
Tamam canim..birazdan eşimin yiğenleri gelcek 2 gün bendeler giremeyebilirim malum pc yi esir alcak sıpalaröpüldünüz bayanlar arada uğramaya çalışıcam
insallah bende veririm
aslinda aksamlari hafif gecirsem cabuk veriyorumda,evdekilere cesit cesit yapip,bende corba salatayla yapamam
bu yüzden karatayi sectim galiba
sporumuda yaptım geldimmmmm
10 dk trambolin+50 mekik
Bu gün yediklerim
sabah(10)
2 yumurtali menemen
c.b.ceviz
1 dl kasar
10 zeytin
aksam(17)
1 tabak kuru
1 kase yogurt
3 kasik bulgur
salata
su
3 lt
spor
1.30 dk yürüyüs..bacaklarim ariyor artik:26:
3 kupa yesil cay
Kızlar bugün başımdan geçenleri anlatayım
Öğlen arkadaşlarla dışarı çıktık. Pastaneye gittik. Tatlı yiyeceklerdi. Bende gittim. Canım hiç çekmedi. Ama buram buram çikolata tatlı kokuyordu öyle mayıştım yani . Ama hasarsız atlattım.
Az önce de doğum günü kutladık arkadaşın pasta yemedim cips yemedim kola içmedim. Hani alkışlar nerede nerede göremedim ben
menümmm ( 2 gündür proteini fazla alıyorum yarından itibaren sebzeye talim)
sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta,5 zetin,çok az peynır, 1 tk reçel,1 dlm ekmek
ara: 2 dlm elma, 2dlm armut, 2 dlm portakal
öğle: 3 köfte kadar kuzu eti,2 yk bulgur pilavı,1 kase çorba,3 çatal buharda haşlanmış karışık sebzeden aldım (misafirlikte bunlarla kurtardım)
akşam: 1 kase çorba,salata,birazda eşimin tabağındaki ciğer soteden tırtıkladım. 1 dlm ekmek(olmasaydı daha ıyıydı)
2 lt su
spor şimdilik yok ama yapıcam söz
yatana kadarda bitki çayı içerim
Canm genel olarak ac bırakmıssın kendini gibi geldi ama hastalıktan diye düşündüm yoksa sen gayet güsel besleniyosun. Bol boş su içersen içindeki hastalıgıda atıcaksın
Madallah spor yapmıssın
Canm menün güsel aksam dengelimişsin ama su war sürekli böle ögünleri dengelemicen dimi öglen cok yedim aksam az yiyim gibisinden bu sefer geç saatlere doru acıkacaksın kacamak yapmandan korkuyorum yoksa no problem:))
Su spor bnmi görmedim:)
Canm öglen yedigini ara yaparsan öglende hiç olmassa bi sıcak corba iyi gelecektir gerekirse aksam yesigin ekmegi öglen ye ama aksam ekmgi bırak yawas yawas bence
Su gayet güsel tebrikler 2.5 lt süper
Kahven sütsüz degilmi
Yawas yawas sekeride iyiden iyiye bırakırsın bu hayat boyu işimize yarar
Genl olarak iyi canm
Menüm
Sabah
Omlet lorlu
Zeytin
Peynir herzanki karar
1.5 dilim etimek
Cay 2
Yeşilcay
Elma
Ögle
Bulgur 3 yk
Tavuk but fırın1 adet
Ayran
Aksam
Bişi yemedim
Misafirlige gittik eşimin arkadasına
Eşi börek yapmıstı kıymalı böle bi dilim aldım 2 cay içtim
Pasta vardı hemde kakaolu en sewdigimden
Kızlar yemin ettik yha almadım
En son yedigim börek de saat 19:00 za 5 falan vardı yani
Ewe gelir gelmez mekik cektım 3 er ser 15 tekrar
Vicdanım el vermiyo yha
Cok ısrar etti yeni ewlilerdi hayırlı olsuna gittik
Kadında bni tanımıyo ne bilim kötü oldum mecburen yedim ama böle işaret parmagınızı uzatın he işte onun boyunda hemen hemen bi dilimdi küçüktü yani
Hmn peşinden dedi meyve getirim ozaman olur dedim ve 2 dilim elma 1 dilm armut ve bir portakal yedim
Pastayı görünce sekerim düştü herhal
Ewet
Su: 2.5 lt
Spor: leslie
Kızımla 10 dk bi mezdeke falan yaptık
Mekik 45 tane
Öpüyourm sizi
sporumuda yaptım geldimmmmm
10 dk trambolin+50 mekik
Bu gün yediklerim
sabah(10)
2 yumurtali menemen
c.b.ceviz
1 dl kasar
10 zeytin
aksam(17)
1 tabak kuru
1 kase yogurt
3 kasik bulgur
salata
su
3 lt
spor
1.30 dk yürüyüs..bacaklarim ariyor artik:26:
3 kupa yesil cay
2 üye 23 ziyaretci,yokmu arttiran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?