Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın kıslar

menum
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket bıskuvı
zencefıl lımon cay

öğle
(bana gore yemek cıkmadım iş yerınde)
5kasık bulgur pılavı

ara
1 elma
1 kutu sut

aksam
2 tavuk kanat
kızarmıs ekmek
1 kase tarhana corba

ara
yok

su 2lt

başka topiklerde kendi aramızda yarışarak vermiştik canım bireysel olarak. ama kuralları kopyalamana gerek yok biliyorum takım içi kuralları
anladim canim..benn yinede kopyalayayim kurallari,bir kez daha oku sen
simdi bu mesaji okudugundada ayni durumda olacaksin
Kaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta
anladim canim
Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
hic bilmiyorum:26:
tamam canim,simdilik dinlen sen..iyice iyles,saglik herseden önemli
afiyet olsun canim..süper
önümüzdeki maclara bakalim artik canim..diyetisyen öyle dediyse vardir bir bildigi
yok artik ,o kadarda degil..oynamaktan düsük yapanida ilk duydum
Beklıyoruz canm bnm gelde konusalım
canim aksam eltiler geldi,gelemedim:26:
gerçekten banu nerdeki
banu sehir disina cikmis canim..en kisa zamanda gelcem demis
canim yediklerimizi toplu yaziyoruz,kurallari kabul et,sonra cezani vercem
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..bence güzel
Bugünkü menüm daha iyiydi di miiii :)) Yarınki daha da iyi olcak inşallahhh :***
evet kesinlikle
Kaptan beni seviyoooo kaptan beni seviyoooo

Ceza işini ben bilmem kaptanım bilir
arkadas kurallari okumadiki daha,sanirim gecmise bakmiyor:26:
insallah sporuda yapmissindir canim
canim hasta menüsü bu kadar olur,bu gün düzenlersin sen
Yha kızlar bugün öle canm içli köfte çektiki anlatamam
Yani aşerdim desem yeridir hani
:))
Bn çikoya pastaya tatlıya kebaba dayanırım ama içli köfteye hayı ama yeminli oldugumdan yemedim a
bende dayanamam
canimsin ögleden sonra cocuklar geliyor,yogunluktan pek gelemiyorum
Günaydın vkizlar hadi caylar hazir
Isteyene sekersiz kahvede var
tesekkür ettik
gofret cezani cekmissin..yarasin
Ben banuyu çağlayı blue yu özledim. İnş bluenun oğlu da iyidir.
bende
afiyet olsun canim

cok gecmisolsun edacigim..dinlen en iyisi
afiyet olsun..süper
Günaydın kızlarrrrrrrr
günaydin
Haklisin tatlim vicdan yaptim

Ben de ya eski tadinizi ozledim

Yasminnn sesimize ses ver

Günaydın canim

Kizlar toparlanalim kaptan derdimize derman ol
geldim canim..hani dert nerde
Erik: cikolata yedim

Eda (koç): zikkim ye emi

Erik : ayda 8 kg vermek lazim

Eda: hahayy kusura bakma canim boyle tikinirsan almadigina dua et

Eda suan bu durumdayiz dimi

Günaydın kızlaaar
sabah yarım litre su karışık kuru meyve ve bir tane kepekli kaşarlı yost yedim :)
canim kurallari lütfen okuduysan bana kabul edip etmedigini bildir

Yeni gelen arkadaslar takim kurallarimiz
lütfen iyice okuyun,kabul edip etmediginizi bildirin..kabul edenler baslangic ve hedef kilolarini bana özel mesajla bildirsinler

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

menun super tatlım

ah tatlım yıne cıkolata hanı soz bvermıstık nerde o sozler

Al bakalim cayini abine obur mu diyosun sen bakim abin yokken yemeklwr bitmiyor haa abini diyet boyu bi yere gonderme canim keskekler sana kaliyir yoksa

Canm abime obur der miyim hicc ama genc bi erkek olarak tabi ki benden cok yiyor hehe :))
Sagol cay cok guzeldi ictm mis gibiii

Sagol kaptancimm
DuZelecekk daha da guzel olacakk menulerimm )

slm kızlar.cokkk yogunum aklım burda ama ipin ucuda kaçtı(msjları takip acısından).geçmiş felan hakgetire.bu hafta hastalara ev daha bi costu.eşimin teyzesi geldimisafir.cocuklar deseniz hasta.yetişemiyorum.bugünler bir gecse cocuklarımla bir başbaşa kalabilsem onlara zaman ayırabilsem.evdekiler sanki ordinaryus profbeni hiç dinlemiyorlar sanki be dr değilim.
kaptancım ben bu hafta izinli olsam.msj konusunda.yoksa bildirim yapacam.

Son düzenleme:
dün spor salonunda tartıldım net kilom 73, 73 ile başlamış olcam dün hiç yazamadım felaket diş ağrısı çekiyorum bugun ve dün akşam ağrıdan hiç bşi yemedim sağlıksız ama acıdan yiyemiorum diş doktoruna gideceğim saat 1 de diş problemimi halledip devam edeceğim

ay soyle bı sılkelen cumaya az kaldı kendıne gel baka bebıs ıstıyoruz doktor dedıyse vermemıs gerekıyor tatlım

Ahh o dr piskopat piskopat (yasmincim haric )
Valla piskolijimi bozdular biri diyor operasyon digeri diyor gerek yok biri diyor zayifla digeri diyor gerek yok
Ikisininde ortak fkri ca 125 di onunda dun verdim kan sonucu uc gune kadar cikacakmis bakalim ne olacak
Pahali ve yorucu bir syu tek test 50liradan baslitir sende biliyorsun canim yeterki sonuc güzel olsun umrumda degil paradsi
Izne ayrilmiyorum cunku dagitirim biliyorum ama sizleri olumsuz etkilemdktense izne ayrilmak en iyisi galiba

Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismaz

Kolay gwlsin yasemincim bu tatil bize yaramadimi ne

Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismaz

Kolay gwlsin yasemincim bu tatil bize yaramadimi ne

saol canım ağrı beynime vuruyo iştah falan kalmadı bu arada dün sporda spininge girdim 30 dakika hızlı yürüdüm toplamda 750 kalori harcamışımdır zaten spiningin kalorisi 500 ün üstüne iyi geldi şu diş olayı olmasaydı bugunde spor olcaktı ama

benden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.

Ya ne guzel yasemincim bak super haberler bunlar

Bende dun gomlek aldim bitane su oduncu tarzi ama 36-38 giyerken bu 40 beden 38 tam oldu ama biraz bol dursun isyedim 40 aldim kalibimi dardi yoksa ben mi sistim bilemedim yarin vucudumu olcecegim

Ask olsun kuzum dun saat dorde kadar buralardaydim ya :26:

Icli kofteyi yememiddin aferin bacim

Oyy kiyamam sulem ya tekrar cok gecmid olsun

bu performans alkisi haketti

Canm bu menünü görmesden geliyorum üstündeki o bunalımı at bnceünlü ilerde kilo veremedkce daha cok bunalıma gircen gelcem aglıcen burda kılo beremıyom :))
Sümüklü sümüklü ıgrasamayız senle

Güzell menü mervecim bu yemin etmek sana şahgule sevilaya yaradı

Meyve nerede ???????????????????????????????????????????????????
O potakal varya işte portakal erkekn yedigimiçin acıktım edacım bide elma yedim yatmadan ne yapayım tırtıllamaktan iyi
Cigerimsin .... Güsel menü canm hadi inş
Muhtesem herzaman ki gibi
Ahh insan böle seyler duyunca daha bi gaza geliyo inş dahada zayıflıcaz
Gamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
Kızzz buradayııımm
Aham nazar degdü bana sabah klktm kahvaltıyı hazırladım kızım agladı onun yanına gittim aman uyumuşum eşmde kaldırmamıs işte kalltım hii bi baktım saat 10 heryerim agrıyo kamyon carpmış gibiyim
Hemenmutfaga giristim ewi toparladım silidim süpürdüm şimdi geldim
Birazdan spor yapıp dusa gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…