- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Kizlr dun menumu yazamadim yazrken baglnti gitti.ama merak etmeyin zaten kacamk yapamiyom.menum bence ideal guzeldi
anladim canim..benn yinede kopyalayayim kurallari,bir kez daha oku senbaşka topiklerde kendi aramızda yarışarak vermiştik canım bireysel olarak. ama kuralları kopyalamana gerek yok biliyorum takım içi kuralları
simdi bu mesaji okudugundada ayni durumda olacaksinKaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum
İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti
Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse
anladim canimKaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta
hic bilmiyorum:26:Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
tamam canim,simdilik dinlen sen..iyice iyles,saglik herseden önemliCok tesekkur ederm kaptann :***
Alisma evresindeym ama haftaici daha iyi olacak insallahh
Her zaman yesem veremem ama haftasonu arada bi yersem tolare ederm merak etmeynki spor cezami bikac ay sonra seve seve cekerm zaten ama su an sorun var daha az yemeliym haklisin kaptancimm
afiyet olsun canim..süperdün yediklerim
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek, 1 kaşık eşime yaptığım kıymalı menemenden aldım yumurtasız,çok az peynir,5 zeytin
öğle: 2 bardak ayran ( malum nişandaydım)
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (yorgundum salata yapmaya üşendim)
ara: 2 bardak tarçınlı çay, 2 tane lifli form bisküvi
su 1 lt anca dışarda olunca wc problemi yüzünden içemiyorum
spor yok ama bütün gün koşturmacalı geçti
önümüzdeki maclara bakalim artik canim..diyetisyen öyle dediyse vardir bir bildigiÇok üzücü
Benim ciddi bir tuvalet sorunum varken birde bunun üzerine ilaçlar girdi. Diyetisyene gittiğimde kilo almamış görünüyordum ama çok enteresan bşr şekilde yağ almış kas ve sudan gitmiş görünüyordu . Kadında bana üzülme bu haftayı hiç gözönğnde bulundurmayacağız vücutta enfeksiyon varken yağ kas proteinler farklılık gösterir üzülme demişti ama kendi tartıma göre yarım kilo fazla çıktım
yok artik ,o kadarda degil..oynamaktan düsük yapanida ilk duydumOff cok guzel hocam var benim bu yilin gozdesi tam senlik diyorda nerdee bende vakit ahh ahh eski ben koridirda parande atardimsimdi ayagi.i omzuma zor atiyorum bu kg bana hic yaramadi hatta bi ara dusuk yaptigimda sebebi neymis birinin dugjnunde cok cok oynamisim hopbidi hopbidi ondan dusmus dedikoduya sinir yok
canim aksam eltiler geldi,gelemedim:26:Beklıyoruz canm bnm gelde konusalım
banu sehir disina cikmis canim..en kisa zamanda gelcem demisgerçekten banu nerdeki
canim yediklerimizi toplu yaziyoruz,kurallari kabul et,sonra cezani vercemArkadaşlar bende bugün normal menüm dışıda çikolata yedim cezamı alabiliriyim onun dışında her şey güzel su 2 lt sabah 1 yumurta + 1 yumurtanın beyazı öğle lavaşa Izgara tavuk dürüm işte sonra çikolatayı yiyivetdim ama akşam bişey yemedim 1 kase çorba sadece :/
afiyet olsun canimKızlar menüm
Has yumrta
Zeytin peynir az yaglı kk kadar
Maydanoz bol
Etimek 1 dilim
Ara
Yeşilcay
Potakal
Ögle
Lahana corbası
Salata
Ara
Zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt bir kade
Aksam
Salata bol
Corba bir kase
Ara
Biberiye içtim öglen içemedim
Su:3 lt oldu şükür
Spor:leslie 30 dk
Mekik bel bacak egzersiz
Hepsinde 15 tekrar 3 er set
afiyet olsun canim..bence güzel3 Şubat Menüm:
Sabah:
3 dilim çavdar ekmek
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
biraz peynir-biber
1 çatal bal
Ara:
yarım paket form mısır
Öğlen:
1 kase kivili yoğurt
Ara:
1 şekerli Türk kahvesi
Akşam:
1 kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmek
1 pors keşkek (bu fazla oldu bi tek yav:) )
Su: 2,5 lt
evet kesinlikleBugünkü menüm daha iyiydi di miiii :)) Yarınki daha da iyi olcak inşallahhh :***
Kaptan beni seviyoooo kaptan beni seviyoooo
arkadas kurallari okumadiki daha,sanirim gecmise bakmiyor:26:Ceza işini ben bilmem kaptanım bilir
insallah sporuda yapmissindir canimbugunkü menüm
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 haş yumurta, peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
akşam:ciğer sote,1 dlm ekmek, 1 büyük bardak ayran
ara: hibisküs çayı, 1 ceviz, 1 mandalina
su 2 lt geçmiştir
spor şimdilik yok ama üşenmem geçerse yatana kadar yapmayı düşünüyorum
canim hasta menüsü bu kadar olur,bu gün düzenlersin senBende bugün ki menümü paylaşarsak başlayım. Çok birikti biliyorum ama inanın hiç kaçamak yok.
Sabah
1 çay bardağı dut
1 ceviz
Ilık limonlu su
3 pancake (Yağsız şekersiz küçük)
20 gr belki daha az peynir
Zencefil çayı
2 hurma
6 badem
Brokoli haşlanmış
1 bardak kefir
1 muz
1 peyniri wasa
1 çay bardağı leblebi
Akşam canım hiçbirşeyi yemek istemedi. Biraz kuru bir gün oldu biliyorum ama bolca su yeşil çay ve zencefil içtim.
Spor 30 dakika bisiklet ( bugün öğlen araba olsaydı işyerindeki pilatese gidecektim ama gidemeyince dizim ağrısada yapmalıyım diyip bisiklet sürdüm)
Birde tüm bu yeme içme işleri 6:30 da bitmişti....
bende dayanamamYha kızlar bugün öle canm içli köfte çektiki anlatamam
Yani aşerdim desem yeridir hani
:))
Bn çikoya pastaya tatlıya kebaba dayanırım ama içli köfteye hayı ama yeminli oldugumdan yemedim a
canimsin ögleden sonra cocuklar geliyor,yogunluktan pek gelemiyorumGelmeyenler:)
Kelebekolucam
Swetcem :)
Sekerkız burdamıydı sanki sabah ugradı gitti
Noraa fazla takılmadı
Kaptan sende bi yokladım gittin kız
Caglam izinde
Ayulduz izinde
Erigim sende gözükmedin sanki
Edaaaaaa nerdesin kız sen:))
Kızlar bu böle olmaz ama yahu motivasyon düşmesin hadi bakalım
Yarın görüsürüz mewlam nasip ederse
Herkese Datlu geceler
tesekkür ettikGünaydın vkizlar hadi caylar hazir
Isteyene sekersiz kahvede var
gofret cezani cekmissin..yarasinDun ki menum
Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve
Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor:40 dk cezami çektim
Annemlere gidemedim kan verince eve yürüdüm eve gidincede evi supurfum utu yaptim ustunede twister birazcik
Biliyorum cok dengesiz oldu
bendeBen banuyu çağlayı blue yu özledim.İnş bluenun oğlu da iyidir.
afiyet olsun canimKızlar ben yine hasta oldum. Bu grip şeyisi geçmedi tekrar etti bende.
Boğazım yine kötü
Dünkü menüm
4 zeytin
1 dilim light beyaz peynir
domates
1 dilim ekmek (kepek)
ara:
1 elma
öğle: tavuklu salata
1 dilim ekmek
ara: 1 muz
ara: 1 elma
akşam
1 tanecik mantarı küçük küçük doğradım 1 yumurta ile pişirdim.
küçük bir kase salata
1 dilim ekmek
su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
afiyet olsun..süperDünkü Menüm
SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
Ara: 1 fincan nescafe
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 2 küçük kivi+1 bardak süt
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Lahana (Annem lahana dolması yapmıştı ben de lahanalarını yedim sadece)
Ara: 1 armut
Spor: 1 saat yürüyüş+20 dk pilates
günaydinGünaydın kızlarrrrrrrr
geldim canim..hani dert nerdeHaklisin tatlim vicdan yaptim
Ben de ya eski tadinizi ozledim
Yasminnn sesimize ses ver
Günaydın canim
Kizlar toparlanalim kaptan derdimize derman ol
Erik: cikolata yedim
Eda (koç): zikkim ye emi
Erik : ayda 8 kg vermek lazim
Eda: hahayy kusura bakma canim boyle tikinirsan almadigina dua et
Eda suan bu durumdayiz dimi
canim kurallari lütfen okuduysan bana kabul edip etmedigini bildirGünaydın kızlaaar
sabah yarım litre su karışık kuru meyve ve bir tane kepekli kaşarlı yost yedim :)
Dünkü Menüm
SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Dun ki menum
Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve
Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
Annemlere gidemedim kan verince eve yürüdüm eve gidincede evi supurfum utu yaptim ustunede twister birazcik
ah tatlım yıne cıkolata hanı soz bvermıstık nerde o sozler
ah tatlım yıne cıkolata hanı soz bvermıstık nerde o sozler
Ahh tatlim cok haklisinhemde diywttede saglik acisindan da yasakti bana ama su aralar deli manyak piskopat bi durjm var üstümde atmaliyim hemen
Al bakalim cayiniabine obur mu diyosun sen bakim abin yokken yemeklwr bitmiyor haa abini diyet boyu bi yere gonderme canim keskekler sana kaliyir yoksa
anladim canim..benn yinede kopyalayayim kurallari,bir kez daha oku sen
simdi bu mesaji okudugundada ayni durumda olacaksin
anladim canim
hic bilmiyorum:26:
tamam canim,simdilik dinlen sen..iyice iyles,saglik herseden önemli
afiyet olsun canim..süper
önümüzdeki maclara bakalim artik canim..diyetisyen öyle dediyse vardir bir bildigi
yok artik ,o kadarda degil..oynamaktan düsük yapanida ilk duydum
canim aksam eltiler geldi,gelemedim:26:
banu sehir disina cikmis canim..en kisa zamanda gelcem demis
canim yediklerimizi toplu yaziyoruz,kurallari kabul et,sonra cezani vercem
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..bence güzel
evet kesinlikle
arkadas kurallari okumadiki daha,sanirim gecmise bakmiyor:26:
insallah sporuda yapmissindir canim
canim hasta menüsü bu kadar olur,bu gün düzenlersin sen
bende dayanamam
canimsin ögleden sonra cocuklar geliyor,yogunluktan pek gelemiyorum
tesekkür ettik
gofret cezani cekmissin..yarasin
bende
afiyet olsun canim
cok gecmisolsun edacigim..dinlen en iyisi
afiyet olsun..süper
günaydin
geldim canim..hani dert nerde
canim kurallari lütfen okuduysan bana kabul edip etmedigini bildir
ay soyle bı sılkelen cumaya az kaldı kendıne gel baka bebıs ıstıyoruz doktor dedıyse vermemıs gerekıyor tatlım
Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismazdün spor salonunda tartıldım net kilom 73, 73 ile başlamış olcam dün hiç yazamadım felaket diş ağrısı çekiyorum bugun ve dün akşam ağrıdan hiç bşi yemedimsağlıksız ama acıdan yiyemiorum diş doktoruna gideceğim saat 1 de diş problemimi halledip devam edeceğim
slm kızlar.cokkk yogunum aklım burda ama ipin ucuda kaçtı(msjları takip acısından).geçmiş felan hakgetire.bu hafta hastalara ev daha bi costu.eşimin teyzesi geldimisafir.cocuklar deseniz hasta.yetişemiyorum.bugünler bir gecse cocuklarımla bir başbaşa kalabilsem onlara zaman ayırabilsem.evdekiler sanki ordinaryus profbeni hiç dinlemiyorlar sanki be dr değilim.
kaptancım ben bu hafta izinli olsam.msj konusunda.yoksa bildirim yapacam.
Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismaz
Kolay gwlsin yasemincim bu tatil bize yaramadimi ne
benden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.
Gamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
Ask olsun kuzum dun saat dorde kadar buralardaydim ya :26:
Icli kofteyi yememiddin aferin bacim
Oyy kiyamam sulem ya tekrar cok gecmid olsun
bu performans alkisi haketti
Canm bu menünü görmesden geliyorum üstündeki o bunalımı at bnceünlü ilerde kilo veremedkce daha cok bunalıma gircen gelcem aglıcen burda kılo beremıyom :))Dun ki menum
Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve
Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
O potakal varya işte portakal erkekn yedigimiçin acıktım edacım bide elma yedim yatmadan ne yapayım tırtıllamaktan iyiGüzell menü mervecim bu yemin etmek sana şahgule sevilaya yaradı
Meyve nerede ???????????????????????????????????????????????????
Cigerimsin .... Güsel menü canm hadi inşDünkü Menüm
SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Muhtesem herzaman ki gibigunaydın kıslar
menum
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekemk
cay
ara
1/2 paket bıskuvı
zencefıl lımon cay
öğle
(bana gore yemek cıkmadım iş yerınde)
5kasık bulgur pılavı
ara
1 elma
1 kutu sut
aksam
2 tavuk kanat
kızarmıs ekmek
1 kase tarhana corba
ara
yok
su 2lt
Ahh insan böle seyler duyunca daha bi gaza geliyo inş dahada zayıflıcazbenden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.
Kızzz buradayııımmGamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?