Sende hoşgeldin canım..
Kızlar ben kaçıyorum akşam görüşürüz inşallah. Bu hafta evdeyim bolca çocuklarlar vakit geçirmek istiyorum. Yarın diyetisyen randevum var bakalım neler olmuş neler?
İlaç içmeyi bıraksam mı acaba iyi hissediyorum artık! Hem cumaya kadar şişliğini de atmış olurum gerçi bu seferde Regli şişliğini girecek araya ama bu hafta kilo veremezsem cidden kolum kanadım düşecek iyice çok moralim bozulacak. Haydi eda senin enerjine ihtiyacımız var
Kızlar menüm
Has yumrta
Zeytin peynir az yaglı kk kadar
Maydanoz bol
Etimek 1 dilim
Ara
Yeşilcay
Potakal
Ögle
Lahana corbası
Salata
Ara
Zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt bir kade
Aksam
Salata bol
Corba bir kase
Ara
Biberiye içtim öglen içemedim
Su:3 lt oldu şükür
Spor:leslie 30 dk
Mekik bel bacak egzersiz
Hepsinde 15 tekrar 3 er set
bugunkü menüm
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 haş yumurta, peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
akşam:ciğer sote,1 dlm ekmek, 1 büyük bardak ayran
ara: hibisküs çayı, 1 ceviz, 1 mandalina
su 2 lt geçmiştir
spor şimdilik yok ama üşenmem geçerse yatana kadar yapmayı düşünüyorum
Bende bugün ki menümü paylaşarsak başlayım. Çok birikti biliyorum ama inanın hiç kaçamak yok.
Sabah
1 çay bardağı dut
1 ceviz
Ilık limonlu su
3 pancake (Yağsız şekersiz küçük)
20 gr belki daha az peynir
Zencefil çayı
2 hurma
6 badem
Brokoli haşlanmış
1 bardak kefir
1 muz
1 peyniri wasa
1 çay bardağı leblebi
Akşam canım hiçbirşeyi yemek istemedi. Biraz kuru bir gün oldu biliyorum ama bolca su yeşil çay ve zencefil içtim.
Spor 30 dakika bisiklet ( bugün öğlen araba olsaydı işyerindeki pilatese gidecektim ama gidemeyince dizim ağrısada yapmalıyım diyip bisiklet sürdüm)
Birde tüm bu yeme içme işleri 6:30 da bitmişti....
Yha kızlar bugün öle canm içli köfte çektiki anlatamam
Yani aşerdim desem yeridir hani
:))
Bn çikoya pastaya tatlıya kebaba dayanırım ama içli köfteye hayı ama yeminli oldugumdan yemedim a
Dun ki menum
Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve
Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor:40 dk cezami çektim
Annemlere gidemedim kan verince eve yürüdüm eve gidincede evi supurfum utu yaptim ustunede twister birazcik
Biliyorum cok dengesiz oldu
Haklisin tatlim vicdan yaptimÇok az olmuş.yediklerin sabah çikolata yediğin içn vicdan yaptın ve öğlen akşamı es geçtin dimi ?
Çikolata yemeyeceksin arkadaşım. Cezasını çekmişsin herhalde sıkıntı olmaz.
Ben de ya eski tadinizi ozledimBen banuyu çağlayı blue yu özledim.İnş bluenun oğlu da iyidir.
Yasminnn sesimize ses verSevgili rakibem yasemin menülerini göremez oldum. İşteki yoğunluğuna veriyorum. İnş kaçamak yapmıyorsundur canım benim. Gel ben seni motive ederim.
Evvelinde dar gelen giyemediğins şuan bol gelene eteğini düşün gel buraya yamacıma.
Günaydın kızlarrrrrrrr
Canım Allah kavuştursun
Ve çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi... Alışırsın deneme süreci bu yüzden var zaten. Motivasyonu yüksek bol paylaşımı bşr grubuz gerçi son zamanlarda çok nazara geldik ama geçici bşr durumdu
Masallah 3 gundur keskek yiyoruz galiba
süpersin canım
zamanla daha iyi olcak canım
Canm genel olarak ac bırakmıssın kendini gibi geldi ama hastalıktan diye düşündüm yoksa sen gayet güsel besleniyosun. Bol boş su içersen içindeki hastalıgıda atıcaksın
Madallah spor yapmıssın
Canm menün güsel aksam dengelimişsin ama su war sürekli böle ögünleri dengelemicen dimi öglen cok yedim aksam az yiyim gibisinden bu sefer geç saatlere doru acıkacaksın kacamak yapmandan korkuyorum yoksa no problem:))
Su spor bnmi görmedim:)
Canm öglen yedigini ara yaparsan öglende hiç olmassa bi sıcak corba iyi gelecektir gerekirse aksam yesigin ekmegi öglen ye ama aksam ekmgi bırak yawas yawas bence
Su gayet güsel tebrikler 2.5 lt süper
Kahven sütsüz degilmi
Yawas yawas sekeride iyiden iyiye bırakırsın bu hayat boyu işimize yarar
Genl olarak iyi canm
Günaydın vkizlar hadi caylar hazir
Isteyene sekersiz kahvede var
Cok tesekkur ederm aminnn.. Sana da cok gecmis olsn insallah gecmistir tamamenn..simdi baya iyiyim yarn is basi yapiyorm hatta yavas yavas normal hayata donuyorm :)
Evet grup super cidden baya aktiff)
Biraz oyle oldu abim evde yokken yemekler bitmiyo da :)
Evet evett daha iyisini yapacamm eminimm aksami daha hafif tutacamm meselaa
Anladimm dogru aslnda ben de oyle dusundum keske aksamkileri bolup oglen yeseymisim dedmmcayda seker kullanmiyorm zaten ama Turk kahvesini icemiyorm sekersiz bir kup seker atiyorm,sutsuz sutsuz Turk kahvesi.
Tesekkur ederm yorum icn
Ben sekersiz cay alaymm kahvaltima baslayaymm :)
Günaydın afiyet olsun ama sana bir sir diyette kasar yok karatay yapmiyorsan tabi beyaz pwyniri dene derim :)Günaydın kızlaaar
sabah yarım litre su karışık kuru meyve ve bir tane kepekli kaşarlı yost yedim :)
Günaydinnnnn
dün yediklerim
sabah(10)
2 kayisi kivami yumurta
1 c.b.kuruyemis
1 mandalina
biraz kasar
10 yesil zeytin
1 bardak süt
aksam(18:00)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
2 kasik bulgur pilavi
salata
su
3 lt
spor
1.10 dk tempolu yürüyüs,10 dk tifanny
3 kupa yesil cay
gecmis yapayim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?