- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
spor ile beraber su tüketince hissetmiyorsun bile ve çok iyi geliyor ben haftada iki gün spininge giriyorum fena terletiyor
Ahhh canım kaptanım benide merak edermiş
Böbreklerim ciğerlerim çok fena üşütmüşüm bir sürü ilaç verdi Dr onların etkisiyle olsa gerek her yerim iyice ağrıdı sürekli uyudum evde. Çok şükür şimdi iyiyim kuzularımda geldi resmen evimin enerjisi onlarmış
Kiz noldu sabahin nurunda ruyanda mi gordun biziKaradır kasların ferman yazdırır
Bu ask bni diyar diyar gezdirir
Gece 1:30 da yattım kızlar kızcem ıymadı ama vn sabah yune kalktım nıye 8 kılo vercem ayda
Yha bn 8 kılo werırsem hemn mezun olurum ama(((
Bitki cayiiiiiiiiiiimenü bugun proteın agırlıklı oldu bagırsak duzenım ıcın bu arada
5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay
ara
1/2 diyet bisküvi
zencefil limon çay
öğle
piliç roti
2 dılım ekmek
1 kutu süt
ara
2 hurma
2 tam ceviz
akşam
bol sarımsaklı yogurtlu yesıl salata
3 köfte
bol çay
2lt su
1 adet sekersız nescafe
ara
1 elma
4yk yogurt
Kiz noldu sabahin nurunda ruyanda mi gordun bizi
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Saol canım çok teşekkür ederim
Canlarim iyi aksamlar
yemegim hazir,kocisimde yoldaymis geliyomus..yemek öncesi bi bakim dedim..kaynatmissiniz yine
sulecigim gelmis sonunda
banuda gelseydi
aksam gecmis yaparim anca..öpüyorum hepinizi
Itiraf ediyorum bu sabah sekersiz kahve ile cikolatali gifret yedim her ikiside yasakti hemde
E misafir dolu bugun gidecekler yerine yenisi gelecek kimseyi rahatsiz etmemek icin bi kah e yapim dedim ve olan oldu tezgahin ustundeki cikolatayi mideye ibdirdim hemde hic utanmadan dr bana kilo ver demenis gibi
Etrafimdakiler anlamiyor sürekli aman canim senin kgda ne varmis diyorneymis insanlar 108 kg hamile kaliyolarmis( 108 de neyse 100 110 degil 108 kesin tani )
Ben abartiyomusum bu diyet isini
Hatta esimin kanisi yemedigim icin bile etkilenebilirmis lan dr zayifla dedi diyorum
Bu guttigimiz oyle birsey demedi diyor dr gittigine pisman okur mu insan ben oldum
Cok laf yaptim cezami alayim lutfen ben 40 dk yuruyus olarak alabilirmiyim (anneme yuruyerek gidiyim bu aksam)
Ustunede yegenimle tepinirim dans etmeye bayiliyoruz da
Hoşgeldiniz kızlar... Ben Şule geçen hafta salından beri hasta ve evdeyim yatak döşek yatıyordum. Şimdi daha iyiym ve anca geçmişe bakabildim. Umarım dilediğiniz kilolara düşersiniz. Bende çok eski değilim burada yaklaşık 1,5 ay falan oldu. Ankara'da yaşıyorum bir kamu kurumunda çalışıyor ve 2 çocuk annesiyim. Hedefim 69,9 olmak yıllardır kilo alıp veriyorum ama hiç 72 nin altına düşemedim o yüzden bu sefer çok istiyorum .
Oyy kıyamam sevenimde varmışBanu geldiği mi bu arada?
Tatlim kahvlti super aksam yemegine yorum yok.inaniyorum duzene girecksindr
Superrr olmus vavvvvvvGünaydinnn
0 derecede 40 dk yürüyüsümü yaptim,geldim
dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmis yapip kahvaltiya
sabah
2 yumurta,1 portakal,biraz peynir,1 c.b.findik,10 zeytin,3 kasik yogurt
aksam
3 tavuk kanat,közlenmis domates ve biber,1 kase tarhana corbasi,salata
su
2 lt
spor
yok
3 kupa yesil cay
Canım seninlede konusamadık cok geçmiş olsun inş bidaha hastalanmasaınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?