Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

40 dk yürüyüş cezan aktifleştirildi. Sanki uzay gemisi kullanıyorum motorlar aktif gibi oldu he neyse kaynatmayayım
Öncelikle ben ne düşünüyorum söyleyeyim mi ?
Senin psikolojini moralini yükseltmemiz lazım ama nasıl?
Lütfen rahatlamaya çalış. Stres yapma. Hayır demeyi öğrenmen lazım. Nasıl yapsak ki ? Aslında bir kaç kere hayır desen devamı gelir

Son düzenleyen: Moderatör:

Cezami cekecegim seve seve galiba haklisin bu iki gunde bir gecsin bakalim ne diyecek dr .dun kan veriyim diye gittim recetesiz olmaz diyor arkadaş pinar hnm hastasiyim kan alcaksin dedim haa kan mi igne sandim diyor neyse bugune kaldi oyle yada boyle
Siz zaten varliginizla yeterince destek oluyorsunuz canim cok sagolun

Tamm koç:)))

Kızlar KABIZLIK İÇİN dr ibrahim saracoglu söle demişti
Zeytinyagıyla pişmiş pirinçsz havucsuz pırasa yemegi
Bana cok iyi geliyodu logusslık zamnımda cok problemm olmuştu yapmıştım sevilaycm öuhakk gunde 1 porsyn yer

Günaydinnn
0 derecede 40 dk yürüyüsümü yaptim,geldim

dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmis yapip kahvaltiya

sabah

2 yumurta,1 portakal,biraz peynir,1 c.b.findik,10 zeytin,3 kasik yogurt

aksam
3 tavuk kanat,közlenmis domates ve biber,1 kase tarhana corbasi,salata

su
2 lt
spor
yok
3 kupa yesil cay

günaydın canımmm maşallah erkencisin özlemişim tükkanı açıp çay demlemeni
Gece 1:30 da yattım kızlar kızcem ıymadı ama vn sabah yune kalktım nıye 8 kılo vercem ayda
Yha bn 8 kılo werırsem hemn mezun olurum ama (((
daha topluca koruma topiğine gecicez
edacım bu hayır demenin dibine vurdum ben cumadan beri bence beni tebrik etmen lazım
eşim evlilik yıldönümümüz diye en sevdiğim çikolatalı pastadan almış tadına bile bakmadım
dünde arkadasımın nişanı vardı pastalar,baklavalar neler neler ama ağzıma sürmedim 2 tane ayran içtim

Son düzenleme:
cok güzelkmissin masallah
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..harika
hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi
hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur
canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim
haftasonlarını hıc sevmıyorum kımsecıkler olmuyo ya
dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:
Günaydın arkadaşlaaar bu sabah itibariyle başladım diyete
yarım simit
1 dilim peynir
1 tk bal
ve 4 zeytin yediim ama daha hiç su içmedim biraz su içmeyliyim
canimsin sen kurallari okudunmu:44:
ohh süpermis edacigim
Dunku menum

Sabah yok

Ara 1 elma

Ogle
6 tane kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ayran

Ara yok

Aksam
1 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor yok
e buda süper
Bugun yediklerim

Sabah 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
Domates

Ara 1 dilim ananas

Tavuk kendi yagi ile pisti
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak ayran

Aksam 1 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek
buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:
Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten
Kaptancim karaty beslenme tarzini benisedim.drvam yani.am suan annmletdeyim kuruywmisim bitti.carsiya henuz cikip alamadim
tamam canim benim,alirsan devam edersin
Kaptanim kusmuyuz benim yazdiklarima alinti yapmamissin es gecmissin yoksa alinganlikmi yapiyorum acaba
yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina
afiyet olsun canim..harikasin
demi ya,ben küsmemki kimseye
mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü
Canim esim bi isyeri acmayi dusunuyor cok dusunuyoruz artisida var risklerde suan tamamiyla objektifiz acikcasi illa olsun yada olmasinda demiuorum hayirlisi diyorum acikcasi
hayirlisi olsun canim
ohh sefan olsun bacim
dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor
günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum
Karadır kasların ferman yazdırır
Bu ask bni diyar diyar gezdirir

Gece 1:30 da yattım kızlar kızcem ıymadı ama vn sabah yune kalktım nıye 8 kılo vercem ayda
Yha bn 8 kılo werırsem hemn mezun olurum ama (((
biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme
Günaydın canlar

Merviss cay alırım bi bardak
Bugun misafirlerim gidiyor ve ablamlar geliyor
Bu tatil pahaliya patladi mumkun olduhunca dikkat etmeye çalışıyorum
Bugun kan verecegim yarin tekrar kontrol uff
günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et
afiyet olsun canim
selam kızlar günaydın. bende aranıza katılabilirmiyim
günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin

Kalplerimizin altindaki kuslar ne olu ki acaba :44:
sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor
ac karinla kivi yemeyi dene canim
kuş bana konmuş ayfercim..

canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla
Hemde tombul kus bu kazen bize siskosunuz mu demwk istiyor ki

Süpersin valla sahgülcügüm...Tebrik ederim
bu hafta gecen haftaki acigi kapatcaz gibi geliyor:13:

pegasus007 canım ben daha öncede kk da kilo verdim ve çokta güzel vermiştim 20 kg a yakın. şimdi 4 kg snu geri aldım onları vermem lazım.
ben 20 yaşında bi firmada sekreterlik yapıyorum gün boyu hareket halindeyim bekarım açıköğretimden üni okuyorum ama bu sene örgün öğretime geçicem inşallah. geçen sene 74 kiloyla başladım sağlıklı beslenmeye 68.800ken kk ya başladım 54 kiloyla bıraktım. şimdi 57.400üm ve regl oldum bu sabah. uzun zamandırda 57.400den yukarı çıktım ama aşağı inemedm. inşallah inicem 53 54 olunca bırakmayı düşünüyorum. aktif paylaşım yapabilirim gün boyunca pc başındayım ve banada aktif olabilcek bi grup lazım o yüzden tekrar buraya girmek istedim beni de kabul ederseniz sevinirim:26:

Hos geldin o zaman canimsin..kurallari birazdan kopyalarim..
canim sen daha önce yarismalardami kilo verdin..
eger öyleyse ne zaman,hangi takimdan ayrildin yazarmisin..mezunmu oldun..

yoksa k.k baska topiklerindemi zayifladin:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…