Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın mervecim. Sabah öğle bir olmuş zaten az yemişsin görmüyoruz aradakileri. Lakin ben sana ne dedim. Ara öğün yapmalısın. Arada meyve yemelisin. Günde bir tane meyveyi sana şart koşuyorum anlaştık mı?
Menülerinde bakacağım kontrol edeceğim

Süper bir menü olmuş tebrikler.

Günaydın mervecim bende senin kadar enerjik olmak isterdim ama çok uykum var.

menü bugun proteın agırlıklı oldu bagırsak duzenım ıcın bu arada

5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 diyet bisküvi
zencefil limon çay

öğle
piliç roti
2 dılım ekmek
1 kutu süt

ara
2 hurma
2 tam ceviz

akşam
bol sarımsaklı yogurtlu yesıl salata
3 köfte
bol çay

2lt su
1 adet sekersız nescafe

ara
1 elma
4yk yogurt

Dukan menüsü gibi güzel

Dukan menüsü gibi güzel
tatlım bagırsak duzenım alt ust olduya kafayı yıyecegım okadar su ıcıyorum 3 gundebır cıkıyorum tuvalete yarın sabahtan ıtıbaren yogurt kurune baslıycam ac karnına o ıyı gelıyodu bı ara yapıyodumda morelım bozuluyo karnım sıs bısey yıyesımde gelmıyo zorla yıyorum o derce yanı

Itiraf ediyorum bu sabah sekersiz kahve ile cikolatali gifret yedim her ikiside yasakti hemde
E misafir dolu bugun gidecekler yerine yenisi gelecek kimseyi rahatsiz etmemek icin bi kah e yapim dedim ve olan oldu tezgahin ustundeki cikolatayi mideye ibdirdim hemde hic utanmadan dr bana kilo ver demenis gibi
Etrafimdakiler anlamiyor sürekli aman canim senin kgda ne varmis diyor neymis insanlar 108 kg hamile kaliyolarmis( 108 de neyse 100 110 degil 108 kesin tani )
Ben abartiyomusum bu diyet isini
Hatta esimin kanisi yemedigim icin bile etkilenebilirmis lan dr zayifla dedi diyorum
Bu guttigimiz oyle birsey demedi diyor dr gittigine pisman okur mu insan ben oldum

Cok laf yaptim cezami alayim lutfen ben 40 dk yuruyus olarak alabilirmiyim (anneme yuruyerek gidiyim bu aksam)
Ustunede yegenimle tepinirim dans etmeye bayiliyoruz da

Diyette olunca yağsız falan besleniyoruz ya onunlada alakalı. Bana da oluyor arada. Sana dokunan bir şey olabilir. Bana süt mesela. Şişiyor beni balon gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…