- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
1 Şubat Menüm:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
2 çatal biberli peynir
3 çatal çilek reçeli
Ara:
Yarım armut
2 dilim ayva
Öğlen:
1 paket k fesleğenli kraker
Ara:
1 küp şekerli Türk kahvesi
Akşam:
1 tabak keşkek
2 kahveli kurabiye :26:
Alışma evresindeym elimden geldiğince menülerimi daha da düzelteceğim
Menun guzel.tek siritan lahana. İns bulgurludr.pirincliyse 6 cok olmus hem de ekmeklemutlu pazarlar herkeslere :)
menum
sabah
5 zeytın
2dılım ekmek
sekersız cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvi
zencefil limon çay
öğle
nohut yemegı (sadece nohutlarından 2kasık falan yapar)
yogurt corbası 1 kase
1 dılım ekemk
ara
1 portakal
1 kutu süt
akşam
6 küçük lahana dolması
1 dılım ekmek
2lt su
kısceler nısan vardı esımın kuzenının ıkramlıklar superdı ama sadece servıs yaptım agzıma bıle surmedım bu ara cetın sınavlar verıyorum cok sukur
Menun guzel.tek siritan lahana. İns bulgurludr.pirincliyse 6 cok olmus hem de ekmekle
Günaydın arkadaşlaaar bu sabah itibariyle başladım diyete
yarım simit
1 dilim peynir
1 tk bal
ve 4 zeytin yediim ama daha hiç su içmedim biraz su içmeyliyim
tatlım öncelikle yemekelrın cok az doymazsın her ogun 1 yada ıkı dılım ekmek tam bugday olmalı,aralarda ıse daha masum seyler elmadır armuttur yogurttur kuru meyvelerden .ve kesınlıkle unlu mamullerden uzak duruyoruz kurabıye pasta vs... şekerı hemen bırakamayabılırısn ama azaltmaya calış tatlım dıyetısyenımın bana verdı kurallar dahılınde yorumlamaya calışıyorum elımden geldıgınce. bizim menulerımızı bı ıncele ıstersen tatlım ve mutlaka içtiginn su mıktarı 2 ltyı gecmelı bu cok onemlı cnm bılmıyorum ama kaptan menunu gorunce ceza verebılır:26::26:
Cnm suyunu goremedim unuttun galibaBugun yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
Domates
Ara 1 dilim ananas
Tavuk kendi yagi ile pisti
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak ayran
Aksam 1 yum
urta ile menemen 1 dilim ekmek
Anladım diyetisyen bilgileri çok önemli paylaşmana çok sevindmm tabi ki ama şunu diyim normalde ben önceki kilo vermemde de arada kaçamaklar yapmışımdır ama spor cezamı seve seve çekerim normalde ancak okudun mu bilmiyorum ama şu an spor yapamıyorum yeni ameliyat olduğum için, tabi ki bunu kullanmayacağım ama çok uzun zamandır yediklerime malesef hiç dikkat etmediğim için ancak adapte olurum bu hafta sanırım ama sonunda başarırım tabi kiiii...bugünkü menüm de çok hoş değil malesef ama pazar kaçamağı oldu birazcıcık :26:
ohh ne güzel canim
tamam tatlim..sendede gümrük var yani
evet erigim,devam ediyorum..sanirim direnci kirdim,cünkü bu hafta reglim baslamasina ragmen 100 gr da olsa eksik ciktim
selam canim,cok güzel yapmissin..ohh sporuda arttiriyorsun,daha ne olsun
aksam,su ve sporu yarinmi yazcan canimsin..kahve yasakmiki küsmüssün kahveye
afiyet olsun canim
bende severim tarhanayi..annem kendi elleriyle yapiyor,yarin bende yapayim bari
sadece seninmi
evet ya depükleyelüm
insallah gelmez canim
canim karatayda sayilmiyor ama normal diyetlerde sayilirmi bilmiyorum..edacigim gelsin,ona soralim..o daha builgili bu konularda
masallah canim,en kötü günün böyle olsun
bende zumba yapiyordum bi aralar
ay canim ya..cevap istedigin seylere cevap veriyor aslinda,yani sorulara..ama yapilacak bisey varsa hic cevap vermeden yapiyor..
biraz soguk evet:18:
canim insallah bundan sonra icinde güller acsin,her zaman musmutlu olasin..hedefinede en kisa zamanda ulasasin
yaptin valla..sportik ögretmenim benim
Baliklara bayildim yanliz
canim ne ameliyati oldun sen:26:
takimda yok yok valla,hukukcumuzda oldu:13:
Afiyet olsun canim..
sen karataya devammi ediyorsun,yoksa arasini bulmayami calisiyorsun canim..yanlis anlama sakin,hani karatay yapiyorsan kuruyemis yok ondan dedim
afiyet olsun mervisim..süper
bu yönteme bayildim yanliz..
iyi geceler canim
yumurta aki maskesini bende duydum,deneme firsatim olmadi ama siyah leke varsa onlar icinde iyiymis:44:
oy canimsin,sanada musmutlu güpgüzel ipiyi geceler
Canimsin üzme kendini..can sagligi olsun,gerisi az cok olur..
maasi neden vermemislerki..insanlar ne kadar cikarci olmus,hakkini bile vermiyorlar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?