- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bugnku menum
Ackarnina 3 gunkurusu. 1 brdk ilik su
1 tatli ks corek otu
Kahvlti 8.30 sekersz cy.biraz peynir.8 zeytn
1 mini mu. Yarm hslnms yumrta.
Domates salatalik. Yarm cevz
Ara 1 turk kahvesi.1 brdk form cy
Ogle 14.00 da 1 ksk domatesli bulgur pilavi
1 tbk sarimsak yogurtly ispank salatasi
Ara 2 form cy. 1 brdk yesil cy 1 brdk siyah cy
Aksam 19.00 da 1 kucuk tbk karnibahr mucvr firinda.
1 kuck kase yogurt
1 tatli ks pekmeZ( mecburen yedim 3 gundur cok usuyodum.babam ye sunu isinirsin kansizsin deyip tikivrdi agzima)
3.5 lt su
Sabah 30 dk spor
Aksam yemeginden once 100 mekik biraz da ayaklarimi kaldirdim bisiklet sudum
Diyette birbirimize destek oldugumuz gibi kitap okumak ve yuz bakimi icinde birbirimize destrk olsak ya ben cok tembelim bu konalarda ama cokts istekliyim
Uykum geldi kizlar ben kaciyom iyi geceler
Suyu bu kadar cok ıcınce de odem yapmıyor mu acabaa ?? Cok fazla geldı dee :/
Aaa tembel olmayalmm bız bayanlar bakmlı olmalıyızz :)) ben body shop temızleme jelı peelingi ve yosun kremi kullanıyorm gayet memnunumm ayrıca gul suyu her daim yanımdadır tonik niyetıne temizleme biyetıne bazen.. Ve baZen de yumurta akı maskesıı bos haftasonlarımda super oluyorr tavsıye edermm)
Iyı gecelerrr
Suyu bu kadar cok ıcınce de odem yapmıyor mu acabaa ?? Cok fazla geldı dee :/
Aaa tembel olmayalmm bız bayanlar bakmlı olmalıyızz :)) ben body shop temızleme jelı peelingi ve yosun kremi kullanıyorm gayet memnunumm ayrıca gul suyu her daim yanımdadır tonik niyetıne temizleme biyetıne bazen.. Ve baZen de yumurta akı maskesıı bos haftasonlarımda super oluyorr tavsıye edermm)
Iyı gecelerrr
Sabah
Ac karna sirkeli su
Has yumurta
Zeytin peynir
Kıvırcık yesil sogan maydanoz
Cay 2
Yarım kep ekm
Ara
Yesılcay
3 bisküvi
Ögle
Birkase yayla corbası
Ara
Elma
Birkase yogurt
Aksam
Karnıbahar bir por yemek
Yarım kase yogurt
Su:3 lt
Spor: 30 dk hareketlı dans
Keslie 2 mile
Bu kadarrr
Öpüyorum sizi cicilerin
Bn yıne buralardayım
ohh ne güzel canimAnacim karnibahar patates kizartmasi istedi.onu yspcam simdi.kendime de karnibahari hasladim firinda mucverini yapcam.
tamam tatlim..sendede gümrük var yaniKaptancim esimin izni olmadigi icin kisisel bilgilerimi paylasamiyorum.guneydoguda kucuk bi ilcede gorev yapuyom.ailemse bize 3 saatlik bi ildeler.suan onlarin yanindayim
evet erigim,devam ediyorum..sanirim direnci kirdim,cünkü bu hafta reglim baslamasina ragmen 100 gr da olsa eksik ciktimAhh bacim hersey onun icin hayirlisiyla sagliklisiyla konsun tum isteyenlerin gobisine
Evett kim tutar seni be arkadasim kim engel olur
Ooo supetrr superrrr
Cix cikolatada neymis ki soyle yapalim bitter ve kendini odul verecegin zaman ki bu cuma tarti sonucunda belli olur sadece iki kare sekersiz kahveyle olabilir cuma gunu ama oda bizim iznimizle
Kaptannn ne guzel karataya devamm haa su 8 kg veriyim devam etcem karataya senin menuyu gordukce icim gidiyor
Aminnn inşallah
Bu hafta bep destek tam destek kaptancim
Aynen ya bende cok ozledim ama Karatayi biraktigimi nasil soylerom :18:
Ohhh sefan olsun gozu olanin gozu ciksin tuu maşallah
Cig demi o kabak cekirdekleri tuzlu kavrulmus degil dimi
selam canim,cok güzel yapmissin..ohh sporuda arttiriyorsun,daha ne olsunKızlar selam
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilocuklardan.
Kızlar kendime bir prgram indirdim saat başı su hatırlatması yapıyorher saat içsem akşama kadar 2 lt olur.
dünkü hezimetten sonra bugün nette motive olmak için bir sürü yazı okudum o programı da bu sayede buldum.
pazartesi salı gibi de kendime yürüyüş ayakkabısı almayı planlıyorum 1 saatlik yürüyüşümü de 1,30 saate çıkarıcam böylelikle..
aksam,su ve sporu yarinmi yazcan canimsin..kahve yasakmiki küsmüssün kahveyeBugun yediklerim aksamda cok hafif gecmeli
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
2 kasik salata
Ara
1 fincan kahve
1 dilim ananas
Ogle
Salata koca bir kase balikli
Ara
1 dilim ananas
1 tum ceviz
afiyet olsun canimCanlarım aksama karnıbahar yemegi yaptım içine yagsız kıymada kattım et ihtıyacımıda alırım ordan :))
Su 2.5 oldu allhm bynı sartladın mı hiçbişi zor olmuyo
bende severim tarhanayi..annem kendi elleriyle yapiyor,yarin bende yapayim bariWalla ohhh billa ohhh bn bile rahatladım hele su ayda 8 kılo işi bni daha da gaza getirdi ne yalan söylim
Hm oh tarhanayı cok sewerim tereyagı ile salcalıyorum bide warya sadece tarhana corbası yerim ....
sadece seninmiAhh tubişim iyi de çişim geliyo sürekli arkadasım yha
evet ya depükleyelümTesekkur edermm
Anlasıldı tamamdırr
Memnun oldm kaptann
Anlasıldı tamam kahvaltı eksık kalmıs bugnn :) yumurta genelde yerım aslnda bundan sonra da yesem ıyı olcakkk..
Ve cıko yok evettt saglık kesınlkle cok degerlııı
Anlasıldııı)) ne guzel herkes hem fıkır benm kahvaltı tırt cıktı..
Tesekkurler kaptan anladm sagoll
Tamamdır coZdum olayısagoll
Tamam ızın cıkarsa ancak yıcez anlastıkk :))
Hosbuldukkk hepp beraberr kıloları depukleyelımmm
insallah gelmez canimOglen dersaneye gıttm sızın muhabbet alms yurumus ohh herkes aktıf ne guzelll ınsallah ıkı hafta sonra bana da ıtıraz gelmez de aranıza katılırmm :)) suyu o kılo verme donemımde cok ıcerdm unutmusum bı suredır basladm tekrarr 1,5 lıtredeym 2 ye alıstıracam bunyeyıı tek uzuntum spor ıstıyorummm
canim karatayda sayilmiyor ama normal diyetlerde sayilirmi bilmiyorum..edacigim gelsin,ona soralim..o daha builgili bu konulardaBı tabak keskek yedım aksam bu kacamak mıı ? Bı de Turk kahvesı ıctm tek sekerlı ve bugunu kapattmm yarın menumu komple paylaşırm
masallah canim,en kötü günün böyle olsunYarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye
bende zumba yapiyordum bi aralarAy ne guzell ben de cok zumba ve evde yuruyus yaparm Leslie ile ve en yakn zamanda devam inşallahh)
Kız ne bilim hiç cvp yazmadan sorunları çözüyo
Aynı bilgisayar gıbı hanı yazarya pcds sorun çözülsün mü işte evete basarsında olay cozulurpuhaa aynı onun gbı işte
canim insallah bundan sonra icinde güller acsin,her zaman musmutlu olasin..hedefinede en kisa zamanda ulasasinslm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
yaptin valla..sportik ögretmenim benimİyiymis.....kaptannnnnnnn ben bugun 3 gunluk sporumu yaptim o zaman.......
8 Ocak ·
Balıklar bu soğuk havada üşümüştür diye bugün akvaryuma sıcak çay döktüm. Keyiften sırt üstü yüzmeye başladı mübarekler.
Şarjın kablosu oynamış % 100 beklerken % 7 gördüm. Evladını kartal kaçırmış Fatma Girik gibi perişanım şu an
3 Ocak ·
"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz
Baliklara bayildim yanlizKiz bak bennaptim.benim arkadaslarla her pers aksmlari toplaniyoz bisrylet okuyz yasin falan onceleri bilmem kac cesit pastalar castalar.2 haftadr alistirdim onlari sadece bitki cayi.hatta en son geldiklerinde gumus gondola super bi karisik bitki cayi hazirladim cok guzel di
canim ne ameliyati oldun sen:26:ınsallahh tesekkur edermm
Bn de cok ıstıyormm ama en az bi ay spor yasak baslaynca da dırek leslie yapamam sanırm ama bakalm dha yenı yenı dısarı cıkmaya basladm amelıyattan sonra ıyk cok sıkıcı :))
Tesekkur edermm hukuk mezunuym ben
Afiyet olsun canim..Bugnku menum
Ackarnina 3 gunkurusu. 1 brdk ilik su
1 tatli ks corek otu
Kahvlti 8.30 sekersz cy.biraz peynir.8 zeytn
1 mini mu. Yarm hslnms yumrta.
Domates salatalik. Yarm cevz
Ara 1 turk kahvesi.1 brdk form cy
Ogle 14.00 da 1 ksk domatesli bulgur pilavi
1 tbk sarimsak yogurtly ispank salatasi
Ara 2 form cy. 1 brdk yesil cy 1 brdk siyah cy
Aksam 19.00 da 1 kucuk tbk karnibahr mucvr firinda.
1 kuck kase yogurt
1 tatli ks pekmeZ( mecburen yedim 3 gundur cok usuyodum.babam ye sunu isinirsin kansizsin deyip tikivrdi agzima)
3.5 lt su
Sabah 30 dk spor
Aksam yemeginden once 100 mekik biraz da ayaklarimi kaldirdim bisiklet sudum
afiyet olsun mervisim..süperSabah
Ac karna sirkeli su
Has yumurta
Zeytin peynir
Kıvırcık yesil sogan maydanoz
Cay 2
Yarım kep ekm
Ara
Yesılcay
3 bisküvi
Ögle
Birkase yayla corbası
Ara
Elma
Birkase yogurt
Aksam
Karnıbahar bir por yemek
Yarım kase yogurt
Su:3 lt
Spor: 30 dk hareketlı dans
Keslie 2 mile
Bu kadarrr
Öpüyorum sizi cicilerin
Bn yıne buralardayım
Canm bi yöntem buldum ekmk sofrada bnden uzakta olursa hiç uzanıp almıyorum
Üşengeçlik var bu konuda biraz garip ama gerçek
Bnde hep ekmkgi bnden uzak bi yere koycam
iyi geceler canimUykum geldi kizlar ben kaciyom iyi geceler
yumurta aki maskesini bende duydum,deneme firsatim olmadi ama siyah leke varsa onlar icinde iyiymis:44:Suyu bu kadar cok ıcınce de odem yapmıyor mu acabaa ?? Cok fazla geldı dee :/
Iyı gecelerrr
oy canimsin,sanada musmutlu güpgüzel ipiyi gecelerGüllerim bülbüllerim herkese iyi mıtlu HAYIRLIgeceler diliyorum
Herkesi öpüyorumm
Canimsin üzme kendini..can sagligi olsun,gerisi az cok olur..Bende bilmiorum ne istiorum:)) walla maddi sıkıntı diyeyim kızlar ben takmamaya calıstıkca takıorum sanırım.. esımın maasını ödemıolar 20si dediler bugun 2si oldu faturalar duruo falan.. sukur bugnumuzede sukurde konsantre olamıorum ıster ıstemez.. ıs te bulamadım malesef.. herseyın hayırlısı bakalım dualarınızda banada yer werırsenız sewınırım opuorum sızı dıyete devaaam :)
Kesinlikle haklisin arkadasim gencken bskmiyacazda kendimize ne zaman bakicaz dimi bu aksamdan bi duzene otutturacam zaten hedefim 30 lu yaslarimi eksiklerimi tamamlamis olarak girmek 30 lu yaslarim en guzel yaslarim olacak İnsallah
Canim tam tersi bence gerekli miktarda su icmek odemu ve toksinleri atiyir
evet ya depükleyelüm
insallah gelmez canim
canim karatayda sayilmiyor ama normal diyetlerde sayilirmi bilmiyorum..edacigim gelsin,ona soralim..o daha builgili bu konularda
bende zumba yapiyordum bi aralar
canim ne ameliyati oldun sen:26:
takimda yok yok valla,hukukcumuzda oldu:13:
yumurta aki maskesini bende duydum,deneme firsatim olmadi ama siyah leke varsa onlar icinde iyiymis:44:
Çok mantıklııı
Anladmm ben de gerekenden fazla içince de ödem yapıyor diye biliyordum o açıdann :44:
Haydinn depükleyelimm...bu da şafak panosundan kalmış dilimde
Anladımm aslında akşam sebze yemeye çalışacağım artık hep ama keşkeğin yeri başka napimm
Zumba bence çokk eğlenceli bir sporr
Ben yumurtalık kisti ameliyatı odum, kasıktan kapalı ameliyatla..
Heheh herkesi bilmiyorum ama baya renkli bir grup belli oluyor valla ben hemen alıştım umarm adapte olurz hemenn
tekrar gecmisolsun canim..hemencik iyilesir,baslarisin spora insallah..
canim takimimiz cok renkli evet,su anda bir kac üyemiz gelmedi daha..rahatsiz olan var,sehir disinda olan var..zamanla tanirsiriz,kaynasiriz..
zumbaya bende bayiliyorum,bide cocuklarla yaptimmi,sen gör eglenceyi
canimsin avatardaki senin resminmi:44:
Cok gecmis olsun canım su aralar yumurtalik ve kist kelimelerini yanyana duymak istemiyorumÇok mantıklııı
Anladmm ben de gerekenden fazla içince de ödem yapıyor diye biliyordum o açıdann :44:
Haydinn depükleyelimm...bu da şafak panosundan kalmış dilimde
Anladımm aslında akşam sebze yemeye çalışacağım artık hep ama keşkeğin yeri başka napimm
Zumba bence çokk eğlenceli bir sporr
Ben yumurtalık kisti ameliyatı odum, kasıktan kapalı ameliyatla..
Heheh herkesi bilmiyorum ama baya renkli bir grup belli oluyor valla ben hemen alıştım umarm adapte olurz hemenn
caglam canim benim ickni ferah tut sen inancli birisin rabbim artirsin tasirmasin bereketi bol olsun eksitmesin inşallah oderler en kisa zaman da canim.Bende bilmiorum ne istiorum:)) walla maddi sıkıntı diyeyim kızlar ben takmamaya calıstıkca takıorum sanırım.. esımın maasını ödemıolar 20si dediler bugun 2si oldu faturalar duruo falan.. sukur bugnumuzede sukurde konsantre olamıorum ıster ıstemez.. ıs te bulamadım malesef.. herseyın hayırlısı bakalım dualarınızda banada yer werırsenız sewınırım opuorum sızı dıyete devaaam :)
Ben yumurta ami lkmon yogurt yapiyorum bazen beyaz skfkr ile yuzumu temizliyorum kozmetik ürünleri alerji yapiyor bir surude katkisk filan evde devam doğal doğalİcimiz disimiz guzellessin canim dimi ama ya kim ne kullaniyor mesala ben yuz sutu ve tonik kullaniyorum kilin faydasida cok bence ama ah bu usengecligim
Dun aclik oyunlarinin ucuncu kitabink bitirdim arkadasim aile baglari diye bir kitap almisti birazdan da ona baslayacagimDiyette birbirimize destek oldugumuz gibi kitap okumak ve yuz bakimi icinde birbirimize destrk olsak ya ben cok tembelim bu konalarda ama cokts istekliyim
8 Ocak ·
Balıklar bu soğuk havada üşümüştür diye bugün akvaryuma sıcak çay döktüm. Keyiften sırt üstü yüzmeye başladı mübarekler.
Şarjın kablosu oynamış % 100 beklerken % 7 gördüm. Evladını kartal kaçırmış Fatma Girik gibi perişanım şu an
3 Ocak ·
"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz
En guzeli bizde girdik daha dogrusu eltim girdi benim adimada 15 kisi 100 tl ayda kacinci siradayim haberim bile yokGüne girdim ayda 100 liraya sadece para döncek
Konsklama yok!!!!
Dur sen burda zaten uzaklasma cevrende zararli etken cokBen izinli olmama ragmen kopamiyorum burdan .dun esim abartiyosun elinden tel dusmuyo diyince bir kelimesine on kelime soyleyince tirsti sustu:)
Kelebek hanim ben bisi sorcajtim yasemin nerde hani su bizim azimli doktorcugumuz bize gaz vefen ayda 1, 5-2 kg veren diyet listeleri kalip gibi uygulayan dojtircugjmuz vardi onu gorursen de ki ;slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
Ohh gez bol bol keyfini cikar yemeklerin degil amaBen kactim yarinda evde yokum annemlerin bag evi var ankaralilar bilir baglumda oraya gidicez teyzem ev aldiydi evinin son taksitinide vermis borcu bitince kutlama yapalim dedi hem yiyeninde dogum gunu orda olicam butun gun simdi islerimi yapayim oyuzden ama dikkat edicem bukadar tokmaklari yiyince kafama istahta kalmadi bende zaten:)))))) kizlar sizi seviyorum gorusuruz
Ayy yavrum allah sifa versinGunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin
Arkadaşlaaar bugünden itibaren diyetime başladııım hayırlı olsun
Ben her zaman dyetlerme detox ile başlamayı terch ediyorum çünkü bana hız katıyor o yüzden ilk günümde şeyda coşkunun yulaf ve çilekli kürünü uyguluyorum yarın da belki bir kür daha yaparım daha sonra klasik yeme düzenime geçicem bbaya az ve sağlıksız görünebilr ama inanın bendr işe yarıyor daha iyi konsantre oluyorum ödem tamamen gdyor
bugün yediklerim
1 kase kadar çillek ve bir kaşık yulaaf
Memnun oldm ben de istanbuldaymm..
Haklısın az olms kahvaltı gec olmasına ragmen evde sureklı yattıgım ıcn on gundur dha fazla kılo almaktan korktm sanırımm :)) dıkkat edermm)
Evet guzel olbılırrr tam bıt cıkolata canavarıym normalde amaa kendıme odul verme dısında yemeyecegımm :)
suyu yazmayı unutmusum cnm 2 lt:)nice yillara o zaman canim
canim gecmisolsun..sen diskalifiye oldugundan denemeden sonra paylasimda sorcaz diger takimlara itiraz gelmezse bizimlesin
bende 1 ay sonra 29 olcam..yaklasik 11 yillik evliyim ve 3 cocugum var..almanyadayim,calismiyorum vede zayiflamak icin kendimi paraliyorum
harika..suyu unutmussun canim
canim yediklerimizin hepsini yazalimki,hatalarimizdan ders alalim..bence o gün oturup koca pastayi bitirsende yaz,yazarsan onlardan kurtulman daha kolay olur
kiz hepsini 1 defada yapmasaydin:26:
sportik ögretmenim benim tesekkür ediyorum cezani hemen cekmissin
dilekcigim ben sana ne spor yapmiyosun dedim,nede haftanim 3-4 günü kacamak yapiyorsun dedim..lütfen yazdiklarimi tekrar oku..sadece bu hafta spor yapamadim dedigin icin,bende yediklerimize ve spora ayni zamanda dikkat edersek cok etkilemeyecegini söyledim..bundan nasil baska anlam cikardinki..
senin dedigin gibi haftanin 1-2 günü kacamak yapmis olsan bile (ki bu bana göre yanlis,sonucta amacimiz zayiflamaksa her ortamda kendimizi tutmamiz lazim..yoksa vücudumuzu arindiramayiz ve verdigimizi almak cokta zor olmaz..koruma döneminde abartmadan yiyebiliriz sadece..) kalan 5-6 günde o yaptigin kacamagi toparlamaya ugrasiyorsun..sen degil sadece hepimiz öyle oluyoruz..1-2 günün acisini diger 5-6 günden cikariyoruz..e ne oluyor o zaman,tartidan sonra yine bir rahatlama geliyor..
amacimiz destek olamksa,birbirimizi elestirmekse ve bu elestirilerden kendi yanlislarimizi görmekse kizmaca olmasin..
caglacigim ne istiyorsun su hayattan yahu..insanlarin ne sikintilari var,ufacik cocuklari düsün ac olan,sogukta evi olmayan..onlar bile neseyle yasamaya calisiyorken bence sen hayatina siki siki saril
tünaydin canim..
tünaydin canim..ne hos bir mesaj bu..sonuna kadar katiliyorum
tünaydin canim benim
her gün yemedigin sürece cok kacamak sayilmaz..bence 1 meyve yiyebilirsin kahvaltida..
insallah canim
aman kafana taktigin seye bak sahgülüm,sen yildönümü pastana bile hayir demissin,bunlar sinek isirigi gibi kalir
canim bu mevsimde cilegi nerden buldun..
sadece 2 günsesorun yok
süper
ciko yok artik..eve bile alma bak..ne yaptiysa bu cikolar yapti bize,sagligimizdan kiymetlimi ayol..hicte bile degil tabikiside
Cok gecmis olsun canım su aralar yumurtalik ve kist kelimelerini yanyana duymak istemiyorum
caglam canim benim ickni ferah tut sen inancli birisin rabbim artirsin tasirmasin bereketi bol olsun eksitmesin inşallah oderler en kisa zaman da canim.
Maddiyat etkiler evet ama rabbim saglikla sihatle sinamasin dilerim en kisa zaman da düzelir bir
Ben yumurta ami lkmon yogurt yapiyorum bazen beyaz skfkr ile yuzumu temizliyorum kozmetik ürünleri alerji yapiyor bir surude katkisk filan evde devam doğal doğal
Dun aclik oyunlarinin ucuncu kitabink bitirdim arkadasim aile baglari diye bir kitap almisti birazdan da ona baslayacagim
En guzeli bizde girdik daha dogrusu eltim girdi benim adimada 15 kisi 100 tl ayda kacinci siradayim haberim bile yok
Dur sen burda zaten uzaklasma cevrende zararli etken cok
Kelebek hanim ben bisi sorcajtim yasemin nerde hani su bizim azimli doktorcugumuz bize gaz vefen ayda 1, 5-2 kg veren diyet listeleri kalip gibi uygulayan dojtircugjmuz vardi onu gorursen de ki ;
Biz onu cok ozledik o ki ne zorluklardan gecti su hayatta bu kadar kucuk sinavda tokezleyecek mi anlıyorum nefes almak jstiyor kendine ait zaman istiyor ama kendinevait fistik gibi bir brden istemiyor mu ki boyle olmus bi gorursen soyleyi ver sana zahmet
Ohh gez bol bol keyfini cikar yemeklerin degil ama
Ayy yavrum allah sifa versin
Kaptancim senin alintilamalarina yetisemiyorum kahveye kustum cunku yasak evrt
Hersey daha guzel olacak kaptancim senin yuzunu kara cikartmiycaz bu hafta
Mervisim ya dr klomeni ne zaman verdi sana catlama ignesi yaptimi yoksa kendi kendine mi catlasin dedi uff aklimda bir suru soru
Az sonra misafirlerim uyanir ben gidip kahvalti hazirlayim kitap kaldi yine
sende hoşgeldın cnm aramıza
ohh kaynatmışsınız gene , dunku menümü yazıp çıkıyorum bugun nişan ve bir sürü cıss var ama dokunmayacağıma söz veriyorum tekrar garantiye alayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta, 1 dlm ekmek,5 zeytin, çok az yağsız peynir, 1çatalda reçel eşim ağzıma uzatınca hayır demedim
ara: 1 elma
öğle: yaklaşık 100 gr haş brokoli üzerine 1 kase yoğurdu bocalayıp yedim
akşam:1 tabak tarhana,salata, çeyrek simitin yarısı
ara: 2 bardak tarçınlı çay, 4-5 tane karışk kuruyemişten yedim, bir dlm elma
2 lt su
spor yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?