Ay mervecigim sen cok yasa emi..yine güldürdün beniKaptan kazen bilgisyarmı yoksa bildigimiz admin mi yani insan bu dimi
Ayy anlatamadım
Hani bazen bilgisayarlar sorun çözüyo yha öle bişimi sastım kaldım hee
Ay mervecigim sen cok yasa emi..yine güldürdün beni
Kazen site sahibi canim..mavili olan
bilgisayar degil yani,bildigimiz insan
Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..
Ay ne guzell ben de cok zumba ve evde yuruyus yaparm Leslie ile ve en yakn zamanda devam inşallahh)
Ben izinli olmama ragmen kopamiyorum burdan .dun esim abartiyosun elinden tel dusmuyo diyince bir kelimesine on kelime soyleyince tirsti sustu:)slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
Taylan kumeli demistiki her wc cikmak 35 kalori harcatir 10 defa ciksak 350 buda 45 dakika spor degerinde kizlar bu bilgiyi dusunuyor daha cok su daha cok wc
Sabahtan beri su içiyorum:))))bacı ne ictın sen bu enerjının kaynagını soyle bızde ıcelım
slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
Zararsızsa sevındmm :))
Tek seker kahve
Kpss lisans üni mezunuym calısıyorm ama nişanlım içn il degişmem gerekecek gibi o yüZden kpss calısacagım bu sene bakalmm
Güne girdim ayda 100 liraya sadece para döncek
Konsklama yok!!!!
En guzeli gun oturmalari demek cislarla dolu bi masa demek
Gun oturma yok
Para dönücek sadece
Ben soyleyim su icmis suuuuuubacı ne ictın sen bu enerjının kaynagını soyle bızde ıcelım
Güne girdim ayda 100 liraya sadece para döncek
Konsklama yok!!!!
Kiz bak bennaptim.benim arkadaslarla her pers aksmlari toplaniyoz bisrylet okuyz yasin falan onceleri bilmem kac cesit pastalar castalar.2 haftadr alistirdim onlari sadece bitki cayi.hatta en son geldiklerinde gumus gondola super bi karisik bitki cayi hazirladim cok guzel di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?