Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oyle cnm sorma evde guzel de okulda beni gorsen bi arkadas da benim gibi en az 3 kez wc ye cikiyoz bazen oyleo oluyoki kostura kostura birlikte kahkahayla gidiyoz

Yha 3 kez 5 kez olsa mesanemde problemmi war acaba
Mesela 6 bardaktan sonra herbardak bası cıkıyorum gıbı gelıyo bana

Su icmek iyi hosta anam yarim saat disarida duramuyorum prostatli erkekler gibi tuvelettn cikamiyorun:) biraz once cocuklari parka goturdum gelinin evine zor attim kendimi

Kız bu havada ne parkı allhsen ....
Seni anlıyorum canm ama olsun gıdıyo işte toksinler idrarla beraber...

Kız bu havada ne parkı allhsen ....
Seni anlıyorum canm ama olsun gıdıyo işte toksinler idrarla beraber...

Gunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin

Gunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin

Amin canm allah acil şifalar versin cok cok zor bişi yhaa (

Ben kactim yarinda evde yokum annemlerin bag evi var ankaralilar bilir baglumda oraya gidicez teyzem ev aldiydi evinin son taksitinide vermis borcu bitince kutlama yapalim dedi hem yiyeninde dogum gunu orda olicam butun gun simdi islerimi yapayim oyuzden ama dikkat edicem bukadar tokmaklari yiyince kafama istahta kalmadi bende zaten:)))))) kizlar sizi seviyorum gorusuruz

Geçmiş olsun canm bnm
Mesajlarımı kendimiz cumadan cumaya sayıp yazıyoruz listeye yazıyoruz inş bu cuma görürsün :))

Tesekkur edermm
Anlasıldı tamamdırr

Memnun oldm kaptann
Anlasıldı tamam kahvaltı eksık kalmıs bugnn :) yumurta genelde yerım aslnda bundan sonra da yesem ıyı olcakkk..
Ve cıko yok evettt saglık kesınlkle cok degerlııı

Arkadasim bence kahvaltina protein de eklemelisin yumurta gibi bi de cavdar veya tam bugday ekmegi kullanmani tavsiye ederim.sanki ac kalmissin gibi geldi de bana.ben cok denedim ac kalmayi tam tersi kili aldim

Anlasıldııı )) ne guzel herkes hem fıkır benm kahvaltı tırt cıktı..

gecmisolsun hilalcigim..canim mesajlarimizi cuma dan persembe gecesine kadar sayiyoruz ve haftalik kilomuzla birlikte bildiriyoruz

Tesekkurler kaptan anladm sagoll

Arkadasim ben konu bolumune sayimi yaziyom.cuma sabahi 1 diyerek baslayip persembe aksami sonlaniyo

Tamamdır coZdum olayı sagoll

Tamam ızın cıkarsa ancak yıcez anlastıkk :))

Hosbuldukkk hepp beraberr kıloları depukleyelımmm

Oglen dersaneye gıttm sızın muhabbet alms yurumus ohh herkes aktıf ne guzelll ınsallah ıkı hafta sonra bana da ıtıraz gelmez de aranıza katılırmm :)) suyu o kılo verme donemımde cok ıcerdm unutmusum bı suredır basladm tekrarr 1,5 lıtredeym 2 ye alıstıracam bunyeyıı tek uzuntum spor ıstıyorummm

Bı tabak keskek yedım aksam bu kacamak mıı ? Bı de Turk kahvesı ıctm tek sekerlı ve bugunu kapattmm yarın menumu komple paylaşırm

Keskek bildigim kadarıyla zararsız :)))
Türk kahvesi sadeyse iyi canm tek sekerde iyi
Dersaneye mi gidiyosun
Acıkögretim mi üniv hazırlkmı

Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk

Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye

Keskek bildigim kadarıyla zararsız :)))
Türk kahvesi sadeyse iyi canm tek sekerde iyi
Dersaneye mi gidiyosun
Acıkögretim mi üniv hazırlkmı

Zararsızsa sevındmm :))
Tek seker kahve
Kpss lisans üni mezunuym calısıyorm ama nişanlım içn il degişmem gerekecek gibi o yüZden kpss calısacagım bu sene bakalmm

Ay ne guzell ben de cok zumba ve evde yuruyus yaparm Leslie ile ve en yakn zamanda devam inşallahh )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…