Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar kizlar..iki sattir takim kurali ariyorum,püsküütcügümden rica edeyimde, ilk sayfaya kopyalasin:ssz:

evet yeni gelen 3 arkadasimiz var..bunlar icin takim kurallarini yaziyorum..
lütfen iyice okuyun,kabul edip etmediginizi bildirin..kabul edenler baslangic ve hedef kilolarini bana özel mesajla bildirsinler:34:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Slm kızlar sulaar ne alemde saat bası rapor istıyorum :1:
Bnm 2 lt olmasına bir bardakcık kaldı
Allhm hep böle gıder inş
Warya ilk kılo verip yazıfladıgım zamn nası agladıgım aklıma geldi anlatamm

Kurallar kabulüm sadece ameliyattan ötürü spor bi sure yok. Bır de mesajı sayan var mı? Mesajını kendı sayanlar gordm onlar gunluk mu acaba ?

Geçmiş olsun canm bnm
Mesajlarımı kendimiz cumadan cumaya sayıp yazıyoruz listeye yazıyoruz inş bu cuma görürsün :))

iyiki varsın seni çok seviyorum karıcım yazıyo :16:

sağol canım dayandım valla ,yok canım evlilik yıldönümüzdü
nice yillara o zaman canim:16:
Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)

Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.

Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))
canim gecmisolsun..sen diskalifiye oldugundan denemeden sonra paylasimda sorcaz diger takimlara itiraz gelmezse bizimlesin:16:

bende 1 ay sonra 29 olcam..yaklasik 11 yillik evliyim ve 3 cocugum var..almanyadayim,calismiyorum vede zayiflamak icin kendimi paraliyorum:52:

Ara (16:00)
1 dilim ananas
1 tum ceviz

Aksam (19:00)
1 kase corba
1 kase yoğurt

Su:2 lt
Bitki: kayısı li form bor kupa
:46::46:
Günaydın kısceler bu hafta çökmüşüz ama hafata bomba gıbı gelıyoruz ınsallah

menum

sabah kalkınca 2 adet hurma su

5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 form bisküvi

öğlen
piliç roti
3yk bulgur pılavı
yogurt

ara
2hurma
6 tuzsuz badem

aksam
6yk kapuska yemegı
yogurt

ara
arkadas oturmasındaydık yapamadım pastalar borekler vardı tabıki hayyıııırrr dıdım:)
harika..suyu unutmussun canim:46:
Sevgili kaptanim o yedigim hatalardan tabiki de habetiniz olmz o gunlerde sirf sizden utandigimdan bi de yalanci olmamak icin 3 gun menu paylasimi yapmamistim.ama hatami anladim.
canim yediklerimizin hepsini yazalimki,hatalarimizdan ders alalim..bence o gün oturup koca pastayi bitirsende yaz,yazarsan onlardan kurtulman daha kolay olur:34:
Ay ben. Gidim de 1. 30 dk ceZa sporumu yapayim
kiz hepsini 1 defada yapmasaydin:26:
1 lt suyumu bitirdim 1. 30 dk lik spor cezami yaptim gun icinde bugunun sporunu da yaparim ohhhhhh
sportik ögretmenim benim tesekkür ediyorum cezani hemen cekmissin:16::54:
Kaptanim bir turlu acikliyamadigim size ben bu iki hafta en azindan dengeleme calisicam bu yogunlukta nasil bir yol izleyebilirim diye dusunup durdum kalori hesabi yapayim dedim olmadi dengelemeye caliyirum onuda bu donem icin kilo almadan cikmak icin bu yogunluktana
.ama hep bu sekilde bi yol izledigim soykenirse buyuk haksizlik menulerime bakabilirsin haftanin 5,6 gunu kacamaksiz gecirmeye calisiyorum gecenin 12 bile spor yapiyordum haftanin 3,5 gunu menulerimin kacamakli olduugunu soylerseniz haksizliktir bu
dilekcigim ben sana ne spor yapmiyosun dedim,nede haftanim 3-4 günü kacamak yapiyorsun dedim..lütfen yazdiklarimi tekrar oku..sadece bu hafta spor yapamadim dedigin icin,bende yediklerimize ve spora ayni zamanda dikkat edersek cok etkilemeyecegini söyledim..bundan nasil baska anlam cikardinki..

senin dedigin gibi haftanin 1-2 günü kacamak yapmis olsan bile (ki bu bana göre yanlis,sonucta amacimiz zayiflamaksa her ortamda kendimizi tutmamiz lazim..yoksa vücudumuzu arindiramayiz ve verdigimizi almak cokta zor olmaz..koruma döneminde abartmadan yiyebiliriz sadece..) kalan 5-6 günde o yaptigin kacamagi toparlamaya ugrasiyorsun..sen degil sadece hepimiz öyle oluyoruz..1-2 günün acisini diger 5-6 günden cikariyoruz..e ne oluyor o zaman,tartidan sonra yine bir rahatlama geliyor..
amacimiz destek olamksa,birbirimizi elestirmekse ve bu elestirilerden kendi yanlislarimizi görmekse kizmaca olmasin..

Ayni kiloda dewam ediorumda bi moralim bozuk bi hayattab sogudum yine:)))
caglacigim ne istiyorsun su hayattan yahu..insanlarin ne sikintilari var,ufacik cocuklari düsün ac olan,sogukta evi olmayan..onlar bile neseyle yasamaya calisiyorken bence sen hayatina siki siki saril:19:
Günaydın canlarım cigerlerim bitanelerim jelibonlarım
Pamuk sekerlerim kagıt helvalarım sizi........
Nasılsınız bakalım YENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞSNİZ SEFLAR GETİRMİŞSSİNİZ

Bugunde kacamksz bıgun için elimden geleni yapcan...
tünaydin canim..:16:
Selam 3. Mintikanin fistiklari:3:

Bu haftaki sonuctan sonra ne yapiyoruz bol hareket bol bereket diyerek tabana kuvvet hanimlar

Menulerimizi paylasiyoruz gecen haftaki gibi kaçamak yok

Yeminimizi unutmuyoruz

Hele ki aldigimiz sari karti mumkunse gozumuze gozumuze sokuyoruz

Bu haftanin galibi tabi ki biz olacagiz cunku biz 3. Mintikayiz cunku bizim KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOKKKK
tünaydin canim..ne hos bir mesaj bu..sonuna kadar katiliyorum:16:
Hep kalori olmusuz kiz ispanaklarim pırasa larim maydonozlarim brokolilerim deseydin iyiydi :9:
Sana da gunaydin fistigim inşallah caloeisiz son
:9::9:
Onlar daha seker geldi kız ama dur senin için bi güsellik yapcam ayfercim

Selaaaaammmm kıvırcıklarım maydanozlarım pırasaalarım benim
Brokolilerim ıspanaklarım..... Terelerim rokalarımmm semizlerimmm oyyy sizi yeşilsogan yer gibi yeriiimm:1:::9::9::9::60:
:52::52::52:
kaçamaksız bir kahvaltıdan sonra size günaydın demeye geldim:9::9:

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kusurabakmayın tek tek alıntı yapamadım zamanla kaynaşırız:29:
tünaydin canim benim
Kızlarrrrrr suuuuuuuu içelimmm hadi bakalım ayda 8 kılo vercezzzzz
:7::7:
Hosbuldukkkk :))
Ben de kacamak yapmayacam inşallahhh ama kahvaltıda uc catal recel kacamak sayılır mııı :/ ıkı dılım kepek ekmek uc zeytın bıraz peynır hepsı buuu ama su eksık tamamlayayımmmm kalkınca hemen bı bardak ıcmıstm ama gerısı eksık
her gün yemedigin sürece cok kacamak sayilmaz..bence 1 meyve yiyebilirsin kahvaltida..
Evet evet gotsin sekiz kg gelsin bebis :emir_bebek::emir_bebek:
insallah canim:16:
kız yemin ettik mecbur böyle gitcekk:9::9:
yarın arkadasımın sözü var anlatıyo pastalar kurabıyeler neler yaptık diye ama yemiycemmm:18::18:
aman kafana taktigin seye bak sahgülüm,sen yildönümü pastana bile hayir demissin,bunlar sinek isirigi gibi kalir:9:

Arkadaşlaaar bugünden itibaren diyetime başladııım hayırlı olsun
Ben her zaman dyetlerme detox ile başlamayı terch ediyorum çünkü bana hız katıyor o yüzden ilk günümde şeyda coşkunun yulaf ve çilekli kürünü uyguluyorum yarın da belki bir kür daha yaparım daha sonra klasik yeme düzenime geçicem bbaya az ve sağlıksız görünebilr ama inanın bendr işe yarıyor daha iyi konsantre oluyorum ödem tamamen gdyor
bugün yediklerim
1 kase kadar çillek ve bir kaşık yulaaf
canim bu mevsimde cilegi nerden buldun..
sadece 2 günsesorun yok:34:
Haa birde sabah 45 dk yürüdüm ve toplam 2 litre su içtiim
süper:46:
Memnun oldm ben de istanbuldaymm..
Haklısın az olms kahvaltı gec olmasına ragmen evde sureklı yattıgım ıcn on gundur dha fazla kılo almaktan korktm sanırımm :)) dıkkat edermm ;))

Evet guzel olbılırrr tam bıt cıkolata canavarıym normalde amaa kendıme odul verme dısında yemeyecegımm :)
ciko yok artik..eve bile alma bak..ne yaptiysa bu cikolar yapti bize,sagligimizdan kiymetlimi ayol..hicte bile degil tabikiside :19:

Hosbuldukkkk :))
Ben de kacamak yapmayacam inşallahhh ama kahvaltıda uc catal recel kacamak sayılır mııı :/ ıkı dılım kepek ekmek uc zeytın bıraz peynır hepsı buuu ama su eksık tamamlayayımmmm kalkınca hemen bı bardak ıcmıstm ama gerısı eksık

Arkadasim bence kahvaltina protein de eklemelisin yumurta gibi bi de cavdar veya tam bugday ekmegi kullanmani tavsiye ederim.sanki ac kalmissin gibi geldi de bana.ben cok denedim ac kalmayi tam tersi kili aldim

dün yediklerimi yazmadin ben heralde:44:

sabah
1 c.b.findik
1 yumurta kayisi kivami
1 elma
biraz peynir
10 zeytin

aksam
1 cipura
bol salata
1 k.k.tahin helvasi

su
2,5 lt
spor
30 dk yürüyüs,10 dk tifanny

3 kupa yesil cay

yemek hazirlamaya kactim ben..birsürüde ütüm birikti..gamzee nerdesin canim,gel sen seversin ütüyü:9::9:

Kaptancum cezami yaptim.sabahtan beri bugune ait sporumu yapcam.annemletdeyim komsular cagirip duruyolar.asagiya inip sokakta oturuyoz ozlemisim sokakta cay icmeyi muhabbet etmeyi
Ahsenim sen nerde görev yapiyordun,yazdin ben görmedimmi:44:
Komsular en son kurbanda gormuslerdi beni.ne guzel zayiflamissin ne guzel olmussun dediler cok mutlu oldum
ohh bu seni dahada gaza getirir simdi...
:16:

Back