Yalniz yukaridaki listede tarih olarak 11 ocak yaziyo.eeee bugun ayin 30 u anlamadim ben
36 bedenkaç beden aldın kaptannbenimde etek değilde elbise almam lazım etekler esniyor 65 kg kende oluyor 70 kg kende :)
Iyi aksamlar canimKızlar ben kaçtımm herkese iyi akşamlar
Canim mesaj sayini bilmiyorum..insallah dolmustur..Parça parça yazıyorum ama birşey dicem msjlarımın durumunu bilmiyorum akşam telden girmem lazım ama nasıl giricem bir yol gösterinn ne zaman telden girsem şifre hatalı diyor. telden nasıl giriliyor kk ya.
her pasta sana göz kirptiginda,yok yeminliyim de..isin kolaylasirBu ay 3-doğum günü var çok zor işim çooookkk
evet ya..süper gaz veriyoa edaYarın yokluğunu hissederiz kesin canımcım senden çok güzel diyet koçu olur valla
canim kacmadim aslinda..cocuklari babasi dis doktoruna götürmüstü,onlar yokken odalarindaki fazlaliklari atiyordum..yoksa birakmiyorlarherkes kaçmış gitmiş kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim
Ay canimsin ya..Ben de ben de simdi okudum yazdiklarinizi harika bi fikirms.benim silkelenmeye ihtiyacim vardi zaten.sahitsiniz vallahi billahi tallahi 1 ay skicm disimi en cok sevdigim kizimin uzerine yemin ediyom ben de varim 8 kiloya
kimse tutamaz 3.takımıııııııııııı
Canim bende karatayla devam etmeyi düsünüyorum..yine doyana kadar yiycem ama edanin yasak listesinide göz önünde bulundurcam...Listenizi belirleyin demistiniz ya .ben yeme yasam olarak kendimi kaptanimla yakin goruyom.zaten o da ben de karaty beslenme tarzini secmistik.yalniz karaty bende sunu gosterdi kahvltimi daha erken yapmaliyim 7.30 gibi engec ve ogle yemegi yemeliyim salata yogurt gibi veya corba.
evet canim,en az 4-5 saat tok kalacak sekilde kahvaltini yapiip 5 saatten sonra yogurt yiyebilir..salatada yiyebilir,corbada icebilirkaptanda öyle yapıyor yanlış hatırlamıyorsam normalde karatay 2 öğünü öneriyor ama blunun menülerini çok iyi hatırlıyorum öğlen yoğurt yiyordu mesela.
tamam canim..insallah vermissindirKaptancım yarın sabah evde erkenden bildirim yapacağım.
Fakat yarın bütün gün şirketin genel toplantısı var. Gelemeyebilirim.
Beni merak etmeyin.
31 ocak-7 şubat
menüm
sabah aç 2 bardak ılık su
kahvaltı : 1 yumurta, 1 dlm ekmek, çok az lor peynir,5 zeytin,yeşillik
ara : 2 dlm ananas
öğle: 1 kase ketentohumlu yoğurt, 3 köfte yada tavuk yada tonbalığı,salata
ara: 1 elma,1 tane ceviz
akşam : yoğurtlu salata (semizotu,lahana,kereviz vs.) , 1kase çorba
2kupa hibisküs
en az 2 lt su
en az 15 dk trambolin
kızlar nasılllllllllllllher türlü öneriye açığım
Kahvaltı biraz az gbi geldi bana göre ne bilim btk reçel yada ck pekmez bn olsam ole yaprdım31 ocak-7 şubat
menüm
2kupa hibisküs
en az 2 lt su
en az 15 dk trambolin
Tatlim acikmaman icin salatayi ve yogurdu bol tutman lazim 3 kofteyle acaba acikirmsn diye dusundum de31 ocak-7 şubat
menüm
2kupa hibisküs
en az 2 lt su
en az 15 dk trambolin
Kızlar ayda8 kılo yarısmasına :) ne zaman baslıyoz yarın mı kılo bildiriminden sonramı
Sabah
Has yum
Zeytin 3
Lor peynir 1 yk kadae
2 cb cay 1 dılım ekmk
Ögle
Taze fasulye yogurt
Ara
Elma yeşilçay
Aksam
Birkase salata
Su: yatana kadar 2 lt olcak
Spor: yooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?