Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

grupcak uygulayacagız desenize bakalım kim ipi göğüsleyecek

Yasemincim liste olarak 1 ay boyunca diyetisyenin sözünden sen ben sekerkiz çıkmayacağız. Ayfer ve sahgulde bize uyacak. Merve nora ve kaptan kendi diyetleriyle devam edecek.

Ee sen yemin / söz verdin mi ?
Ben verdim merve verdi. Şahgul verdi.

bende veriyorum canim söz...
Kaynat ılık iç istersen limonda koyabilirsin. aç karnına bir bardak içmelisin.
canim ne kadar koyuyorsun suya ve kuru maydanozlada yapsak olurmu..
anladim canimsin..listedeki yasaklari elimden geldigi kadar yemeyecegim..
kücük beden cicilerim üstüme rahat olsaydi bi,daha ne isterim
Ah kaptancm bnde anlmadım 3 haftaa 6 kılo zaten musaıt bi yapım var ama sen bundan sonra gör bni yeminde ettim geri dönüşü yok
tamam mervisim..eski merveyi cok özlemistim zaten
Öglen yemegini henüz yicem
kiz aksam oldu,öglenmi kaldi
grupcak uygulayacagız desenize bakalım kim ipi göğüsleyecek
tabikiside ben
aynen canim..bende 2 ileri,1 geri sikildim valla..60 altina inmek istiyoru bir an önce...
bence kadin kendini kandirmis..bu tamam,hic bir es aman kilolusunama kabul edeyim demez icten..o an öyle söylemisse ya kirmamak icinder,yada aklindan baska tilkilikler geziyordur

insan iyi-kötü dememeli,yanyana durmali her durumda..ben kiloluyken burun kiviran,begenmeyen adami,zayifladiktan sonrada ben istemem
ayni durum esinde olsaydi acaba kadin böyle davranirmiydi demedende edemiyorum..sonucta hayatta kimin basina ne gelecegini kestiremeyiz

Dayanismaya katiliyorum canim..tek basimiza aman bunuda yiyeyim,sundanda bir lokma dedikce önünü alamiyoruz..burda birlikte oldugumuz zaman sorumlulugumuz artiyor kesinlikle..
Canm net e girmicekmil artık 21 kılo vermiş dahada verickmiş gusel gıdıyomuş bakalım konuyu 8 ayda acmış enn sonnda 11 ayda yazmış gıremıceni yogun oldugunu galan
insallah o yogunlukta verdiklerinide almaz

Son düzenleme:

kaptancım kurusunu denemedim.
ben normal taze maydanozu aldım bir bardak suya bolca attım. avcumu doldurdum.diyelim.

Canımcımm benim hedefim 8 kilo değil 1 ay hiç kaçamak yapmamak asıl amacım kendi listemle 4-5 kg versemde öpüp başıma koyarım zaten 4-5 kg versem hedefime ulaşmış oluyorum :) söz veriyorum ben de 1 ay kaçamak yapmadan diyetime uyacağımmm

kaptancım kurusunu denemedim.
ben normal taze maydanozu aldım bir bardak suya bolca attım. avcumu doldurdum.diyelim.
Anladim canim..benim maydanoz almam icin türk bakkalina gitmrm gerekiyor..onada haftada 1 anca gidiyorum..hani kalmadigi zamanlarda kurusuyla yapsammi demistim..artik kalmazsa öyle denerim ne yapim

Dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere huzurly mutlu

Ben de ben de simdi okudum yazdiklarinizi harika bi fikirms.benim silkelenmeye ihtiyacim vardi zaten.sahitsiniz vallahi billahi tallahi 1 ay skicm disimi en cok sevdigim kizimin uzerine yemin ediyom ben de varim 8 kiloya

Listenizi belirleyin demistiniz ya .ben yeme yasam olarak kendimi kaptanimla yakin goruyom.zaten o da ben de karaty beslenme tarzini secmistik.yalniz karaty bende sunu gosterdi kahvltimi daha erken yapmaliyim 7.30 gibi engec ve ogle yemegi yemeliyim salata yogurt gibi veya corba.

kaptanda öyle yapıyor yanlış hatırlamıyorsam normalde karatay 2 öğünü öneriyor ama blunun menülerini çok iyi hatırlıyorum öğlen yoğurt yiyordu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…