• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedim :P şaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim :52::52::52::52:

Kiz ne yediysen bizde yiyelim 800 gr harika valla

Yuruyus bandinin sesini duyunca hemen geliyor ben yapicam diye leslie yapiyim diye pc aciyorum bu sefer cizgi film seyredicem diyorAllahtan okuldan gelince yapabiliyorum

Hmmmm Prensesi ayaklarına koy kendin otur ellerinden tutup hoplat 30 ar set yap hem o sıkılmaz hem sen spor yapmış olursun inan insanın bacakları ve karnı titriyor komşunun torunları gelince hemen kapıp yapıyorum fırstaları değerlendirmek lazım:8::8:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yem kaş göçmen sosu

ÖĞLE :
4 kaşık şekersiz erik kayısı kompostosu (kaynatılmamış)

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 por ciğer
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi yanında 1 kayısı
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Nekadan guzel bir menu herzamanki gibi

Hmmmm Prensesi ayaklarına koy kendin otur ellerinden tutup hoplat 30 ar set yap hem o sıkılmaz hem sen spor yapmış olursun inan insanın bacakları ve karnı titriyor komşunun torunları gelince hemen kapıp yapıyorum fırstaları değerlendirmek lazım:8::8:

Yarin deniyim de anlamadim uctu uctumu yapicam:)

Fistigimi uyutmayi deneyim bacilar iyigeceler yarin tarti yuzumuzu guldursun birincilik bize yakisiyor kimselere kaptirmayalim insaallah

Rica ederim canımcım İnşallah bitanemmm şartlandırmayalaım kendimizi inan o zaman zaten gidiyor:16::16:
evet canim ya..ben zaten artik sartlandirmiyorum..kalici olsunda gec olsun isterse:16:
Ben bukadar spora hevesliyken benim kizin yuzunden yapamadimm
ikiniz birden göbek atin o zaman..sever onu:8:
Helal helincigim emeginin karsiligini alirsin insaallah
insallah hepimiz aliriz canim:16:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yem kaş göçmen sosu

ÖĞLE :
4 kaşık şekersiz erik kayısı kompostosu (kaynatılmamış)

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 por ciğer
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi yanında 1 kayısı
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
afiyet olsun canimsin..leptin olsun:9:bunuda saglikli yasiyoruz sayfasindan ögrendim:9:
Kiz ne yediysen bizde yiyelim 800 gr harika valla
dilekcigim aman canim sen bu hafta yiyecegini yedin..mideyi rahat birak bence
:60::60:
bende senden ögrenmistim..bende arada deniyorum:31:
Fistigimi uyutmayi deneyim bacilar iyigeceler yarin tarti yuzumuzu guldursun birincilik bize yakisiyor kimselere kaptirmayalim insaallah
insallah canim..iyi geceler sanada fistiginada:16:

uçtu uçtumu adı:9: canı sen oturacaksın ayaklarınada prenesi alacaksın prenses ayakta olacak oturtmayacaksın yani ve senin bacaklarında kıvrılmadan indirip kaldıracaksın bacaklar dümdüz yani:34:

Haaaaa simdi anladim karadenizli olunca anca bukadar kapasite:)))

evet canim ya..ben zaten artik sartlandirmiyorum..kalici olsunda gec olsun isterse:16:

ikiniz birden göbek atin o zaman..sever onu:8:

insallah hepimiz aliriz canim:16:

afiyet olsun canimsin..leptin olsun:9:bunuda saglikli yasiyoruz sayfasindan ögrendim:9:

dilekcigim aman canim sen bu hafta yiyecegini yedin..mideyi rahat birak bence
:60::60:

bende senden ögrenmistim..bende arada deniyorum:31:

insallah canim..iyi geceler sanada fistiginada:16:

evet orayı mutlaka her gün takip et canım en doğru bilgiler orda ve kitaplarda aynen kalıcı gitsin az gitsin
yeni foto eklemişler bi kız 3,5 ayda 17 kilo vermiş:53::53:

Haaaaa simdi anladim karadenizli olunca anca bukadar kapasite:)))

Est bitanemmm ayrıca karadenizliler çok zekidir tatlım:34:

Kaptan inanirmisin cumartesi oyle yemissimki ruyamda oyle
tokum kahvalti yapmaktan vazcgeciyorum dusun artik:) kaptancigim cumartesi gunu oglanin sinavi var arkdasla disarda kahvalti yapariz dedik sayet yarin 500gr verirsem izin cikarmi bu garibe:)

evet orayı mutlaka her gün takip et canım en doğru bilgiler orda ve kitaplarda aynen kalıcı gitsin az gitsin

Tesekkur ediyorum ben zaten bunu duymak icin soylemistim:)

tokum kahvalti yapmaktan vazcgeciyorum dusun artik:) kaptancigim cumartesi gunu oglanin sinavi var arkdasla disarda kahvalti yapariz dedik sayet yarin 500gr verirsem izin cikarmi bu garibe:)

İzin var tatlım dışarda elbette yiyebilirsin fakat cıslar hariçççç hem ne güzel olur arkadaşınla sohbet ve sağlıklı bir kahvaltı:9::9::13:

Kopamiyorum sizden ya ama simdi kactim muck muck muck

İzin var tatlım dışarda elbette yiyebilirsin fakat cıslar hariçççç hem ne güzel olur arkadaşınla sohbet ve sağlıklı bir kahvaltı:9::9::13:

Pogaca borek yok ama soyle peynir cesiti bol tereyagli balli kizarmis ekmek yaninda tamam diimi bak sonra parmak sallamak yok :)

dün baktim canim fotolara..bu günmü eklemisler..hemen bakmam lazim:53:
canimsin senin icin diyorum biliyosun demi..sakin kizma bana:17:

canim yarin 500 gr verirsen ve sadece kahvaltida kalacaksa kacamagin yiyebilirsin..tabi sen yinede cok abartmamaya bak..malum 1 haftada verdigimizi 1 günde almayalim:34:
Kopamiyorum sizden ya ama simdi kactim muck muck muck
iyi geceler canimsin..hadi uyut sen kuzunu,gec oldu:54:

Bu gün yediklerim

sabah(9:30)

2 yumurtayi,1 bas sogan,salca ve tereyagiyla kavurdum:56:
1 cay bardagindan az findik
3 zeytin:9:

aksam(16:30)

1 tabak kuru fasulye
3 kasik bulgur pilavi
yarim porsiyon ciger kavurma(kuyruk yagiyla kavurdum)
salata

spor
30 dk tempolu yürüyüs
lesilie 3 ml

su
2 lt
1 kupa beyaz,3 kupa yesil cay

Back