Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kabul etsin canımcım. Ama akşam çok az değil mi? Kabızlıkda Stres çok önemli biliyor musun? Rahat bırak düşünme , suyunu ihmal etme birde spor şart..
Yaa varya yavaş yavaş senin yaptığın listelere doğru gittiğimi biliyorum yaaa şu listeyi ben yesem nasıl olur hesabı yapıyorum her seferinde

bence cok guzel menun ben sobaya yakıtı ne kadar sık atarsan okadar hızlı yanar zıhnıyetındenım yanı bol aralı dıyetler tam benlık
Evet bende öyle düşünüyorum birde şekerim varya az az sık sık yemek tam ban göre ,

Leslie mi yaptım geldim 100 mekik de tamamdır :)
bu sekılde beslenıp ıstah patlaması yasamıyomusun brova valla resmen gunu kahvaltıyla gecırmıssın akşam hıc bısey yememıssın bıle
Canım akşam çorba da olsa olabilirdi ama yapamadım yetişmedi hiç açlık hissetmedim.. Kahvaltım çok iyiydi çünkü..
Çok güzel bence tebrikler:) her meyvenin yanında bi iki kaşık yoğurt yersen şekerin zararını tolere edebilirsin
Benim aksam istahimin yukselmesine bi care bilen varmi gunduz sikinti yokta aksam olunca zorlaniyorum
Evet karatay dermişim:))
O açlıkları ben çok iyi bilirim karataya tam uyduğum zaman hiç öyle bir sorun yaşamıyorum canım

tatlım ya sebze ya baklagıl ya et tavuk balık olucak ıkısı aynı anda yenılmemelı.hatta doktorum oglen sebze yedıysem aksam et ve ya baklagıl dıyor bu sekıldeymış yanı

Yaa benimkide sebzeyi hep yee dedi .. Bunların hepsi farklı bişey söylüyor. Ama tabii ya Yağsız buğulama yAda tüm aileye 2 kaşık yağ ile pişmiş olmalı benimkiler

Doydum kaptancım salata ve yoğurt vardı dolma da etliydi doydum, bulgur 3 yemek kaşığını geçsin istemedi. Salatam her zaman var ve kocaman :) bügünkü kahvaltım çok iyiydi beni akşama kadar götürdü çalıştığım halde çokşükür maşallah hep devam etsin inşallah..

Orucken yapsam olurmu karatayi

Canım kaptanjım yazayım ama sakın savunmaya geçmiş gibi olmasın tamamen açıklama :)
Akşamdan önceki ara 2 parça aslında yazarken farketmemişim. Elma ile ekmeği bir yedim mandalinayı daha sonra . Elma yediğimde midem kazınıyor baktım bisküvim bitmiş , öğlen yiyemediğim ama yemekhanede atılmasın diye yanıma alıp güyaaa kuşlara vereceğim ekmeği yedim
Kurufasulyede bir önceki akşamdan kalmıştı çocuklara pay ettim ama 3-4 kaşık kadar tencerede kaldı dökeyim dökmeyin ne yapayım derken amaaan ye Şule diyşp tabağıma koydum. Hatta şişkinliğim ve pişmanlığım bu yüzden bence yemeyi hiç planlamadığım bir durum oldu:26:
2yk yoğurt yedim yazmayı unutmuşum ÖZÜR !!!
Sporumda 3 gün zaten. Geçen hafta senin verdiğin cezayı yerine getirmek için 30 ar dakika bisiklet sürdüm. Ama ankilozan spondilit ve menisküs yırtılması yüzünden kendi başıma başka bir spor yapma şansım yok yaptığımda gece uyuyamıyorum . Benim sadece yüzme ve pilatese iznim var Dr dan....çok mutsuzum bu konuda aslında kilo vermek istememim en ana nedenlerinden biride bu bari şu vücüdumun yükünü azaltayım.
Bir de son bişeyyy , aşkolsun nedemek yorumlamayım diyetisyen verdi falan.,.ben hepinizden bekliyorum. Çok iyi bilmiyorum ki bana göre doğru yaptığımı düşündüğüm birşey belki yanlıştır bunu görür yazarsınız .

Son düzenleme:
herkes kaybolmus.ben bu hafta kendimden ümidi kestim.uyuyamıyorum.düzenli beslenemiyorum.ortamıda negatif enerjiye bogmak istemiyorum.kızlar bi el atın siz bana pozitif enerji verin.

Ayy ne demek ortamı negatif yüklemeyim Buradaki amaç bu değil mi zaten, tek başımıza aşamadığımız bir konuda birbirimizi takip ve destek.

Ablan çok doğru demiş İnan. Benim eşim çocuklar ilk doğduğu yıllarda hep şehirdışı şantiyelerimiz vardı oaralardaydı. O zaman hadi yokluğu sıkıntıydıda hala çok değişen birşey yok. Amaaaaan ben bu konuda da çok dertliyim de ağzımı açmayım en iyisi. Kendine zaman ayır mutlu ol daha öncede yazmıştım sanki. Sen mutlu olursan çocukların eşin mutlu olur,

Tamma canim acikmadiysan elbetteki sorun yok
Insallah canim
Canimsin aciklama icin cok tesekkür ediyorum sana..önem verdigini gösteriyor bu ve beni cok mutlu etti
Hergun tartilacam bundan sonra bikacgun tartilmiyinca cok umut bagliyorum helede kacamaksiz gidice hergun tartilica en azindan gr veremedigim zaman bikac gun daha dikkat ederim
Canim kendini nasil rahat hissedecksen öyle yap
Sabahki bazlama harici sorun yok canim..afiyet olsun
Benim aksam istahimin yukselmesine bi care bilen varmi gunduz sikinti yokta aksam olunca zorlaniyorum
evet canim,,bencede karatay
Baci benimkinide toplayversem bakisip duruyoruz hic kalkasim yok sandalyeden .menuye gelince bence guzel bazlamami sabahki kizlar gormesin onu,:)

canim kesinlikle ekmek aciktiriyor
Evet yaaa hiç dikkatimi çekmemişti hem öğlen hem akşam çorba içmişim. Diyetisyen bana öğlen îçmezsen akşam iç demişti ...
Ay canimsin ya,gecti gitti üzülme

Ayferrjim o nasıl bir kız isteme hiç öyle şey olur mu yaa balık baştan kokar , bir daha düşünün bence, gerçi bellimde olmaz ama neyse hayırlısı olsun artık:44:

Banujum kabak ızgara tarzı birşey vardı sanırım dünkü menünde, benimde kabak sandal tarifim var çok severim , kabağı haşlıyorum içini boşaltıp kıymalı harç koyup fırınlıyorum sonrada yoğurtlar enfes oluyor onun resmini ekliycektim o sıra olanlar oldu işte...

Kaptanjım sen buralardasın sanırım ... Ben hala mutfak toplıycam çok uykum geldi. Bugün çok ödev yaptık çocuklarla onlarla masada oturmak daha çok yoruyor sanırım. Hemen ortalığı toparlayın yatıyorumsabah görüşürüz. Öptüm hepinizi

Bu ara gündüzleri yoğunum ekranı açıyorum ama takılamıyorum sizlere geced e 3-4 sayfa mesaj yazıp gidiyorum tadı olmuyor böyle yaaA:26:

bende kabak sandali severim..üzerine kasarla
iyi aksamlar

Sorma canim her islerinin icinede dahil oluyorum ayakciliga devam çarşamba lilar ama gorgusuzlugun memleketi yoktur .
Cikolatalara bizde bittik o aksam guldugumuz tek olay oydu sonu guzel olsun ne diyelim
Cok guzel kaptancim

Evrt canim borcum bitti odedim artik normal duzenime doner suyumuda icerim

Sabahi gormedik hadiii

gunaydın kıslar

menum

marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay

ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay

oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek

ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt

aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)

Gunaydon kizlar ben bugun gec kaldim yani servis asagida bekledi ikidk indim wc bile gidrmedim ne kahvalti yaptim ne yanima birsey alabildim ben bugun napcam
Dun ki menum

Sahur
Karatay kahvaltisi

Iftar
4 kofte
Domates salatalik
1 kk peynir

Ara: 1 kurabiye
Misafitkikteydik boreklere filan dokunmadim buda gostermelik accik accik isira isira

Su:1 lt
Spor:20 dk bantta tempolu
10 dk bolgesel

Kaptancım akşamı erken yaptığından 2 tabak çorbayı görmüyoruz
Afiyet olsun.

datlum menun cok guzel taaaki kurabıyelere gelene kadan
bu arada aldırabılecegın kımse yokmu tatlım bıseyler

Az ama aralarda doyuduğunu söylemişsin o zaman sıkıntı yok afiyet olsun.

Sadece bir tatlı kaşığı tereyağı fazla olmuş. Ceviz zaten yağlı. Diyette en önemli şey yağı kesmek. Geri kalan menün güzel.

Hergun tartilacam bundan sonra bikacgun tartilmiyinca cok umut bagliyorum helede kacamaksiz gidice hergun tartilica en azindan gr veremedigim zaman bikac gun daha dikkat ederim

Her gün tartılmamalısın. Bir gün vücudun ödem tutar 100 gr alırsın ertesi gün 200 düşer sonra yine ödem tutar alrsın böyle böyle kendini yıpratırsın haftada 1 gün tartılmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…