KESİNLİKLE HAKLISIN
REGL DURUMDA İNSAN NE VARSA YEMEK İSTİYORcokacimcoook
CANIM TEL.NUMARAM VAR SENDE İSTER HER CUMA MESAJLA BİLDİR KİLONU İSTERSEN İZİNLİ OLyerimseniben
OHHH SEFAN OLSUN NE GÜZEL YAPMIŞSIN SENİN İÇİN STRES ATMAN İÇİN İYİ BİR AVANTAJ OLMUŞ GENÇLERLE TOP OYNAMAKkaydirigubbakcemile5
CANIMMM NİCE SENELEREa.s.
ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
compass-rose canım durumun gerçekten zor ama ümitsiz değilsin şu an yaşadığımız kriz ortamı ne yazıkki senin gibi gençleri karamsarlığa itiyor ama ben herzaman başımıza gelenlerin bir sebebi olduğunu düşünüyorum belki çok iyi bir iş seni bekli
yor ve sen bu yüzden şu anda başvurduğun yerlere giremiyorsun dimi ama aile ile yaşama konusunu halletmişsin zaten oooo 1 seneye kadar sen başarılı bir iş kadını olursun zaten
:Saruboceq::Saruboceq:
selam bacular
compasscım üzülme canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.beraber sağlıklı ,mutlu nice yıllar dilerim
merhabalar kızlar akşam yemeğimide yazayım:
bir tabak pancar çorbası (aman yine olay olmasın :))) iki dilim kepekli ekmek,bir tabak yağsız tuzsuz içine nu bulduysam kattığım salatamdan yedim...
yok bu sefer olay yapmicam.
Afiyet olsun, benim de canım çok çekiyor yaa karalahana çorbası
benim yerime de bir dahakine yarım tabak benim yarım tabak kendin içn ye :)
nam ablacım sen bizim şarkıyı dinleyemedin hala sanırım :)) ben sana yeni bi link veriyim ordan dinleyebilirsin...
Yedigün Yıldızları
nam ablacım sen bizim şarkıyı dinleyemedin hala sanırım :)) ben sana yeni bi link veriyim ordan dinleyebilirsin...
Yedigün Yıldızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?