iyi aksamlar.. hala regl kabusunu yasıyorum copluk gıbı her seyı almak ve yemek ıstıyorum kendımı cok zor tutuyorum.
sabah 11:00- 2 dılım kepek ekmegı kasar domates salatalık sut
ara 13:30-elma
ara 15:30- elma-salatalık
ogle 17:00- tavuklu dıyet sandıvıc -ayran
ara: marul
aksam 20:30- 5 kofte 1 dılım kepek ekmegı yagsız salata
22:00- 3 kayısı 3 cevız
01:00- 1 kase corba yarım dılım ekmek
günaydınlar hanımlar nasılsınız...
compass_rose canım çok üzüldüm senin için.insanın umutlarının bitmesi çok kötü.helede defalarca umutlanıyosun bukez birşeyler olcak diye.sonra yeniden tükeniyo.olan bize oluyo.o yüzden kendini fazla üzme.yani olan sadece sana olur...canım inş.başka bi yerden başka bi zaman hiç ummadığın anda yeni kapılar açılır önünde.sen yeterki dua et :Saruboceq: Allah kabul eder.sabırlı ol...çok öptüm seni...
selamlar.. tesekkur ederım desteklerınız ıcın. sevgılı compass rose, ne oldu bılemıyorum ama sunu cok ıyı bılıyorum hepımız cok ama cok zor donemler atlatıyoruz hayatımızda, mesela 2 sene once annem mıyom aldırdıgında ben her sey bıttı artık kendımı tutamayacagım hayat bıttı dıye dusunurken hayat sımıd daha guzel, cunku bu olay benı ve cevremdekılerı olgunlastırdı. bılemıyorum belkı ıcınde oldugun durum senı pozıtıf dusunmekten tamamen alıkoyuyor olabılır, ama sakın uzme kendını karma felsefesıne ınan sen evrene ne verırsen o gerı gelır, rıca edıyorum sendne olumlu olmaya calıs, yardımcı olabılecegımız bırsey olursa buradakı herkes adına konusabılırım sanıyorum, bız burdayız
KESİNLİKLE HAKLISINiyi aksamlar.. hala regl kabusunu yasıyorum copluk gıbı her seyı almak ve yemek ıstıyorum kendımı cok zor tutuyorum.
sabah 11:00- 2 dılım kepek ekmegı kasar domates salatalık sut
ara 13:30-elma
ara 15:30- elma-salatalık
ogle 17:00- tavuklu dıyet sandıvıc -ayran
ara: marul
aksam 20:30- 5 kofte 1 dılım kepek ekmegı yagsız salata
22:00- 3 kayısı 3 cevız
01:00- 1 kase corba yarım dılım ekmek
CANIM TEL.NUMARAM VAR SENDE İSTER HER CUMA MESAJLA BİLDİR KİLONU İSTERSEN İZİNLİ OLyerimsenibenablacığım bu haftadan sonra 5 hafta tatile çıkıyom
nasıl yapalım sabit bi yerde durmayacağım çünkü
izinli olayım da 5 hafta izin sorun olur mu
ama dikkat edeceğim ben söz
inşallahkaydirigubbakcemile3
ikinize de çok teşekkür ederim.
bizimkilerle bir sene için anlaşma yaptık. Bir sene bana karışmayacaklar ve ben Ankara'da yaşamaya devam edeceğim ama bu bir senenin sonunda hala işe giremezsem Samsun'a onların yanına geri döneceğim.
Ben aslında onların yanına geri dönmekten çekinmiyorum ama benim artık kendime ait bir düzenim var ve bana kimse karışmıyor. Bir de etrafımda tanıdığım insanlar yok böylece hala daha işe giremediğim için kimse soru sormuyor. İnsanların şu tepkiyi vermesi beni daha da depresif yapıyor : 'ayy bir de odtü'den mezunsun, hala iş bulamadın mı?'
Aslında ben kendim istediğim için şu anda işim yok. Ben bir kaç yeri geri çevirdim.Ama bunu insanlara anlatmak çok zor.
Bir sınav sonucu bekliyordum onda da kazanamamışım ama torpil döndüğü çok belli ama yine de moralim bozuluyor, ben hayatımda hiçbir zaman başarısız olmadım ve sınavları kazanamayınca ne yapacağımı bilmiyorum, ileriye bakamıyorum ya diğerleri de böyle olursa diye. bu da beni daha çok karamsarlığa itiyor.
Ayy neyse işte sizleri de bunaltmayayım.
Ben kendi dertlerimle kendim uğraşayım ya da bir piskoloğa gidip anlatayım. Hiç tanımadığım birine özellikle de profesynel birine anlatmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Öptüm hepinizi
AH BU KRIZ KİMLERİ VURMADIKİ TATLIM YARAMI DEŞTİNsevgılı compass rose, bolumun nedır acaba, olur ya kulagımıza bır sey gelır bır ıse yararız. bu arada kafanı bozma ıssız olan bır suru ınsan var su anda. annem benım marmara unı mezunu, kadın bırlesık basın ın en ust kademelerınde calısmıs, aynı anda 3-4 gıyım dukkanına sahıp olmus bır kadın, ama bu krız bızı de vurdu annem kapattı dukkanlarını bırı acık orda da pek saıts olmuyor ama mecbur eldekı malı erıtmek ıcın orayı acık tutuyor ve bu yastan sonra ıs bulmaya calısıyor o da, cok guzel referansları vs var, var ama ıste deger kıyemt bılen yok. senın sorunun da aynı sanırım. bence en dogrusunu yapmıssın bır kac yerı gerı cevırerek senın egıtımının kalıtenın hakkını verecek bır yer bulana kadar ıdare et, cunku turnayı vurdun mu tam vurursun bence boylece
neyse
dun yedıklerım
sabah ogunun atladım cunku 2-3 gıbı kalktım dırek ogle yedım
5 kofte ıkı dılım kepek ekmek salata ayran
ara: elma
ara: 3 kayısı, 3 cevız
aksam: 3 kucuk but tavuk fırında, az bezelye, az bakla yogurt 1 dılım ekmek
ara:elma
bol su-yesıl cay
bugunu de bıtınce aksam yazarım:)
hepinize teşekkür ederim ilginiz için.
Rainbow ben odtü işletme'den mezunum.
Evet dediğin gibi eğitimimin, emeğimin karşılığını almak istiyorum.
İnşallah sonunda alırım karşılığını.
Dün ile başlayayım,
klasik kahvaltım ile başladım.
Sonra dışarı çıktım, dün hava çok güzeldi.
Mahallenin çocuklarıyle önce basket sonra da voleybol oynadım.
Çok özlemişim basketbol oynamayı. Bir tane tırnağım kırıldı ama olsun değerdi valla :)
Akşam da sadece domates soslu makarna yedim.
En hızlı onu hazırlayabildim çünkü.
bugün
sabah 1 tane karışık tost yanında taze sıkılmış portakal suyu.
Sonra 1 tane nescafe
sonra 1 bardak icetea içtim.
Akşam yemeğinde de tabak garnitürlü tavuk ve yanında da 1 küçük reçel kasesi kadar pilav yedim.
1 bardak da şarap içtim.
Bugün erkek arkadaşımla 4. senemizi bitirdik de onu kutladık.
şimdilik bu kadar.
öptüm hepinizi.
ikinize de çok teşekkür ederim.
bizimkilerle bir sene için anlaşma yaptık. Bir sene bana karışmayacaklar ve ben Ankara'da yaşamaya devam edeceğim ama bu bir senenin sonunda hala işe giremezsem Samsun'a onların yanına geri döneceğim.
Ben aslında onların yanına geri dönmekten çekinmiyorum ama benim artık kendime ait bir düzenim var ve bana kimse karışmıyor. Bir de etrafımda tanıdığım insanlar yok böylece hala daha işe giremediğim için kimse soru sormuyor. İnsanların şu tepkiyi vermesi beni daha da depresif yapıyor : 'ayy bir de odtü'den mezunsun, hala iş bulamadın mı?'
Aslında ben kendim istediğim için şu anda işim yok. Ben bir kaç yeri geri çevirdim.Ama bunu insanlara anlatmak çok zor.
Bir sınav sonucu bekliyordum onda da kazanamamışım ama torpil döndüğü çok belli ama yine de moralim bozuluyor, ben hayatımda hiçbir zaman başarısız olmadım ve sınavları kazanamayınca ne yapacağımı bilmiyorum, ileriye bakamıyorum ya diğerleri de böyle olursa diye. bu da beni daha çok karamsarlığa itiyor.
Ayy neyse işte sizleri de bunaltmayayım.
Ben kendi dertlerimle kendim uğraşayım ya da bir piskoloğa gidip anlatayım. Hiç tanımadığım birine özellikle de profesynel birine anlatmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?