Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

YENİ ARKADAŞLARIMIZ TANIMAZLAR AMA BİZİM TAKIMDAN SEHERİM 1 SAAT ÖNCE İKİZLERİNİ DÜNYAYA GETİRDİ:lepi:

ÇOK UĞRAŞMIŞTI SEHERİM SONUNDA TEDAVİLERİN MEYVESİNİ ALDI

ALLAHIM TÜM ÇOCUK İSTEYENLERE NASİP ETSİN:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün.
ne güzel hem de ikizi olmuş :1rolleyes:

anam bacım maşallah ALLAh nazardan korusun dur üye olimde oy verim

çok mantıklı dediğin evet oy verelim de bizden bir yıldız çıksın hihoyyyt

kızlar merhaba,
dün giremedim kusura bakmayın ama int. yoktu bütün gün. Kestiler sandım ama bir sorun varmış, bu sabah gelmiş. Hem dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz hem de emin ki en sorunlusu!
Neyse dün sabah dışarıda işlerim vardı saat 10.00da kalktım, hemen giyinip çıktım o yüzden bir tane puaça yedim dışarıda.
İşlerimi halletmek için 2 saat yürüdüm valla, dolmuşa binmedim etaplar arasında (biraz da kaybolarak) yürüyere gittim geldim.
saat 13.00 gibi eve geldim, 1 tane beyaz peynirli domatesli tost yedim.
sonra 1 tane türk kahvesi içtim tek şekerli.
saat 18.30 gibi de patlıcan salatası yedim, çok seviyorum yaa patlıcan salatasını. çok az zeytintağı da döktüm üstüne.

Sonra gece karnım acıktı, 1 bardak light süt içtim.

bugün sabah 1 dilim çavdar ekmeği, 1 parça yörük peyniri 1 tane domates 1 tane salatalık yedim.

Ayy bugün hava kötü burada o yüzden evdeyim, ev işi yaptım ben de belim ağrıdı valla yatağımı, kanepeleri çektim altını sildim. kaldırırken o kadar fark etmedim ama ağırmış yahu :)

Şimdilik bu kadar.

Öptüm hepinizi. a.s.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

BUGÜN BİRAZ ÜŞÜDÜM(ALLAHDAN KAFAYI ÜŞÜTMEDİM:roflol: AMA AZ KALDI-tatlicadiarzu-)

AKŞAM
1 KUPA TARHANA ÇORBASI(BERNUŞ YAPMIŞTI ELLERİNE SAĞLIKŞeniz)
BU KADAR HERHALDE BİRDE BİTKİ ÇAYI HÜPPPLETİRİM

selam kızlar dün giremedim kusura bakmayın biz okuldayken niye bilmem sigorta atmış geldik bütün gece uğraştık elektrik tesisatında bir arıza var ama Allahtan evin ana şalteri atıyorda kaza bela olmuyor ben çok kötüyüm kızlar resmen iki gündür davul gibi şişim tartıda çıkan kiloyu bi duysanız ama gerçekten şişlik çünkü insan 2 günde bu kadar alamaz ben 6 sene önce bağırsak rahatsızlığı geçirmiştim bağırsaklarda genişleme ve iltahap olmuştu koakuyorum yine aynısı olacak diye hemen otlarıma başladım ama bakalım biraz daha devam ederse doktora gitcem

KIZLAR BİZİM TAKIMIN ANALİZ RAPORU
PÜSKÜÜT ARKADAŞIMIZIN ELLERİNE SAĞLIK

http://www.kadinlarkulubu.com/6279312-mesaj61.html

ablacım ne yazık :çok üzgünüm:ki utanarak okudum bir öğretmen olarak sınıfta kalmak hiç yakışmadı bana ama ben sorunumu biliyorum spor yapmamak daha doğrusu yapamamak yememe zaten dikkat ediyorum nerdeyse bağımlısı olduğum tatlı çikolata gibi şeyleri kestim :bbo:bi tek çayımda şeker kullanıyorum ekmek desen yine az yiyorum ama spor yapamıyorum okuyunca eşimlede konuştum bakalım bana söz verdi haftanın 3 günü akşamları oğlanla ilgilenecek bende spor alanına gidecem sözünü tutarsa bundan sonra sporda yaparım inşallah :Saruboceq:

yediklerimi yazayım unutmadan sabah kepekli lıght ekmeğe tost yaptım beyaz peynirli onu yedim öğle yemeği için okula da yaptım öğlende okulda tost yedim akşamda brokoli 2 kaşık pilav ve küçük bir karnıyarığın yarısını yedim brokoliyi çok yedim belki etki ederde bağırsaklarımı harekete geçirir diye

Merhablar benım analız raporunda adımın gecmemesının sebebının katılalı cok kısa bır sure oldugunu dusunuyorum eger degılse, neden yokum:) benı aydınlatın lutfen
sabah: 1 dılım kepek ek. salatalık domates dıyet kasar
ara:elma
ogle:1 ayran, 1 kepek ekmekli,tavuklu sandıvıc
ara:marul-salatalık
aksam: 150 gr tavuk sote (yagsız), yogurt,kavrulmus ıspanak az yaglı etsız 4 kasık, 1 dılım kepek ekmegı
ara: 1 kase corba

bol su bol bol yesıl cay
spor olarak ta bugun dogaclama dersınde hareket calıstık, acma germe vs.
bu arada dansa basladım kızlar cok mutluyum cok ıyı terletıyor ve cok eglencelı!

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BEN BU ARALAR GİREMEDİM,KUSURUMA BAKMAYIN NE OLUR..YAZMAYA HALİM YOKTU VE VAKTİM DİYEBİLİRİZ...
DÜN YEDİKLERİMDEN BAŞLIYIM,ÖNCEKİLERİDE YAZARSAM BAYAĞI YER TUTAR ÇÜNKÜ...
DÜN SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,

1 SAAT BÖLGESEL SPOR,
1 LT SU..

ÖĞLEN:
1 ADET MAGNUM,
3 ADET CEVİZ..
YARIM LT SU,

2 BARDAK ÇAY...

AKŞAM:
2 KAŞIK MANTI,
3 ADET TAVUK KÜÇÜK PARÇA,

1 LT YE YAKIN SU..
1 KUPA BİTKİ ÇAYI...

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
3 ADET GÜN KURUSU...

DEVAMI BİRAZDAN...
GÖRÜŞMEK ÜZERE...a.s.

CANIM DAHA YENİ OLDUĞUN İÇİN AMA BEN YİNEDE SORDUM HABER BEKLİYORUM SENİ DAHA İYİ BİLGİLENDİRMEK İÇİNa.s.

DANS MI HARİKASIN VALLAHİ YAPMAK İSTEYİPDE YAPAMADIĞIM BİR KONU BENDE ÇOK DANS ETMEK İSTERDİM HAREKETLİ HEMDE:dance: AMA OLMADI:çok üzgünüm:

nam ablacım sen bizim şarkıyı dinleyemedin hala sanırım :)) ben sana yeni bi link veriyim ordan dinleyebilirsin...
Yedigün Yıldızları

CABİKCİM PAYLAŞIM ALANINDA NAMIN YAZDIĞI MSJ SAYESİNDE BENDE DİNLEDİM SENİ SESİN ÇOK GÜZEL DİLERİM İSTEDİĞİNİZ SONUCU ALIRSINIZ BAŞARILAR DİLEMEK İÇİN 6.TAKIMDAN GELDİMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BU ARADA BENİM DE ANNEM ORDULU UCUNDAN HEMŞERİ SAYILIRIZZZ:asigim:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

3.TAKIM FISTIKLARI HEPİNİZE BOLL BOLL KİLO VERMELER YAZA ÇITIR OLARAK GİRERSİNİZ İNŞALLAHHHHHH HEPİNİZİ ÖPÜYORUMM:1hug:a.s.a.s.

:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

KIZLAR BİZİM TAKIMIN ANALİZ RAPORU
PÜSKÜÜT ARKADAŞIMIZIN ELLERİNE SAĞLIK

http://www.kadinlarkulubu.com/6279312-mesaj61.html

:1ninca ben değilim kiii:roflol:

oğlşu hastaneye götürüyom
bugün 4 aylık olduk
öptüm hepinizia.s.

merhabalar kızlar.nasılsınız.
yazdıklarınızı okudum ve çok mutlu oldum.öncelikle vakit ayırıp dinlediğiniz için...
silagül,ademel,nam ablacım,compass_rose güzel sözleriniz için çook teşekkür..

compass_rose üye olup fanatiğimiz olduğun için sana ayrıyetten bir teşekkür daha ediyim :))
canım oy yollamak için öncelikle üye olucaksın ve bir yedigün alıcaksın ama içmiceksin :)) şaka tabi azcık içebilirsin.kapağın altındaki şifreyi girip oy kullanma hakkını aktif hale getirebilirsin.bir şifreyle 20 oy kullanma hakkına sahipsin...
ya şaka maka derken şarkı baya tuttu.iki gün önce 10 oy vardı.sonra 60 oldu.sonra 90.bugün ise 430 du en son.bakalım noolcek :))

yediklerimi yazayım:
sabah kursa gittim.geldim.toplamda 40 dk falan yürüdüm.
kahvaltı yok tabi maalesef
öğle yani az önce
bir iki kaşık pilav yedim sadece.çok acıkmıştım çünkü.
annem yine döktürmüş.pastalar börekler.misafir gelcekmiş.bende sadece bir poğaça ve 4 sarma yiycem.başka bişii yok.sözz..
akşamıda salata ile geçiştiririm..
birde bu sabah tartıldım.yine canım sıkıldı.ama regl olduğumdan tabi.hep böyle oluyor.vermeyi bırakın azcık almışım.maalesef 76.2 olmuşum.haftaya düzelcek artık inşallah...
hepinizi öpüyorum...kendinize iyi bakın hanımlar..
hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…