Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OLUR BÖYLE ŞEYLER TATLIMablacığım 20 günlükken bebek 72 idi kilom
60 günde 6 kilo
millet zayıflar ben kilo almışım:çok üzgünüm:
BU ARALAR HİÇ KEYFİM YOK TATLIM14. takım **94.etap**
nukeray (60.5/59.5/1.0/1.65% )
serince84 (66.5/66.5/0.00/0.00% )
s2000(68.3/68.0/0.3/0.44% )
sumilat(kendi istegi ile yarısmadan ayrıldı)
haysem (61.5/61.0/0.5/0.81% )
rose14 (83.0/82.0/1.0/1.20%)
neslihan (71.7/70.5/1.2/1.67% )
psoriasis(62.0/61.4/0.6/0.97% )
eylulce(84.5/83.9/0.6/0.71% )
spagot(65.8/65.8/0.00/0.00% )
begum(75.3/75.3/0.0/0.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (699.1/693.9/5.2/0.74%)
kardes takimim ne habersiniz ya hic sesiniz cikmiyo bende yokum iki haftadir arkadaslar yapiyorlar listeyi
benim liste tamamdir siz vermissiniz sanirim ama kontrol edermisiniz rica etsem namcim bernus hanginiz musait olursaniz
bu hafta ben yapiyorum bildirimleri bakalim
hadi optumm
akşama tarhana çorbası pişireceğim
yemek olarakta ne yapacam bilmiyorum allahtan hayırlısı
pazar günü kadınlar günü ya şimdiden kutlarım
ayrıca mevlit kandili pazar günü hayırlara vesile olsun inşallah söylemeden geçemedim
neyse kadınlar günü şerifine herkes bir çeşit bişey yapacakmış bulaşacakmışız ki yaklaşık 50 kişi yaptıklarımızı yiyip sohbet edecekmişiz
ayy ben ne yapacam şimdidelikafaduldensalat yapayım bari
işin kötüsü ben yemeden nasıl duracam o kadar çeşit arasında
:bbo:
ablacığım bu hafta benden pek bişey beklemeyin en iyisi
teşekkür ederim bende sizleri kutlarımda ben nasıl 3.oldum ki:uhm:COMPASS ROSE CANIMM 1. LİĞİNİ KUTLARIM:hooray:a.s.
BERNUŞ HANIMM 2. LİĞİNİZİ KUTLARIMa.s.a.s.
SILAGÜL CANIMCIM 3. LÜĞÜNÜ KUTLARIMa.s.a.s.
İNŞALLAH DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZAMIZI ATARIZ ARKADAŞLAR..TAKIM OLARAK TABİKİ DE..:lepi:
VEEEE ANNELERİN GÜZELİ TAZECİK ANNE ADEMEL CİM,3. TAKIMA TEKRAR HOŞGELDİN..a.s.BAŞARILAR DİLİYORUM TATLIM..:teytey:
COMPASS ROSE TATLIM BİREYSEL SIRALAMADA İKİNCİ OLMUŞSUN TEBRİK EDİYORUM a.s.
3.TAKIMIN DERECEYE GİREN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM VEEEEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5
KİM TUTAR BİZİ YÜRÜYÜN KIZLARRRRhihoyyythihoyyyt
herkese günaydınlaaaarrr
diyet hakkında yazdıkların için teşekkür ederim canım.birde bu diyeti ne kadar yapıyorsun.sürekli mi yoksa 1-2 hafta yapıp ara mı veriyorsun.ara veriyorsan ne kadar ara veriyorsun.çok soru sordum diye bana kızıyor musun
compass_rose
nasıl bi diyet o
ben kocişe diyeyim rejimde olduğumu ona başlayım bari
arkadaşlar tebrik ederim herkesi
compass rose en büyük tebrik sanaa.s.
beni bildirdiniz mi ablacım önümüzdeki haftanın sonunculuğuna adaykaydirigubbakcemile3
compass rose canım tebrik ediyorum darısı başımıza kızlar ben şimdi karbonhidrat diyeti buldum yarından itibaren başlıcam yapan varmı içinizde kolay bi diyete benziyor sadece şeker ve ekmek yok galiba şekerde zorlanırım ama dayanmaya çalışacam
CANLARIM BEN BU GECE YOLCUYUM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.
KENDİNİZE İYİ .KİLOLARINIZA KÖTÜ BAKIN OLDUMUŞenizŞeniz
teşekkür ederim bende sizleri kutlarımda ben nasıl 3.oldum ki:uhm:
compass canım helal sana hangi diyeti bacum o ben tüm diyetlerini dosya yapmıştım.bide dergisi çıkmıyor artık heralde bulamıyorum.
canım iyi yolculuklar kendine iyi bak:1hug:CANLARIM BEN BU GECE YOLCUYUM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.
KENDİNİZE İYİ .KİLOLARINIZA KÖTÜ BAKIN OLDUMUŞenizŞeniz