• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

DÜN AKŞAM YEDİKLERİMLE BAŞLAYAYIM

17:30 YARIM EKMEK ARASI KÖFTE
BEN DEYİM 20, SİZ SÖYLEYİN 25 TANE ACI CİN BİBERcokacimcoook(BAZEN ACI KRİZİM TUTUYOR)
1 LİTRE SU

20:00 1 KUPA BİTKİ ÇAYI(DEREN BAYANLARA ÖZEL)

23:00 1 TANE GOFRET:utangac:

COMPASS ROSE TATLIM BİREYSEL SIRALAMADA İKİNCİ OLMUŞSUN TEBRİK EDİYORUM a.s.:nazar:

3.TAKIMIN DERECEYE GİREN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM VEEEEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5

KİM TUTAR BİZİ YÜRÜYÜN KIZLARRRRhihoyyythihoyyyt

ablacığım 20 günlükken bebek 72 idi kilom
60 günde 6 kilo
millet zayıflar ben kilo almışım:çok üzgünüm:
OLUR BÖYLE ŞEYLER TATLIM
SEN YENİ ANNE OLDUN YAVAŞ YAVAŞ HERŞEY RAYINA OTURACAK

14. takım **94.etap**

nukeray (60.5/59.5/1.0/1.65% )
serince84 (66.5/66.5/0.00/0.00% )
s2000(68.3/68.0/0.3/0.44% )
sumilat(kendi istegi ile yarısmadan ayrıldı)
haysem (61.5/61.0/0.5/0.81% )
rose14 (83.0/82.0/1.0/1.20%)
neslihan (71.7/70.5/1.2/1.67% )
psoriasis(62.0/61.4/0.6/0.97% )
eylulce(84.5/83.9/0.6/0.71% )
spagot(65.8/65.8/0.00/0.00% )
begum(75.3/75.3/0.0/0.0%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (699.1/693.9/5.2/0.74%)

kardes takimim ne habersiniz ya hic sesiniz cikmiyo bende yokum iki haftadir arkadaslar yapiyorlar listeyi
benim liste tamamdir siz vermissiniz sanirim ama kontrol edermisiniz rica etsem namcim bernus hanginiz musait olursaniz
bu hafta ben yapiyorum bildirimleri bakalim
hadi optumm
BU ARALAR HİÇ KEYFİM YOK TATLIM
akşama tarhana çorbası pişireceğim
yemek olarakta ne yapacam bilmiyorum allahtan hayırlısı

pazar günü kadınlar günü ya şimdiden kutlarım
ayrıca mevlit kandili pazar günü hayırlara vesile olsun inşallah söylemeden geçemedim

neyse kadınlar günü şerifine herkes bir çeşit bişey yapacakmış bulaşacakmışız ki yaklaşık 50 kişi yaptıklarımızı yiyip sohbet edecekmişiz
ayy ben ne yapacam şimdidelikafaduldensalat yapayım bari
işin kötüsü ben yemeden nasıl duracam o kadar çeşit arasında
:bbo:
ablacığım bu hafta benden pek bişey beklemeyin en iyisi:utangac:

TATLIM BEBİŞİN ZAMANLA ATLACAK BUNLARI
EEE ANNELİK BÖYLE KENDİN İÇİN DEĞİL AMA BEBEĞİN:emir_bebek: İÇİN NE YAPACAĞINI ŞAŞIR İNSAN

herkese günaydınlaaaarrr

compass_rose
canım pancar çorbası dediğin içinde barbun fasülye falan olan mısır unu ya da yarmayla yapılan değil mi?

teşekkür ederim tebriğin için.
canım muzaffer kuşhan'ın diyetine ben daha önce de yazmıştım çünkü yapmıştım. o zaman da 1.8 kilo vermiştim. bana çok etkisi oluyor seviyorum o diyeti hem senin için çok daha kolay olur çünkü anneciğinin yanındasın, o yapar hem böylece bugün ne yapcam derdi de olmaz onun için. :jeyyar: hem de mesela bugün balık var senin taze taze bulman çok daha kolay.
Şimdi de 1.6 kilo verdim ve sadece 4 günde verdim hem de sağlıklı da.
hem bağırsakları da çok iyi çalıştırıyor.

hiç çıkmıyor muyum dışına? Hayır, mesela dün çıktım 1 bardak light kola içtim.
ben taze fasülye sevmem ıspanak yedim onun yerine.
geçen gün dışarıda olduğum için yoğurt yerine ayran içtim.
ama akşam yemeklerine dikkat ediyorum. yazılandan fazla yemiyorum, az yiyorum bazen.
[/QUOTE]

evet canım o dediklerin katılıyor pancar çorbasının içine.ya işte bu kara lahana çorbası aslında ama ben isim olarak burda pancar çorbası deniliyor diyorum.birde sen yada zeynaaap mı koyu oluyor birde sanırım düdüklüde oluyor demişsiniz.bizimki öyle değil.nebiliyim.neyse ya çok uzatmim bu mevzu :bbo:
diyet hakkında yazdıkların için teşekkür ederim canım.birde bu diyeti ne kadar yapıyorsun.sürekli mi yoksa 1-2 hafta yapıp ara mı veriyorsun.ara veriyorsan ne kadar ara veriyorsun.çok soru sordum diye bana kızıyor musun :kızgın:

neyse kızlar sabah bir dilim kepekli ekmek ve
birazcık beyaz peynir.
bir fincan şekersiz çay.bir saat sonrada az şekerli kahvemi içerim
şimdilik öptü herkesi

günaydın herkesea.s.
bu sabah kociş evde:asigim:hayatım şöyle farklı bişey yap kahvaltıya dedi
hadi sen karar ver diyince aklına kreo geldi allahh:bbo:rejimde olduğumu söylesem mi
kızıyor rejim yapma diyor alıştıra alıştıra diyeyim bari

sabah yaptığım ve yemeden duramadığım 3 krep ve içlerinde peynir yedim
3 fincan çay içtim
aa azcık ta reçel yedim:oklava:

sabah ilk uyandığımda 2 tane kayısı yedim hem metabolizmam hızlansın hemde kan şekerim düşmesin diye

compass rose canım tebrik ediyorum darısı başımıza kızlar ben şimdi karbonhidrat diyeti buldum yarından itibaren başlıcam yapan varmı içinizde kolay bi diyete benziyor sadece şeker ve ekmek yok galiba şekerde zorlanırım ama dayanmaya çalışacam

COMPASS ROSE CANIMM 1. LİĞİNİ KUTLARIM:hooray:a.s.:nazar:
BERNUŞ HANIMM 2. LİĞİNİZİ KUTLARIMa.s.a.s.:nazar:
SILAGÜL CANIMCIM 3. LÜĞÜNÜ KUTLARIMa.s.a.s.:nazar:

İNŞALLAH DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZAMIZI ATARIZ ARKADAŞLAR..TAKIM OLARAK TABİKİ DE..:lepi:

VEEEE ANNELERİN GÜZELİ TAZECİK ANNE ADEMEL CİM,3. TAKIMA TEKRAR HOŞGELDİN..a.s.BAŞARILAR DİLİYORUM TATLIM..:teytey:
teşekkür ederim bende sizleri kutlarımda ben nasıl 3.oldum ki:uhm:

compass canım helal sana hangi diyeti bacum o ben tüm diyetlerini dosya yapmıştım.bide dergisi çıkmıyor artık heralde bulamıyorum.

Son düzenleme:
COMPASS ROSE TATLIM BİREYSEL SIRALAMADA İKİNCİ OLMUŞSUN TEBRİK EDİYORUM a.s.:nazar:

3.TAKIMIN DERECEYE GİREN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM VEEEEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5

KİM TUTAR BİZİ YÜRÜYÜN KIZLARRRRhihoyyythihoyyyt

çok teşekkür ederim ablacım.
seni burada görmek çoook güzelll

herkese günaydınlaaaarrr
diyet hakkında yazdıkların için teşekkür ederim canım.birde bu diyeti ne kadar yapıyorsun.sürekli mi yoksa 1-2 hafta yapıp ara mı veriyorsun.ara veriyorsan ne kadar ara veriyorsun.çok soru sordum diye bana kızıyor musun :kızgın:

hayır canım neden kızayım?? tabiki de herşeyi sorabilirsin.

compass_rose
nasıl bi diyet o
ben kocişe diyeyim rejimde olduğumu ona başlayım bari

ben en iyisi diyeti tekrar yazayım.

arkadaşlar tebrik ederim herkesi
compass rose en büyük tebrik sanaa.s.
beni bildirdiniz mi ablacım önümüzdeki haftanın sonunculuğuna adaykaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım darısı senin başına.
bak gör sen hepimizden önce zayıflarsın

compass rose canım tebrik ediyorum darısı başımıza kızlar ben şimdi karbonhidrat diyeti buldum yarından itibaren başlıcam yapan varmı içinizde kolay bi diyete benziyor sadece şeker ve ekmek yok galiba şekerde zorlanırım ama dayanmaya çalışacam

teşekkür ederim canım ben bir karbonhidrat diye bilyorum ama onunla aynı bilmiyorum.
Bu yediğin şeylerin hepsinin bir değeri, toplamda belli bir puanın altında kalınca kilo veriyorsun. O mu senin bahsettiğin??

CANLARIM BEN BU GECE YOLCUYUM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.
KENDİNİZE İYİ .KİLOLARINIZA KÖTÜ BAKIN OLDUMUŞenizŞeniz

Canım iyi yolculuklar,
hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.

teşekkür ederim bende sizleri kutlarımda ben nasıl 3.oldum ki:uhm:

compass canım helal sana hangi diyeti bacum o ben tüm diyetlerini dosya yapmıştım.bide dergisi çıkmıyor artık heralde bulamıyorum.

teşekkür ederim canım.
darısı sizlerin başına...

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI

1 Dilim Kepek Ekmeği
1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

ALINTIDIR.

Diyet böyle 15 gün için yapılıyor ve kilonun %10unu verdirtiyormuş.
Şimdi benim diyette yaptığım değişiklikler şöyle:
kahvaltıda bir dilim çavdar ekmeğinin üstüne light krem peynir sürerek yiyiyorum.
Taze fasulyeyi sevmem hele ki kıymalısını hiç sevmem o yüzden ıspanak yiyiyorum.
Bir de haşlanmış tavuk göğsü değil haşlanmış but yiyiyorum çünkü ben tek başıma yaşıyorum biliyorsunuz. tavuk göğsünü sadece alıp haşlayınca çok kötü oluyor bütün tavuk almam lazım o da çok geliyor, ziyan oluyor.
3 tane dolma olan akşam menüsünde kabak dolması yiyiyorum.
bu kadar başka sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım ben.

kızlar merabalar.
compass_rose saol canım verdiğin bilgiler için.ben bu diyeti bi inceleyim.bakayım.pazartesi başlayayım.pazartesi olmadan baslayamıyorum.ama bi giriş yaptım bugün.tam olmasada o diyete yakın bişey.haşlama salata falann işte.
yazayım
öğle yemeğim bir kase yoğurt ve bir dilim kpli ekmek
akşa bir tabak kabak yemeği ve boll salata iki üçtane balık
hoşçakalın

selam kızlarrrrr nerdesiniz sorana bak hergün ben geç girerdim ama bugün haftasonu ve iş falan yapmadım inanın yemekte yapmadım bugünü kendime ayırdım hep iş hep iş nereye kadar kızlar kesin karar verdim yarın karbonhidray diyetine başlıyorum baya okudum araştırdım yapanlar hep kilo vermiş puan işide zevkli gibi geldi bakalım size yazarım inşallah işe yararda kilolar gider sizde yaparsınız zararı oldu diyen yok düşük puanlılardan bol bol yiyebiliriz kendime bir liste çıkardım bile valla listeye bakınca bile doydum buzdolabıma renkli kağıtlara yazıp astım günü bitirdiğimde puanımıda hesaplarım kolay olacak gibi

Back