Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diyetisyenim olur Musun?

Kızlar, ben ilk öğünümü yedim. Anlatayım,

Sabah(09.00)
20 gr çiğ badem

Öğlen 50 dk tempolu yürüyüş + 90 squat

İlk menü (13.00)
70 gr kavurma ve 2 yumurtalı omlet
Bir küçük salatalık
60 gr peynir yedim.

Akşam ketojenik pizza yapıcam, malzeme çok olunca ilk öğünü az tuttum biraz.

Sağlık sektöründe mi çalışıyorsunuz yoksa kişisel ilginiz olduğu için mi bu kadar bilgi sahibisiniz

Kuzum sen mühendis misiin
Hey maşallah yahu

Peki öğün saatlerinde bı sinirlama var mi

Peki öğün saatlerinde bı sinirlama var mi
Yok. Ama bende tiroid problemi olduğu için metabolizmam size göre daha uyuşuk. Tam randıman için if ile yapıyorum. Bir de yağ çok kalorili olduğu için 3 öğüne bölününce menüler baya azalıyor, 2 öğün dolu dolu yemek işime geliyor.

Cumaya hiiiç birşeycik kalmaz
Süt ile hurma hiiiiç ne çikolatasııııı
herderdedeva profil bilgilerine gözüm çarptı.Sonra inanamadım bir daha baktım gerçekten 40 kilo mu verdin hey maşallah ilaçsız ameliyatsız sadece diyetle mi ?
Evet kuzucum ilaçsız ve ameliyatsız tam tamına 40 kilo 2 sene önce başlamıştım maceraya çok şükür herşey yoluna girdi
Evet mühendisim
Ben mühendisten anlarııım

canim sen bildirilmemise ? iyiye +, eksi icin suphelendigine ! koy madem

Valla kafam o kadar karışık ki arkadaş izinli iş desen kaynıyor ben kafama göre tablo yaptım sonunda @Furha63 ile görüşüp paylaşırım ne çıkacak bilmiyorum. Kaçıyor gb algılanacak diye birşey de diyemedim haftaya ben tablo yapayım diyecektim arkadaşım dönmüşş olacaktı ama başladım bir kere

bana daha cok 2 lahmacunla kabak tatlisi etkisi gibi geldi

valla sen bu menulerini paylasmamaya devam edersen haftaya da yapacaksın muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…