Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gece uykunun arasında hiç de tatlı gelmiyor bana zalım minnak bebe :ıslık:
Babasını kaldırıyorum al uyut diye ben de oğlanın odaya kaçıyorum :KK70:
Sabaha kadar uyusa da özlesem yav ben ciddi ciddi memeden kesmeyi düşünüyorum artık çok yıpratıcı böyle de
ben oğlanı babaya veriyom o onu yaptırıyo bende kızı
bence daha küçük kesme sütten
insana önce zor geliyo sonra kestikten sonra çok üzülüyor bence şöyle düşün daha önce bir bedende beraberdiniz şimdi süt le birbirimize bağlısınız
zaten başka çocukta istemiyon senin sağlığın içinde iyi hem göğüs kanserinden hem rahim kanserinden koruyo emzirmek

ben oğlanı babaya veriyom o onu yaptırıyo bende kızı
bence daha küçük kesme sütten
insana önce zor geliyo sonra kestikten sonra çok üzülüyor bence şöyle düşün daha önce bir bedende beraberdiniz şimdi süt le birbirimize bağlısınız
zaten başka çocukta istemiyon senin sağlığın içinde iyi hem göğüs kanserinden hem rahim kanserinden koruyo emzirmek
Evet öyleymiş de işte ben sen gibi sabırlı metanetli değilim her gece memeden kesme planı yapıp her sabah ayy minnağım prensesim diye cigerime basıyorum :KK53:

ben matematiği çok seviyom cokkk zevkli sayılarla oynamak boş vakitlerimde bile soru çözdüğümü biliyorum kitap okumak gibi film izlemek gibi hoşuma gidiyo
Aman yav ben matematik seven bir olmadım öğrencilik hayatımda , hep zordu benim için güzel anılarım yok maalesef ama dersane hocam vardı sağolsun o sevdirdi yıllarca boşa yaşamışım demiştim

Merhabalar arkadaşlar ben 1.63 boyunda 78 kiloyum 60 kilo olmak hedefim. Çok iştahlı biri değilim ama metabolizmam çok yavaş veremiyorum kilolarımı. Sizinle birlikte motive olup verebilirim inşallah. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler 😍🌺
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsım

Aman yav ben matematik seven bir olmadım öğrencilik hayatımda , hep zordu benim için güzel anılarım yok maalesef ama dersane hocam vardı sağolsun o sevdirdi yıllarca boşa yaşamışım demiştim
işte her işi iyi yapana denk gelince seviyor insan
benimde çok öğrencilerin oldu oyle matematikten korkan öğrenince de zevkli olduğunu soyleyen

X