- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
kız hergün yediklerim ne yaaa sanki hiç birşey yemiyormuşum gibiBence çok güzel seçim. Hem böylelikle midene bi şeyler girmiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız hergün yediklerim ne yaaa sanki hiç birşey yemiyormuşum gibiBence çok güzel seçim. Hem böylelikle midene bi şeyler girmiş olur
Akşamların neredeyse boş geçiyor ya. Gerçi bu aralar iyisin. Malum yakın takipteyim rakibemkız hergün yediklerim ne yaaa sanki hiç birşey yemiyormuşum gibi
Hoşbulduk canımHoşgeldin kaptan nasilsin? Ist.da hastaneler dolmuş h.sonu. dikkat et hasta olmayasın. Hep yakin cevremde geziyor bende kizim yakalanacak diye korkuyorum
Sağol cnm daha iyi ısı ogrendikce daha az yoruluyorumhaklisin kaptanim bugun yemedim
sen nasılsın çalışan kadın olmak nasil alışabildin mı
gunaydin canimGünaydıııın perşembe gününe acayip hızlı bir giriş yaptım, enee baktım bizim bacitolara yazmamışım
Efenim gününüz güzel, neşeli ve bir o kadar da hareketli geçsin inşallaaaah
bu sabah zeytin yemeseydin iyiydi(tuzluysa) odem atmak icin mumkunse maydonoz ye bolca. yiyebildigin kadar sap kismindan da ye. vucudunun sisini indirir biraz.Günaydın kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (09.45)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinle yaptığım ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Yarın için pek umutlu değilim çünkü inanılmaz şiş vücudum hala. Hiç bozmadan devam ediyorum, tatlı isteğimi bile bastırıyorum ama.. Yarın ola hayrola gerçi, bari 200-300 gr ekside çıksam da bir hayrım olsa
persembe mercimege hic bulasmasan iyi olur. tas kebabi ve salata diyorumKızlaaaar ofisçe yemeğe çıkıyoruz,
Alternatifler; Dürüm, Tas kebabı, İşkembe/Mercimek, pilav, Et/Tavuk Döner, Nohut
Diyorum ki;
Az mercimek
Tas kebabı
Ne dersiniz?
Doğru diyorsun aslında ama sabah boş gözlerle 5 dk falan dolaba bakındım inan, peynir zeytinden başka birşeye elim gitmedi. Akşam yemeğimin yanında bolca maydonoz yiyeyim bari.bu sabah zeytin yemeseydin iyiydi(tuzluysa) odem atmak icin mumkunse maydonoz ye bolca. yiyebildigin kadar sap kismindan da ye. vucudunun sisini indirir biraz.
zaten kalori yagdan karbdan geliyor. findik fistik mayonez falan hep yag. dukanda yag karb yasak oldugundan yiyip yiyip 1000 kaloriyi zor tamamliyordum40 gr kadar fıstık yedim. Böylelikle akşam için planladığım proteinden 50 gr, mayonezden 1 kaşık azaltmak durumunda kaldım. Ne kadar kalorili ya minicik şeyler
Heee onu diyon sen valla 3-5 kilo vermeden tartılmam durum vahim dehşettü vahşetervanazlim kız hamarat minnoş tartıl da gel bakeem artık ye ye nereye kadar
Şimdi ketojenik diyet yaptığım için yağdan yana sıkıntım yok ama karbonhidrat hesaplamasını iyi yapmak gerekiyor kuruyemişte. Birde günlük kalori miktarımı 1200 den yukarı çıkartmak istemiyorum. O yüzden benim için pek iyi bir ara öğün olmuyor. Salatalık, füme gibi birseyler bulundurayım yanımda bari.zaten kalori yagdan karbdan geliyor. findik fistik mayonez falan hep yag. dukanda yag karb yasak oldugundan yiyip yiyip 1000 kaloriyi zor tamamliyordum
guzel ama ketojenik diyette 1200 u asmamak cok zordur yaw kus kadar yemen lazimŞimdi ketojenik diyet yaptığım için yağdan yana sıkıntım yok ama karbonhidrat hesaplamasını iyi yapmak gerekiyor kuruyemişte. Birde günlük kalori miktarımı 1200 den yukarı çıkartmak istemiyorum. O yüzden benim için pek iyi bir ara öğün olmuyor. Salatalık, füme gibi birseyler bulundurayım yanımda bari.
İşte kaloriyi proteinden tamamlıyordum, ama bu sefer protein makrom fazla çıkıyordu. Tahinli ekmek işini yeni keşfettim, artık yağı tamamlamak için çok et yememe gerek kalmıyor. Yalnız bu diyette kilo vermek kalıcı ama zor oluyor. Yerleşmiş yağları yakmaya çalışmak çok zor. O nedenle 1 hafta ketozis sonrası karbonhidrat alarak bünyeyi şaşırtacağım. Yarın 2 hafta olmuş olacak, biraz karbonhidrat alıcam, ama yine dikkat edeceğim yeni yıla kadar. Ama o yeni yıl günü.. 10.000 kalori hedefledim kendime, kimse tutamaz beni sakın önümde durmayınguzel ama ketojenik diyette 1200 u asmamak cok zordur yaw kus kadar yemen lazim
salatalik her daim can simidi. hele cubuk gibi kesip suzme yogurda batirip yemeyi cok severim
ammaaaan basim donduİşte kaloriyi proteinden tamamlıyordum, ama bu sefer protein makrom fazla çıkıyordu. Tahinli ekmek işini yeni keşfettim, artık yağı tamamlamak için çok et yememe gerek kalmıyor. Yalnız bu diyette kilo vermek kalıcı ama zor oluyor. Yerleşmiş yağları yakmaya çalışmak çok zor. O nedenle 1 hafta ketozis sonrası karbonhidrat alarak bünyeyi şaşırtacağım. Yarın 2 hafta olmuş olacak, biraz karbonhidrat alıcam, ama yine dikkat edeceğim yeni yıla kadar. Ama o yeni yıl günü.. 10.000 kalori hedefledim kendime, kimse tutamaz beni sakın önümde durmayın
Bi kere sabah 2 simit ve krem peynirle günü açıcam.ammaaaan basim dondu
bunlari hesaplarken kilo verir insan zaten
10 bin kalorilik ne yiyeceksin bakalim
tmm kaptanım sakin vurma dediğin gibi az kaldı daha dikkatli olmaya calisacam❤Selam kizlar
Hoşbulduk canım
Evet aynen salgın var kaçmanın imkanı yok gergin bir sürü kişiyle muhattab oluyoruz servis vs derken de Artık Allah'a emanet
Hele çoluk çocuk hep hasta Allah korusun
Sağol cnm daha iyi ısı ogrendikce daha az yoruluyorum
Alıştım tempoya sorun yok şimdilik bakalım
Yeme sakin vururum valla
Az kaldı sabir mezun ol korumada az az yersin
dikkak bcm o kadar yersen rahatsız olmayasınİşte kaloriyi proteinden tamamlıyordum, ama bu sefer protein makrom fazla çıkıyordu. Tahinli ekmek işini yeni keşfettim, artık yağı tamamlamak için çok et yememe gerek kalmıyor. Yalnız bu diyette kilo vermek kalıcı ama zor oluyor. Yerleşmiş yağları yakmaya çalışmak çok zor. O nedenle 1 hafta ketozis sonrası karbonhidrat alarak bünyeyi şaşırtacağım. Yarın 2 hafta olmuş olacak, biraz karbonhidrat alıcam, ama yine dikkat edeceğim yeni yıla kadar. Ama o yeni yıl günü.. 10.000 kalori hedefledim kendime, kimse tutamaz beni sakın önümde durmayın