3. Sinema Günleri Organizasyonu

Kızlar katılım fazla olursa neden olmasın =) ama Prensesin_uykusuyum belirli bir süre nette giremeyecek :sinifsinifrganizasyonla başka birisinin ilgilenmesi lazım .

Kızlar katılım fazla olursa neden olmasın =) ama Prensesin_uykusuyum belirli bir süre nette giremeyecek :sinifsinifrganizasyonla başka birisinin ilgilenmesi lazım .

pamuk sekerım prensesımın uykusu nasıl::?sagligi falan yerinde dimi?uzun sure girememesinin nedeni onemli bisey deildir insallah merak ettim hayatim

Ben özledim Pia:)) Film seçmekte zorlanıyorum, yeni öneriler bekliyorum, keşfe çıkmak istiyorum, bu aralar filmlerimi de iyice boşladım bir zorunluluk olsa da izlesem diyorum, ayrıca çok güzel filmler keşfettim birkaç ay içinde listem bile hazır sayılır yani Uykusuzum da evini kursun, işlerini yoluna koysun bilmem gelir mi tekrar ama gelirse o da katılsın aramıza.

atlantis bunu yazarken senin organize edebilicegini düsündüm..ama yazmadim
konuyu senin görmen ve yazma tercihine birakmak istedim (karisik mi oldu?) :)

saniyorum yeni bir organizasyon olsa katilicak arkadaslarimiz var..ilgilenirmisin ?

Özgür irademe bıraktın, aynı şevkle iştirak etmemi bekledin başlığa, emrivaki yapmak istemedin anlamışım sanırım, karışık değil=)))

Fikrin mimarı sanıyorum liv idi. Eğer devam etmek isterse memnuniyetle onun organize edeceği sinema günlerine katılırız, kimin organizasyonu yapacağından ziyade bence önce olup olmayacağını kararlaştıralım ve ilk etapta kimlerin kesin katılacağını öğrenelim, bence çok kalabalık olmasına gerek yok - katılım yüksek olursa tabi daha keyifli olur- 5 kişi bile olsa devam edilebilir.

Kimler katılacak? :)

tam olarak bilmiyorum kimdi..liv ve prensesin uykusuyum aktivdi..sadece birinin buna liderlik yapmasi gerekiyor..diger arkadaslarla pek karsilasamadigim icin ..sen geldin aklima

ama haklisin önce burda katilmak isteyen arkadaslar tesbit edilip kisi sayisi belli olunca baslariz..

BEN varim

Kızlar bu organizyonu atlantis üstlensin bence bir sonrakinide pia =) Uyar mı size canlar ? Keşke presesesimde bize katılabilse :sinifsinif:anca kışa doğru bizimle olabilir olumunekankayizsmile

Ben varım kızlar :içelim: Herkes yavaştan toplansın,katılımcıların sayısı biraz artsın o zaman organizasyonun nasıl olması gerektiğini konuşuruz .

Prensesimize selamlarımızı gönderiyoruz Madem öyle diyorsunuz uyar bana, bakalım kaç kişi olacağız ve kurallara dair önerileriniz nelerdir? Ben hala gruplara karşıyım, bilmem siz de karşı mısınız?

Fazla katılım olduğunda ben gruplaşmaya karşı değilim .İlk organizyonu yaptığımızda 20'e yakın kişiydik.Listenin sonundaki arkadaşa gelene kadar kopukluklar yaşandı. Listemizin kalabalık olduğu zaman herkesin onayı alındıktan sonra bu kopuklulukların önüne geçebilmek için gruplaşmayı yaparız.

5-8 kişilik bir liste için gruplaşma yapılmamalı.

yehuu

prensesfb ve ada toprak arkadaslarimiz yazmisti..sinema seven arkadaslarimiza yani bu bölümdeki sayfalara linkmi atsak?

liv, canim ben yaparim sorun degilde bilgisayarda sunumda vsde hic iyi degilim...bilmiyorum hatta..oda önemli benim icin:) kendim bilmem ama guzel bir sunum vs ile guzel bi organizasyonda olmayi isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…