- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Ama ama bugun açamam cidden.. böyle çok keyifsiz oluyorum ben benimki hep aceleye geliyor.. cuma akşamı açıyım noluuuuur sınavlarım bitmeden film düşünemem ki ((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarissa, dünde bi toplantida böyle tatilleri iptal etmekten bahsettiler..delirdim
"imkansizzz imkansiiizzz cok sey bekliyorsunuz bizdennnn" üstelik herkesin gönüllü calistigi bi vakif..kendimle sohbet etmek istiyorum, denizle, herseyi anlaticam denize sonra dalgalar alip büyük okyanuslara tasiycak anlattiklarimi..o ummanda kaybolup gidicek...umuyorum
dün aksam kizimla film afisi hazirladik bakalim arkadaslari begenicek mi?. ben sadece fikir konusunda yardim ettim ben söyledim oda guzel cizmis
fransizca bi film cektiler sinifta adi " au voluer"imdat hirsiz var gibi birsey demek
bi hirsiz eyfel kulesini sirtlamis kosuyor ..arkasinda mavi beyaz polis arabasi
hatta eyfel kulesinden minik minik insanlar DÖKÜLÜYO :)))
altta panikli bi kadin yüzü ve au voluuueeeerrrr diye bagiriyor.nasil?
İşteeeee yeni listemiz :) hadi başlayalım
İlk iletide yazıyor canım ayrıntılı olarak. Önce bir liste oluşturacağız, sonra listedeki sıraya göre herkes 4 film önerecek, o filmleri oylayıp en çok oy alan filmi izleyip yorumlayacağız.
niye sende katılmıyorsun aramıza prensesim. ben sana haber verecektim ama üzerinde baskı oluşturmak istemedim. o yüzden bu sefer kimseye haber vermedim herkes kendi rızasıyla gelsin katılsın diye. oysaki sinema günlerini aksatmadan takip eden nadir insanlardan birisin sen.