• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Sinema Günleri Organizasyonu

Ama ama bugun açamam cidden.. böyle çok keyifsiz oluyorum ben benimki hep aceleye geliyor.. cuma akşamı açıyım noluuuuur sınavlarım bitmeden film düşünemem ki :(((

Hayırlı olsun anketimiz:D

Asmin cuma açacaksan bekleriz, cuma da açamam sınavlarım var dersen istersen değiştiririm ben haftayı seninle? Ne dersin?

Önümüzdeki hafta açarsın sen de.

Tamam seni mesut, bahtiyar ve sevinçli kılmak adına bu ulvi görevi ben üstleniyorum:D

Ama biraz düşüneyim; 1-2 saat içinde anketiniz hazırdır:D

bir de kızlar anketler kaç günde bir açılacak? bunu kesin netleştirelim
izlemediğimiz filmlere oy verme kuralı geçerli mi olacak hala?
bi de izledim güzeldi gibi kısa yorumlara sinir oluyorum ben.. hakkaten bi filmi doya doya tartışmak detaylar üzerinde konuşmak çok keyifli oluyor.. ( son sinema günlerinde bunu ben de pek yapamadım ama gönül böyle istiyor işte)
bi de önyargılı yaklaşmayalım.. şahsen kendi adıma hapisane filmlerinden nefret ederim daral gelir meslek hastalığı diyim ya da kapalı alanda kalamıyorum, ama bunu artık yapmıcam.. yani hapisane filmi de olsa anketi açan kişinin şevkini kırmıcam.. bunu niye soyluyorum kızım sana söylüyorum gelinim sen anla modu işte :)
filmleri indirmek için de prenses yine bize yardımcı olursa çok güzel olur..

( atlantis sana da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :))

Rica ederim Asmin; ben de anket açmadan önce anketin süresi ne kadar olacak onu bir kararlaştırsak diyorum?

2 gün uzun değil mi, tek günde herkesin oy kullanması mümkün mü?

Herkes anketin bugün açılacağını biliyor mu? Ne yapalım dersiniz?

Ayrıca link eklemek yasak mı? Misal siz aramayın, kolaylık olsun diye fragmanlarını da eklesem anketi açacağım başlığa sorun olur mu?

Filmleri indirmenin ise sorun olmayacağını sanıyorum, kendi adıma seçilen filmin bulunmasında yardımcı olur link veririm lakin ben de çoğunlukla google a sadece filmin adını ve hangi programı kullanıyorsam onu yazıp ( ki torrent tercihim) kolaylıkla ulaşabiliyorum.

atlantisim tek gün bi kere benim için olmaz çünkü her gün giremiyorum ki KK ya ama bugun girmezsem ertesi gün girerim sanıyorum. ki burda benden yoğun olanlar da vardır tahminen o yüzden 2 gün süre gayet ideal bence. ama anketin açılma günü olsun. mesela perşembe ya da çarşamba ya da cuma. yani o gün herkes bilsin ki kesinkes anket açılcak. o zaman insanın aklında yer eder..
link eklemek yasak değil sanıyorum en azından fragmanları yutupdan koyabilirsin bence.
filmleri indirmek benim için hiç sorun değil zaten ama karşılaşılan bir sorun olduğu için konuşma ihtiyacı hissettim hepsi bu..

O halde ben birazdan açayım anketi akşam evde yokum çünkü. 2 gün seçerim anketin açık kalma süresini.

Youtube linki de eklerim, yasaksa yönetim müdahale eder zati:D

Önce filmleri oylayalım, seçilen filme göre ben size yardımcı olurum :)

Filmin indirilmesi link bulma konusunda sıkıntı çeken arkadaşlarımıza ben yardımcı olurum. Bu sefer herkes kendi anketinden sorumlu olsun. Anketi açan arkadaşımız özel msjla yeni anketin haberini kulüpteki arkadaşlarımıza bildirirse sorun olmaz katılımlarda diye düşünüyorum. Link vermek ve video eklemek yasak değil bu arada :)

sarissa, dünde bi toplantida böyle tatilleri iptal etmekten bahsettiler..delirdim
"imkansizzz imkansiiizzz cok sey bekliyorsunuz bizdennnn" üstelik herkesin gönüllü calistigi bi vakif..kendimle sohbet etmek istiyorum, denizle, herseyi anlaticam denize sonra dalgalar alip büyük okyanuslara tasiycak anlattiklarimi..o ummanda kaybolup gidicek...umuyorum

dün aksam kizimla film afisi hazirladik bakalim arkadaslari begenicek mi?. ben sadece fikir konusunda yardim ettim ben söyledim oda guzel cizmis
fransizca bi film cektiler sinifta adi " au voluer"imdat hirsiz var gibi birsey demek
bi hirsiz eyfel kulesini sirtlamis kosuyor ..arkasinda mavi beyaz polis arabasi
hatta eyfel kulesinden minik minik insanlar DÖKÜLÜYO :)))
altta panikli bi kadin yüzü ve au voluuueeeerrrr diye bagiriyor.nasil?

Allah gönlüne göre versin canım
inşallah istediğin gibi yaparsın tatilini

heyy süper bir fikir, bayıldım
şöyle gözümde canlandırdım da çok keyifli gerçekten
afişi de görmek isteriz tabii

İşteeeee yeni listemiz :) hadi başlayalım

2mfdhee.png

yuppiii listemiz hazır
ben de bu sefer daha aktif katılmaya çalışacağım inşallah

iyi dileklerin icin tsk ederim sarissa

heh iste tam benim olmadigim hafta bana sira geliyorrrrrrr
tam 6 hafta var okullarin kapanmasina okullar kapaniyor ben ayni gece ucuyorum
neyse.. durumlara bakariz

atlantis heycanla bekliyorum

niye sende katılmıyorsun aramıza prensesim. ben sana haber verecektim ama üzerinde baskı oluşturmak istemedim. o yüzden bu sefer kimseye haber vermedim herkes kendi rızasıyla gelsin katılsın diye. oysaki sinema günlerini aksatmadan takip eden nadir insanlardan birisin sen.

niye sende katılmıyorsun aramıza prensesim. ben sana haber verecektim ama üzerinde baskı oluşturmak istemedim. o yüzden bu sefer kimseye haber vermedim herkes kendi rızasıyla gelsin katılsın diye. oysaki sinema günlerini aksatmadan takip eden nadir insanlardan birisin sen.

caniminn ici pamukkprensesimm benimmm
bende istiorum katilmak ama dediigim gibi burda konsentre olamiorum iki haftadir film izleyemedim sorma ama cok istiorummm bitanemmm ozledimm sizlerle olmayi film izlemeyi bitanecikim benimmm

Back