• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Sinema Günleri Organizasyonu

arkadaslar zaten az kisiyiz her hafta bi tür belirleyip herkes bir film önerse..zaten 5 kisiyiz
yalniz ben hiziniza yetismekte zorlaniyorum yetisemedigim yerde izlemeden kalabilir..bastan söylemeliyim .. hos 3 haftam var tatile ama .. yinede yapabiliriz bunu
eger sizlerde oklerseniz lütfen komedi olsun bu haftaki tür.. bende dahil secimlerimizin cogu dramdi...yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiii ve benim enrjiye ihtiyacim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bunalimdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm depresyondayimmmmmmmmmmmmmmmm
eee sey pardon :))

piacım, ben de sevinirim şahsen ama komedi filmlerini izlemiyorum pek, o konuda bir şey öneremem sanırım. yine dönüp dolaşıp kendi tarzında takılacaktır herkes sanki...

Ben de tür kısıtlamasına pek sıcak bakmıyorum. Sayının az olması bence herkesin film tercihlerini anlamamız bakımından da yararlı oldu.

Ben açıkçası katılımın düşük olmasına rağmen bu son organizasyondan çok keyif aldım.

Herkesin film seçimlerini öğrendim, onların zevkleri doğrultusunda 3 film de bonus olarak bize döndü.

Bir anketin bir kişi tarafından açılması ve yine o kişinin özeni ile farklı türlere yönlendirme yapılması organizasyonu daha keyifli hale getiriyor. - bence-

önerilen diğer filmleri izlemeyi zorunlu hale getirmeye gerek yok bence, ztn hepimiz ilgimizi çeken filmleri izleme listemize almışızdır eminim. benim istediğim tek şey yeni filmler keşfetmek . mesela tarafsız bölge hiç dikkatimi çekmeyen ,duymadığım bir filmdi bu organizasyon sayesinde izledim ve çok sevdim. yeni önerilerle devam etmek daha güzel olur diye düşünüyorum.

Ben cuma günü tatile çıkıyorum, ama döndüğümde eğer yeni bir organizasyonun ortasında olursanız artık bir sonrakini beklerim:)

bende size katılmak isterim arkadaşlar bence çok güzel bir paylaşımm
günlerdir film izliyorum ama seçmekte zorlanıyorum.ama sanırım en son haziran ayında katılım olmuş topik tekrar canlanırsa bende size katılmak isterimmzemuszemus

Back