3. Sinema Günleri Organizasyonu

ben aktif olarak katilmicam kizlar.. ama elimden geldigince izledigim filmlere yorum yaparim.. takip ederim.. yogun bir doneme basliyorum malesef.. bana da tatil yok.. ama dedim ya elimden geldigince katilirim..

bende tam 7.ayda tatile gidicem hemde uzun bir tatile
coook ihtiyacim var.. kimse engel olamiycak tatilime! kimse kimse kimse
*endiseye kapilip piskopata bagliyorum sorry:)

evet ne diyorduk

sey bende varim evet!

bende tam 7.ayda tatile gidicem hemde uzun bir tatile
coook ihtiyacim var.. kimse engel olamiycak tatilime! kimse kimse kimse
*endiseye kapilip piskopata bagliyorum sorry:)

evet ne diyorduk

sey bende varim evet!

hayır yasak
3. sinema organizasyonu bitmeden kimse tatile gidemez kötükedihüso
hatta bu organizasyon hep devam edecek
o nedenle bütün tatiller yasak -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Tam olarak bilmiyorum tatlım. Biraz açıklar mısın?
Hoş bulduk bu arada. opuyorumnanaktan

İlk iletide yazıyor canım ayrıntılı olarak. Önce bir liste oluşturacağız, sonra listedeki sıraya göre herkes 4 film önerecek, o filmleri oylayıp en çok oy alan filmi izleyip yorumlayacağız.

Prensesim ne zaman listeyi hazırlıyorsun, filmsiz kaldık

sarissa, dünde bi toplantida böyle tatilleri iptal etmekten bahsettiler..delirdim
"imkansizzz imkansiiizzz cok sey bekliyorsunuz bizdennnn" üstelik herkesin gönüllü calistigi bi vakif..kendimle sohbet etmek istiyorum, denizle, herseyi anlaticam denize sonra dalgalar alip büyük okyanuslara tasiycak anlattiklarimi..o ummanda kaybolup gidicek...umuyorum

dün aksam kizimla film afisi hazirladik bakalim arkadaslari begenicek mi?. ben sadece fikir konusunda yardim ettim ben söyledim oda guzel cizmis
fransizca bi film cektiler sinifta adi " au voluer"imdat hirsiz var gibi birsey demek
bi hirsiz eyfel kulesini sirtlamis kosuyor ..arkasinda mavi beyaz polis arabasi
hatta eyfel kulesinden minik minik insanlar DÖKÜLÜYO :)))
altta panikli bi kadin yüzü ve au voluuueeeerrrr diye bagiriyor.nasil?

Eyfel kulesını alip çalmak fikri çooook güzel bence ya :)
orjinal olmuş pia cım tam senin kızından beklenebilecek bir düşünce

ee bugün hazırlıyayım ben artık , bundan sonra ztn katılım olacağını sanmam. hatta hemen hazırlayıp geliyorum açalım bir an önce anketiiiiiiiiiiiii

aslında super bir fikir ama sınavlarımdan dolayı izliycek zamanım yok 1 hafta sonra olursa seve seve katılabilirim bende

eklerim ama bikac g[n okulda asili kalicak sanizorum gerci tam bitmemisti ama, belki getirir
bikac arkadasida zapicak sonra secilen kapak resmi olucak
fransada kardes siniflarina yollizcaklar

klawzeze bisi oldu ))))

simdi kizim geldiiii direk onunki secilmis )))
kapak vs olunca eklerim resmi
buarada bebegim hen[y 10 zasinda profeszonel bisi beklemeyin yzani ))

aslında super bir fikir ama sınavlarımdan dolayı izliycek zamanım yok 1 hafta sonra olursa seve seve katılabilirim bende

cnm şimdi gördüm msjını listeyi düzenledim ama katılmak istiyorsan hemen eklerim ismini. hemen başlayacağız ama sen zamanın olduğu bir zamanda katılırsın o çok önemli değil. sadece takip etmen yeterli bizim için

simdi kizim geldiiii direk onunki secilmis )))
kapak vs olunca eklerim resmi
buarada bebegim hen[y 10 zasinda profeszonel bisi beklemeyin yzani ))

tebrik ediyorummmmmmm çok sevindim
tabikide piacım , profesyonel bir tasarım beklemiyoruz ama afiş fikri gerçekten çok eğlenceli . bu arada pc ye reset at

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…