• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 SENELİK İLİŞKİM VE GERİ DÖNMESİ İÇİN HERKES BURAYA GELSİN KIZ KIZA KONUŞALIM İHTİYACIM VAR

Sakın sen arama şuraya da yazıyorum o seni arayacaktır. Gez toz eğlen hayatına bak. Seni mutlu güçlü
görsün paşa paşa arar emin ol. Salya sümük ağlarsan zor döner. Ama sevgilin hiç masum değil, aldatmış gibi. ben olsam dönse de kabul etmezdim. Arayınca egonu tatmin et bas kıçına tekmeyi.

Hadi kızlar hepimiz elele tutuşup Selena'yı çağıralım. Tatlım keçileri mi kaçırdın? Adamdan kurtulduğuna yat kalk şükret, kızlarla konuşuyormuş böyle bir adamdan nasıl intikam alabilirsin midesiz herifin tekine neyi ödetmeyi planlıyorsun. Sen söylersin söylersin laf soktuğunu sanırdın o yav he he der geçer. Olan yine sana olur. Arkana bile bakma.

Caps lock açık kalmış kanka
:))
Sakın sen arama şuraya da yazıyorum o seni arayacaktır. Gez toz eğlen hayatına bak. Seni mutlu güçlü
görsün paşa paşa arar emin ol. Salya sümük ağlarsan zor döner. Ama sevgilin hiç masum değil, aldatmış gibi. ben olsam dönse de kabul etmezdim. Arayınca egonu tatmin et bas kıçına tekmeyi.
Siz yay burcu olandiniz değilmi eşinizde boga sorarmisin iz peki çok kızgın olsada kizin guvensizligini hissediyorsa esiniz yinede donermiydi en fazla kaç gün bekler ben merak ediyorum hiç beklemedim cunku

Hadi kızlar hepimiz elele tutuşup Selena'yı çağıralım. Tatlım keçileri mi kaçırdın? Adamdan kurtulduğuna yat kalk şükret, kızlarla konuşuyormuş böyle bir adamdan nasıl intikam alabilirsin midesiz herifin tekine neyi ödetmeyi planlıyorsun. Sen söylersin söylersin laf soktuğunu sanırdın o yav he he der geçer. Olan yine sana olur. Arkana bile bakma.
Ben tartışmada sadece polisi ararım korkuyirum senden diye bagirdim sonra kaçtım telefonu düşmüş ben aldım sanarak heralde telefonum nerde diye bagiridgini duydum sonra arkamdan asli asli diye bagirdi

Aa deja vu mu yasiyorum. Bugun buna benzer bir konu vardi sankio_O

Ben nisanlıydım bide ayrıldı benden ailesi yuzunden eskide bir tartısma olsa baska ılcede olmama ragmen gelırdı aklına sok sen bana aitsin benim esim olacaksın ben seni asla bırakmam diyen adam bu 18 gün oldu benımkisi yavas yavas alısıyorum sanırım bana yapılanın hesabını sorsun Rabbim diyorum hayatıma devam etmeye calısıyorum kendisi aynı zamanda benim ilk sevgilimdi suan cok bos hıssedıyorum kendımı ama gececek insallah
Bi ben değilmişim böyle şeyler yaşayan buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. O kadar iyi anlıyorum ki şuan sizi canını kessen acımıycak gibi çok zor zamanla geçer diyolar inşallah dedikleri olur zamanla geçer :(

böyle adamdan kurtulduğuna sevinmen gerekiyor.intikam alabileceğin bir seçenek de yok.onun seviyesine inip aldatamazsın sonuçta.arama yok say elbet arar.ama sakın barışma .o canlı yayın mı nedir ilk kez duydum her neyse emin ol daha farklı şeylerden de konuşmuştur şimdiye kadar.sadece sen ancak görüp farkına vardın sadece.askere de gidecekmiş ki kendince keyif yapıyor beyefendi.salla iki rekat şükür namazı kıl erkenden gösterdi kendini asker yolu beklemedim diye.sen düzelmişken o askerde kafasını vuracak duvarlara.kesin arar boşluktan o zamanlarda.iletişim kurma önüne bak.

böyle adamdan kurtulduğuna sevinmen gerekiyor.intikam alabileceğin bir seçenek de yok.onun seviyesine inip aldatamazsın sonuçta.arama yok say elbet arar.ama sakın barışma .o canlı yayın mı nedir ilk kez duydum her neyse emin ol daha farklı şeylerden de konuşmuştur şimdiye kadar.sadece sen ancak görüp farkına vardın sadece.askere de gidecekmiş ki kendince keyif yapıyor beyefendi.salla iki rekat şükür namazı kıl erkenden gösterdi kendini asker yolu beklemedim diye.sen düzelmişken o askerde kafasını vuracak duvarlara.kesin arar boşluktan o zamanlarda.iletişim kurma önüne bak.
Haklısın sence ararmi biliyorsun kızlar öyle içim rahatlar

Haklısın sence ararmi biliyorsun kızlar öyle içim rahatlar

Canım bana kalırsa yüzde doksan arar ama bunun zamanı şimdi değil.çünkü suçlu ve ararsa seni, suçunu kabul etmiş olacak.gurur yapıp senin sinirinin geçmesini bekleyecektir.sen tam yumuşayıp ilk zamanlarki kadar acı çekmiyorken arayacak.hani ilk zamanlar karşı tarafa kızarız .bal gibi biliriz suçlu olduklarını.zaman geçtikçe kendinde suç aramaya başlarsın acaba bende mi suç diye :) tam o zaman da arıyor ki dayanamayıp barışasın. zaten barışmak değil pişman olup acı çektiklerini görmek istiyoruz sadece :D umarım askere gitmeden arar.yoksa üç ay var galiba daha .nasıl bir yapısı var bilmiyorum ama çok bağlı biri değilse gittiğinde askere aklına gelmeyebilir.yinede bu düşük bir ihtimal bence.

Arar arar merak etmeyin. Elinde sizin gibi biri varken neden aramasın?
Ergen desem ondan da değilsiniz, kusura bakmayın bu adamların artısı ne? Yani vazgeçilmez olan ne var?
Anlayamıyorum.. Tekrar tekrar konu açtınız, nedir böyle sizi Leyla kılan?
Azıcık kıymetinizi bilin lütfen.
Arasa ne olacak bu adam?

Genşler bi düzgünce anlatin ne yayını?? 2050 ye mi geldik noldu

Arar arar merak etmeyin. Elinde sizin gibi biri varken neden aramasın?
Ergen desem ondan da değilsiniz, kusura bakmayın bu adamların artısı ne? Yani vazgeçilmez olan ne var?
Anlayamıyorum.. Tekrar tekrar konu açtınız, nedir böyle sizi Leyla kılan?
Azıcık kıymetinizi bilin lütfen.
Arasa ne olacak bu adam?
Gün ay yani ne kadar beklerim çok ego ist çok fazla kız var peşinde bu havalara sokuyor onu gibi davranıyor ama yalan

:))

Siz yay burcu olandiniz değilmi eşinizde boga sorarmisin iz peki çok kızgın olsada kizin guvensizligini hissediyorsa esiniz yinede donermiydi en fazla kaç gün bekler ben merak ediyorum hiç beklemedim cunku

Ben koç burcuyum. yavrum eşim o kadarını nerden bilecek. hem nöbetçi yanımda değil. senin olayı okudum ben sen haksız değilsin. dönecektir mutlaka ama salla gitsin. ama bu süreçte seni zayıf görmesin benden sana dost tavsiyesi. onun dönmesine odaklanma arkadaşlarınla çık gez dolaş hayatına aynen devam et bak dönecektir. o zaman da defol git de. bu adamdan bi cacık olmaz.

Ben koç burcuyum. yavrum eşim o kadarını nerden bilecek. hem nöbetçi yanımda değil. senin olayı okudum ben sen haksız değilsin. dönecektir mutlaka ama salla gitsin. ama bu süreçte seni zayıf görmesin benden sana dost tavsiyesi. onun dönmesine odaklanma arkadaşlarınla çık gez dolaş hayatına aynen devam et bak dönecektir. o zaman da defol git de. bu adamdan bi cacık olmaz.
BÜTÜN SOSYAL HESAPLARIMİ KAPATTIM YANLIŞ MI YAPTIM SIZCEEE

Back