Canim arkadaslarinin yaninda güclü erkek goruntusu cizmek icin kahkaha atiyodur.Biraz zaman gecince ayrilik acisi dank ediyo erkeklere.Kizlar;
Benim 3 seneyi dolduran birlikteliğim var. Biz 4 gün önce tartıştık. Sevgilim benim kıskanç olmadığımı söyler ve ben çok güvendiğim için kiralamam. Sonra telefonun çalıyor bakayım mi dedim. Bak bitanem dedi. Faceme giricem dedim netim yoktu geçmişi gördüm direk mesajlar kız isimleri bende başkası girmiştir diye düşünerek Şakayla karışık bitanem facen açık kalmış ddim. Aslında açık değildi. Birden bir parladı üstüme geldi bağırdı sen nasıl faceme girersin diye 25 yaşında adam bana bu şekilde gelince korktum git nolur dedim birsey yapmasından korktum ilk defa böyleydi bana karşı. Birseyler sakladığıni o an anladım. Git dedim gitti. Sonuç olarak beni gittiğinden beri aramada ve bende aramadim çünkü ben kötü niyetle birsey yapmadım . Bu aramada canlı yayın programı var oraya girdim gizlice arkadaşlarının evinde benim evimede yakın bir yer kiralamislar. Araştırdım. Onlar burada kızlarla konuşuyor. Başkalarıyla sevgisi bu kadarmış. Tek istediğim .KIZLAR ONUN CANINI YAKMAK SUAN BENİM CANIM YANIYOR BEN AGALRKEN ONUN ORDA KAHKAHALAR ATMASINI SİNDİREMİYORUM .
Canim benim aynı durumdayız ama ben senin gibi gulemiyorum. Her tartistigimizda arardi kapma gelirdi ama şimdi eğleniyor gülüyor benim bir başıma olduğumu biliyor üzülüp ağladığımida. Senin kaç gün oldu?? aramadimi??Meseleyi tam olarak anlamadım ama sanırım seni aldatmış senin için cok zor bir durum ne desem fayda eder bilmiyorum kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş sanırım ama tavvsiye olarak sende hayatına bak o yokmus gibi davran ne büyük ceza sanırım ben öyle yapıyorum içim içimi de yese iliklerime kadar acımı hissetsemde asla aramıyorum asla mesaj atmıyorum dısarıdan bakan mutlu sanır ama gel bana sor sen
PerescopeCanli yayin prog. Ne ya?iyiymis.. Nasil yukleniyo
Ben nisanlıydım bide ayrıldı benden ailesi yuzunden eskide bir tartısma olsa baska ılcede olmama ragmen gelırdı aklına sok sen bana aitsin benim esim olacaksın ben seni asla bırakmam diyen adam bu 18 gün oldu benımkisi yavas yavas alısıyorum sanırım bana yapılanın hesabını sorsun Rabbim diyorum hayatıma devam etmeye calısıyorum kendisi aynı zamanda benim ilk sevgilimdi suan cok bos hıssedıyorum kendımı ama gececek insallahCanim benim aynı durumdayız ama ben senin gibi gulemiyorum. Her tartistigimizda arardi kapma gelirdi ama şimdi eğleniyor gülüyor benim bir başıma olduğumu biliyor üzülüp ağladığımida. Senin kaç gün oldu?? aramadimi??
Canim benim dua et .. dua edince geçiyor benim kimsemde yok derdimi anlatacak sen yine ailenin kıymetini bil. Benim ne acılar çektiğini biliyor. Gerçekten seven insanı hiç kimse engelleyemez Hemen gelir alır gönlünü bana bağırdı hiç suçum yokken ağrıma gidiyor sanki bahanesiymis gibi 3 ay sonra askere gidecek diye desem hiç degilBen nisanlıydım bide ayrıldı benden ailesi yuzunden eskide bir tartısma olsa baska ılcede olmama ragmen gelırdı aklına sok sen bana aitsin benim esim olacaksın ben seni asla bırakmam diyen adam bu 18 gün oldu benımkisi yavas yavas alısıyorum sanırım bana yapılanın hesabını sorsun Rabbim diyorum hayatıma devam etmeye calısıyorum kendisi aynı zamanda benim ilk sevgilimdi suan cok bos hıssedıyorum kendımı ama gececek insallah
İlk açtığımda canlı yayını arkadaşları çağırdı isim olmaz falan dedi kizlar o cocugun adi ne diye soruyorlar o sakin soylemeyin falan dedi. Icim rahatladi dedim benim sevgilim yapmaz iste ddm.2. Gün bir baktım onlardan fena olmus 1 gunde mi??anlam veremedim. Ordaki kızların adını duydum hemen sosyal hesaptan eklemisler.Sen birak bu sapigi önüne bak. Ne can yakmasi ayol,bu yer seni yer
ayy bu canlı yayaınlar ne kadar saçma bişey ya.valla dua edin sapıktan kurtulmuşsun o canlı yayında neler var bil bilseniz.hem suçlu hem güçlü ayrıca tabiki fecindeki kişileri sorabilirsiniz bir halt yemişki bu kadar sinirlenmiş.Kizlar;
Benim 3 seneyi dolduran birlikteliğim var. Biz 4 gün önce tartıştık. Sevgilim benim kıskanç olmadığımı söyler ve ben çok güvendiğim için kiralamam. Sonra telefonun çalıyor bakayım mi dedim. Bak bitanem dedi. Faceme giricem dedim netim yoktu geçmişi gördüm direk mesajlar kız isimleri bende başkası girmiştir diye düşünerek Şakayla karışık bitanem facen açık kalmış ddim. Aslında açık değildi. Birden bir parladı üstüme geldi bağırdı sen nasıl faceme girersin diye 25 yaşında adam bana bu şekilde gelince korktum git nolur dedim birsey yapmasından korktum ilk defa böyleydi bana karşı. Birseyler sakladığıni o an anladım. Git dedim gitti. Sonuç olarak beni gittiğinden beri aramada ve bende aramadim çünkü ben kötü niyetle birsey yapmadım . Bu aramada canlı yayın programı var oraya girdim gizlice arkadaşlarının evinde benim evimede yakın bir yer kiralamislar. Araştırdım. Onlar burada kızlarla konuşuyor. Başkalarıyla sevgisi bu kadarmış. Tek istediğim .KIZLAR ONUN CANINI YAKMAK SUAN BENİM CANIM YANIYOR BEN AGALRKEN ONUN ORDA KAHKAHALAR ATMASINI SİNDİREMİYORUM .
Geri dönerse en azından aklım arkada kalmaz çünkü bu şekilde geçen zamanda tek ben çaba sarfetmis olucam 6 gün oldu beklemekten vazgeçmeyim belkideSmdi ben anlamadim.
Geri donmesinimi istiyosun yoksa intikammi almak istiyosun?
Cunku ikisi frkli bisey.
Birisi tekrar birlesmeye dair ( buda demwk oluyorki seviyosun hala) digeriyse canini yakmaya dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?