- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
ilk o itham etti yoksa düzgünce konuşuyordum “hanım efendi” gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfür hakaret varsa Sizde onu şikayet edin o zamanilk o itham etti yoksa düzgünce konuşuyordum “hanım efendi” gibi
Neden gocundun, üstüne alınma gereği neden duydun? Gereksiz konuşup laf babalığı yapma. İstediğim şekilde düşüncemi yazarım. Kimsenin sana adapsiz şekilde hitap ettiği yok. Adabına yakışır şekilde konuş.hak ettin bu hitabı!
Küfür hakaret varsa Sizde onu şikayet edin o zaman
Umarim bu siteye bir daha giremezsinilk o itham etti yoksa düzgünce konuşuyordum “hanım efendi” gibi
Neden gocundun, üstüne alınma gereği neden duydun? Gereksiz konuşup laf babalığı yapma. İstediğim şekilde düşüncemi yazarım. Kimsenin sana adapsiz şekilde hitap ettiği yok. Adabına yakışır şekilde konuş.
Umarim bu siteye bir daha giremezsin
Boyle terbiyesizleri görünce rahatsiz oluyoruz normal olaraksize ben hanım efendi
Boyle terbiyesizleri görünce rahatsiz oluyoruz normal olarak
Ne saçmalıyorsun. Okumandan yana sıkıntı var sanıyorum. Senin mesajına alıntı yaptığım yok.üstüne alınmadım benim mesajıma alıntı yapmıştın!
ayrıca önce sen edepli ol! hadsizce konuştun yok yaşamam olursun diktirme falan
bunlar nedir?
Ne saçmalıyorsun. Okumandan yana sıkıntı var sanıyorum. Senin mesajına alıntı yaptığım yok.
o zaman her diyene bu şekilde konuşun
sadece ben böyle konuşmadım
defol
Gel kes de görelim. Çeyrek Hanım efendi.o zaman kes sesini
size gerçekten takip başlayacağımGel kes de görelim. Çeyrek Hanım efendi.
size gerçekten takip başlayacağım