- 22 Mayıs 2016
- 128
- 71
- 13
- 41
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
Ya da ben mutlu olmayi bilmiyorum belki de :/eşinle mutlu değilsin bence o yüzden aklın hep acabalarla dolu. ama mutlu değilsen doğru yol bu değil. otur konuş güzelce sorunlarınızı olmuyorsa zorlamayın. yoksa yanlış yola kayabilirsin.
Ama ne diyelim ki eşine haksizlik yapiyorsun. Empati yap o zaman, esinin seni eski sevgilisiyle karsilastirdigini hayal et, onun fiziksel olarak şurasi daha guzeldi diye dusundugunu farz et, hoş olacak mi bakalim? Fiziksel guzelligi 'ornek' verdim, empati yaparken duygularin daha belirginleşsin diyeLütfen yargilayici konusmayin amacim sadece dertlesmek ve fikir almak belki moral bulmak anlayisiniz için teşekkürler :/
Eşinle olduktan sonra gerisini unutmalısın karşılatırmamalısın.Adini neden hatirlamayim mi sonuçta zaman geçirdik ve çok fazla sevgilim de olmadi ki karistirayim
Yani dediğim gibi seviyoruz birbirimizi ama iste farkliyiz biraz ben daha gezme tozmaciyim o daha agir :/Eşinizle ne kadar sürede evlendiniz? Tanımadan mı?
Eşiniz sizi mutlu edemedğinden bi kıyaslama yapiyor olabilirsiniz
Evet yaa bu zamana kadar çok soyledim neler istedigimi ama çok da etkisi olmadi yani ben boyleyim diyor belki o da hakli kendince...Tüm sorun eşinizin sizi mutlu edememesi. Yoksa biz kadınlar şu erkekten oldum diye dert yanmayiz erkekler gibi.
Hep mi böyleydi yani nisanliyken ya da sevgiliyken yoksa evlenince mi değişti?Evet yaa bu zamana kadar çok soyledim neler istedigimi ama çok da etkisi olmadi yani ben boyleyim diyor belki o da hakli kendince...
neden evlendin kocanlaKizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
uyumsuzlugu evlendikten sonra mı farkettiniz?Yani dediğim gibi seviyoruz birbirimizi ama iste farkliyiz biraz ben daha gezme tozmaciyim o daha agir :/
Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?