3 Sene oldu hala...

Jennifergirl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
128
71
13
41
Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor

Lütfen yargilayici konusmayin amacim sadece dertlesmek ve fikir almak belki moral bulmak anlayisiniz için teşekkürler :/

Eski erkek arkadaşınızla evlenmiş olsaydınız da şuan ki eşinizle olduğu gibi şikayet ederdiniz.
Sevgililik dönemi başkadır evlilik dönemi çok başka.
bu görüşe sonuna kadar katılıyorum.
onunla devam etmediğin ,için acabaların olmuş.emin ol onunla evlenseydin sevgililik dönemindeki gibi olmazdı hiçbir şey.boşuna kıyaslama yapıyorsun.erkeklerin en iyisi bile evlenince değişir bence.hepsi aynı.

Aradan 3 yıl geçmiş eski sevgilinizin adını bile hatırlıyosunuzdur garip ve enteresan

Eldeki kus mu dalda kus mu vakasi. Onla evlensen de baskasiyla karsilastirabilirdin.

eşinle mutlu değilsin bence o yüzden aklın hep acabalarla dolu. ama mutlu değilsen doğru yol bu değil. otur konuş güzelce sorunlarınızı olmuyorsa zorlamayın. yoksa yanlış yola kayabilirsin.

Seni cok iyi anlayablrm bende son zamanlrda cok kıyaslma yapıyorum ama ii değil kendi kendmizi dolduruyoruz

Eşinizle sevgililik döneminiz nasıldı?

komşunun çimeni hep daha yeşil gelir sevgililik başka evlilik bambşka.. madem çok iyiydi neden ayrıldınız ? eşiniz daha iyi ki onu seçmişsiniz...

canim eslerlede evlenmeden onceki halleriyle evlendikten sonra ayni olmuyor . tanisma doneminde nisan donemindeki adamla evliuken ayni degiller. yani karsilastirip durma. hem herkesin artisi ve eksisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…