- 22 Mayıs 2016
- 128
- 71
- 13
- 41
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
bu görüşe sonuna kadar katılıyorum.Eski erkek arkadaşınızla evlenmiş olsaydınız da şuan ki eşinizle olduğu gibi şikayet ederdiniz.
Sevgililik dönemi başkadır evlilik dönemi çok başka.
Aradan 3 yıl geçmiş eski sevgilinizin adını bile hatırlıyosunuzdur garip ve enteresanKizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
Eldeki kus mu dalda kus mu vakasi. Onla evlensen de baskasiyla karsilastirabilirdin.Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
Seni cok iyi anlayablrm bende son zamanlrda cok kıyaslma yapıyorum ama ii değil kendi kendmizi dolduruyoruzKizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
canim eslerlede evlenmeden onceki halleriyle evlendikten sonra ayni olmuyor . tanisma doneminde nisan donemindeki adamla evliuken ayni degiller. yani karsilastirip durma. hem herkesin artisi ve eksisi varKizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor
Adini neden hatirlamayim mi sonuçta zaman geçirdik ve çok fazla sevgilim de olmadi ki karistirayimAradan 3 yıl geçmiş eski sevgilinizin adını bile hatırlıyosunuzdur garip ve enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?