3 Sene oldu hala...

İleriye bakması gerekir İnsanın. Ne mutlu, hayatınızı yaşamınızı paylaşabildiğiniz bir sevdiğiniz var. Bu kadar şanslı olamayıp yaşam savaşında can derdine düşenlerinde keşke böyle bir sorunu olsa.

Keşkelere yer vermemek gerek. Geriye değil zaman geleceğe ileriyor

amann canim erkek degil mi hepsi ayni :bicak:

Lütfen yargilayici konusmayin amacim sadece dertlesmek ve fikir almak belki moral bulmak anlayisiniz için teşekkürler :/
Ama ne diyelim ki eşine haksizlik yapiyorsun. Empati yap o zaman, esinin seni eski sevgilisiyle karsilastirdigini hayal et, onun fiziksel olarak şurasi daha guzeldi diye dusundugunu farz et, hoş olacak mi bakalim? Fiziksel guzelligi 'ornek' verdim, empati yaparken duygularin daha belirginleşsin diye ;)

Adini neden hatirlamayim mi sonuçta zaman geçirdik ve çok fazla sevgilim de olmadi ki karistirayim :KK16:
Eşinle olduktan sonra gerisini unutmalısın karşılatırmamalısın.
Eşin senı başkasıyla veya eskı sevgilisiyle karşılaştırsa hoşuna giderme yaptığın çok saçma yanı

Madem o kadar iyiydi neden "eski" ?
Demekki çok da iyiy değilmiş.
Sıyrılın bu düşüncelerden. Tamam kocanızla iyi olmayabilirsiniz, beğenmediğiniz yönleri olabilir ama bu eski sevgilinizi aklınıza getirmesin, alakası yokki onunla...

Eski sevgilinizden sandığınız kadar memnun olsaydınız zaten ayrılmazdınız. Bu sebepten kıyaslamaya gerek yok.

esınle mutlu degılmısın kı kıyaslıyorsun
mevzu sevgılı ve esı kıyaslamak degıl ınsanla ınsanı kıyaslamak
en yanlıs sey
dua et esınde senı baska kadınla kıyaslamasın

eski erkek arkadaşın doğru kişi olsaydı şu an onunla evli olurdun .
demek ki yolunda gitmeyen bi şeyler olmuş ki evlenmemişsiniz
ama kel olur sırma saçlı olur , kör ölür badem gözlü olur.

Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor :110::110:
neden evlendin kocanla

Kizlar selam nasilsiniz...Ben yine dertlendim ..Anlamiyorum 3 sene geçti hala eski erkek arkadasimla kocami kiyasliyorum...O bana çok iyi çok anlayidli davranirdi ama sonuçta sevgiliydik acaba kaybetme korkusundan mi öyle davranıyordu..ve bana çok düşkündü çok ilgiliydi cok kiskancti e tabi esimde bunlari bulamadim...Hala gün geliyor esimle anlasamadigimda diyorum acaba yanlis mi yaptim...Bilemiyorum eski erkek arkadasimlayken de memnun değildim ki ,sürekli ondan da ayrilmaya calisiyordum...Anliyamiyorum neden boyle oluyor :110::110:

Belki eski arkadaşınla evlenseydin huyu değişecekti, belli mi olur. Kısmet bu işler, eşinlede sürekli anlaşmak zorunda deilsiniz arada tuz biber olabilir. kıyaslama yapa yapa eşini kendinden soğutma ona iyi, pozitif taraftan baaak, zamanla geçer..

Back
X