3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım :KK9: Görevini güzel yap bak :KK52:

Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için :KK54: İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim :KK66: Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallah :KK54:

Sağol canımcığım... İnşallah canım benim :KK19:

Ameliyata benide alacaklar telden :KK52: girip size canli yayin yapacagim :)

Arzum bitanem hadi bakalım bekliyorum haberlerini.:KK16:Allaha emanet ol inşallah inşallah :nazar:hayırlısıyla mutlu:KK76::KK34:sorunsuz sıkıntısız bi şekilde ameliyattan çıkarsın.Valla bende burda dokuz doğuruyorum meraktan:KK31:

Arzum bitanem hadi bakalım bekliyorum haberlerini.:KK16:Allaha emanet ol inşallah inşallah :nazar:hayırlısıyla mutlu:KK76::KK34:sorunsuz sıkıntısız bi şekilde ameliyattan çıkarsın.Valla bende burda dokuz doğuruyorum meraktan:KK31:

Bende , eslerini dogumhanede bekliyen kocalar gibiyim su anda lioncum:)

Aynen cnm:KK49: ya ben girseydim o kadar heyecanlanmazdım heralde.:18::18::18:İçimde kelebekler uçuçuyo sanki :97:

Bence Arzum ameliyata girince , bizde spora verelim kendimizi :KK9: bu heyecan ve enerjiyle ancak spor paklar bizi:) ben bi bikac km kosup geleyim :KK66: sende brazil butt lifte devam:))

Bence Arzum ameliyata girince , bizde spora verelim kendimizi :KK9: bu heyecan ve enerjiyle ancak spor paklar bizi:) ben bi bikac km kosup geleyim :KK66: sende brazil butt lifte devam:))
Hadi o zaman bende temizliğe başladım bitsin Brazile takılayım ama aklımda burda:KK23:

Arzumla baglantimiz kesildi:) sanirim ameliyata girdi. Allah yardimcisi olsun, mutlu haberlerle donsun aramiza...

İnşallah canım,bende seni kocaman :KK54:Öpüyorum :KK54: Iyi hisseder hissetmez yazarım :KK19:

Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum :KK31:

Kizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz:KK16::KK16::KK16:

Arzumla baglantimiz kesildi:) sanirim ameliyata girdi. Allah yardimcisi olsun, mutlu haberlerle donsun aramiza...

Allaha emanet ol canim ben bile heyecanlandim valla

leybisim henüz haber yok , bende merak ediyorum . Okuldayım su anda birazdan eve döndüğümde arayacağım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

leybisim henüz haber yok , bende merak ediyorum . Okuldayım su anda birazdan eve döndüğümde arayacağım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım.bizide haberdar edersin :KK66:eminim benim gibi merak eden çoktur :KK54:

arzum geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inş.

bende de aynı sorun var ameliyattan sonra böyle oldu, aynen yanağımı yana çekince nefes alabiliyorum. dolayısı ile geceleri yatarken yastıkla yanağımı çekiştiriyorum ve sanırım yüzümün de sarkmasına çok ciddi sebep oluyor.

Cnm benim bu saat oldu haber varmı diye girdim. Muhtemelen ameliyatin bitmiştir uyuyosun dimi. Neyse sen iyice dinlen kendine gel biz buradayız. Seni çok öpüyorum cnm.

Simdi haber aldim Arzum dan biraz kotuymus(cok kotuyum ) diyor ayaga kalktiginda heryer donuyor mus normal tabi surekli kusuyormus . haber aldik ya :) iyi olacak insallah 4saat surmus ameliyati . zor bir ameliyat gecirdi Allahim yardim etsin arzuma ve acil sifa arayan herkeze

Simdi haber aldim Arzum dan biraz kotuymus(cok kotuyum ) diyor ayaga kalktiginda heryer donuyor mus normal tabi surekli kusuyormus . haber aldik ya :) iyi olacak insallah 4saat surmus ameliyati . zor bir ameliyat gecirdi Allahim yardim etsin arzuma ve acil sifa arayan herkeze

Canm benim zor bir ameliyat olmus 4 saat narkoz kolay değil.kusma narkozdan ötürü beklenen bisey tabii.herkesdr farkli etki yapiyor.bana hic dokunmaz ne kusma ne bas donmesi.sadece aglarim uyanirken.arzum iyi olsunda bunlarin hepsi gecicek bikac gune.yeterki sagligi ve goruntusu iyi olsun.ins.

X