Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım Görevini güzel yap bak
Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallah
Sağol canımcığım... İnşallah canım benim
Arzum bitanem hadi bakalım bekliyorum haberlerini.Allaha emanet ol inşallah inşallah hayırlısıyla mutlusorunsuz sıkıntısız bi şekilde ameliyattan çıkarsın.Valla bende burda dokuz doğuruyorum meraktan
Aynen cnm ya ben girseydim o kadar heyecanlanmazdım heralde.:18::18::18:İçimde kelebekler uçuçuyo sanki :97:Bende , eslerini dogumhanede bekliyen kocalar gibiyim su anda lioncum:)
Aynen cnm ya ben girseydim o kadar heyecanlanmazdım heralde.:18::18::18:İçimde kelebekler uçuçuyo sanki :97:
Hadi o zaman bende temizliğe başladım bitsin Brazile takılayım ama aklımda burdaBence Arzum ameliyata girince , bizde spora verelim kendimizi bu heyecan ve enerjiyle ancak spor paklar bizi:) ben bi bikac km kosup geleyim sende brazil butt lifte devam:))
İnşallah canım,bende seni kocaman Öpüyorum Iyi hisseder hissetmez yazarım
Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum
Kizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz
Arzumla baglantimiz kesildi:) sanirim ameliyata girdi. Allah yardimcisi olsun, mutlu haberlerle donsun aramiza...
Arzumla baglantimiz kesildi:) sanirim ameliyata girdi. Allah yardimcisi olsun, mutlu haberlerle donsun aramiza...
leybisim henüz haber yok , bende merak ediyorum . Okuldayım su anda birazdan eve döndüğümde arayacağım .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım.bizide haberdar edersin eminim benim gibi merak eden çoktur
Simdi haber aldim Arzum dan biraz kotuymus(cok kotuyum ) diyor ayaga kalktiginda heryer donuyor mus normal tabi surekli kusuyormus . haber aldik ya :) iyi olacak insallah 4saat surmus ameliyati . zor bir ameliyat gecirdi Allahim yardim etsin arzuma ve acil sifa arayan herkeze