3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Arkadasim ben dr hasan findigi hic ama hic tavsiye etmiyorum burun icin. Ben tam donmustum ona olmaktan, emre ilhan bu isin uzmanidir.dr hasan findik kapali ameliyat yapiyor ve bikac gordugum insanlarda hic basarili bi sonuc goremedim ben:KK43:((((

Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum :KK31:

ay canım heyecan doruktadır şimdi günlerdir üyeliğimde sorun vardı giremiyorum bu sabah sorunu çözdüm sanırım neyse sana yetiştim şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah tam gönlüne göre olur :KK19:

Kizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz:KK16::KK16::KK16:

Umarim iyi gecer. :nazar:Bende olmak istiyorum ama korkuyorum. Belki seninki iyi gecerse bana moral olur. :) Gecmis olsun Arzum.

Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum :KK31:

Oyyy suandaa senı dusunemıorumm bıran kendım geldım aklıma heyecannn tavandaa karmakarısık duygular ıcındesın amelıyata nasıl gırersen oyle cıkarsın derler gercekden dogru ben bıre bır yasamısdım'da :KK70: aglıya aglıya gırmısdım :KK70: aglıyarakda uyanmısdım :KK70: :))))) sen gülerek tebessumle enerjın en yuksek tempoda bırtanem ıyı gırersın ınsallahh dualarım senınle ALLAHIM korusun seni ınsallah hersey gonlunce olur :KK16::KK16::KK16::KK16:

Umarim iyi gecer. :nazar:Bende olmak istiyorum ama korkuyorum. Belki seninki iyi gecerse bana moral olur. :) Gecmis olsun Arzum.

ayyy aynıııı durumdayızzz :KK70: bende korkuorum :))) kısmetse yaza ınsallah :)) ALLAHIM AMELIYAT OLUCAK HERKEZE YARDIM ETSIN Insallah... hayırlısıyla

Simdilik Arzum adina ben tesekkur edeyim hihihihi:)) kiz sen burun ameliyati olmayi mi dusunuyorsun . Hokka gibi burnun var. Daha ne istiyorsun :)

Yok kiz fazlasiyla kucuk ve basik. :KK1: Nefes alma sorunum var. :KK19:

ayyy aynıııı durumdayızzz :KK70: bende korkuorum :))) kısmetse yaza ınsallah :)) ALLAHIM AMELIYAT OLUCAK HERKEZE YARDIM ETSIN Insallah... hayırlısıyla

Benim artik hangi yaza olur bilemem ama estetik cerrahi acisindan Turk doktorlarina daha cok guveniyorum.

Aynen hayirlisi canim. Butun ameliyat olacaklara yardim etsin. En basta suan Arzum'a. :nazar:

Yok kiz fazlasiyla kucuk ve basik. :KK1: Nefes alma sorunum var. :KK19:

Benim artik hangi yaza olur bilemem ama estetik cerrahi acisindan Turk doktorlarina daha cok guveniyorum.

Aynen hayirlisi canim. Butun ameliyat olacaklara yardim etsin. En basta suan Arzum'a. :nazar:

hehehe :)))) ınsallahhh en yakın yaza olur canım hayırlısıylaa korkuyu yendıkden sonrası kolayy onemlı olan o korkudan sıyrılmak :)) gercekden haklısın turk doktoRları gercekden coook sukur ıyı aminnn canım cumlemıze insallah ... Arzumda ınsallah hayırlısıyla Atlatır Allahımın Iznıyle ınsallah...

Kizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz:KK16::KK16::KK16:
Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım :KK9: Görevini güzel yap bak :KK52:
Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için :KK54: İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim :KK66: Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallah :KK54:
canım benımmmm insallahhhhh dualarım senınle insallah gonlunce olucak ALLAHIM YARDIMCIN OLUR INSALLAH :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: CANIM
Sağol canımcığım... İnşallah canım benim :KK19:

Sağol canımcığım... İnşallah canım benim :KK19:[/QUOTE]

nasılsın suan da canım ne yapıosun beklemedemısın :))) moralını yuksek tut hersey cooook guzel olucak ınsallahh :))) Allahımın Iznıyle :KK16:

Arzum77 canm ins hersey gonlunce olur.Alllah yar ve yardimcin olsun.seni bekliyoruz heycanla.

Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım :KK9: Görevini güzel yap bak :KK52:

Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için :KK54: İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim :KK66: Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallah :KK54:

Sağol canımcığım... İnşallah canım benim :KK19:

Insallah.:nazar:

Sende simdi heyecan doruktadir.:KK1: Canli yayinda ameliyat haberleri aliyoruz ne guzel. Teknolojinin bu yonunu seviyorum tabi KK nin de. :KK34:

Arzum77 canm ins hersey gonlunce olur.Alllah yar ve yardimcin olsun.seni bekliyoruz heycanla.
Bende heyecanla bekliyorum valla :KK52: Yüce Allahımın izni ile çok güzel ve sıkıntısız olacak inşallah...
Insallah.:nazar:

Sende simdi heyecan doruktadir.:KK1: Canli yayinda ameliyat haberleri aliyoruz ne guzel. Teknolojinin bu yonunu seviyorum tabi KK nin de. :KK34:
Keşke ameliyathanedende canlı yayın yapabilsek.. :KK1:
Şu anda bürünü kesip kemiğe ulaşıyoruz,kulaktan kıkırdak alıp sağ burun üst kısıma 45 derecelik açı ile ... Falan falan :KK35: :KK9:

Bende heyecanla bekliyorum valla :KK52: Yüce Allahımın izni ile çok güzel ve sıkıntısız olacak inşallah...

Şu anda bürünü kesip kemiğe ulaşıyoruz,kulaktan kıkırdak alıp sağ burun üst kısıma 45 derecelik açı ile ... Falan falan :KK35: :KK9:

Yok kiz o yuzden doktor olmaktan vazgectim bakamam ben. :KK1:

Bende ameliyat olacak tüm arkadaşlarımla beraber heyecan yapmıştım :KK34: İnşallah canım,en güzel ve sağlıklı sonuçlarla ameliyattan çıkarım :KK54:

Hiç fena olmazdı haniii 😀

X