Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum
İnşallah canım,çok sağolay canım heyecan doruktadır şimdi günlerdir üyeliğimde sorun vardı giremiyorum bu sabah sorunu çözdüm sanırım neyse sana yetiştim şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah tam gönlüne göre olur
İnşallah canım,Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak... :13:
Umarim iyi gecer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum. Belki seninki iyi gecerse bana moral olur. :) Gecmis olsun Arzum.
Kızlar,hastanedeyim... Ameliyat önlüğünü giyindim,kan alındı,anestezi doktorum ile görüştüm bekliyorum
Umarim iyi gecer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum. Belki seninki iyi gecerse bana moral olur. :) Gecmis olsun Arzum.
Simdilik Arzum adina ben tesekkur edeyim hihihihi:)) kiz sen burun ameliyati olmayi mi dusunuyorsun . Hokka gibi burnun var. Daha ne istiyorsun :)
ayyy aynıııı durumdayızzz bende korkuorum :))) kısmetse yaza ınsallah :)) ALLAHIM AMELIYAT OLUCAK HERKEZE YARDIM ETSIN Insallah... hayırlısıyla
Yok kiz fazlasiyla kucuk ve basik. Nefes alma sorunum var.
Benim artik hangi yaza olur bilemem ama estetik cerrahi acisindan Turk doktorlarina daha cok guveniyorum.
Aynen hayirlisi canim. Butun ameliyat olacaklara yardim etsin. En basta suan Arzum'a.
Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım Görevini güzel yap bakKizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz
Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallahUmarim iyi gecer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum. Belki seninki iyi gecerse bana moral olur. :) Gecmis olsun Arzum.
Sağol canımcığım... İnşallah canım benimcanım benımmmm insallahhhhh dualarım senınle insallah gonlunce olucak ALLAHIM YARDIMCIN OLUR INSALLAH CANIM
Kizlar, Arzum la konusuyorum , butun hazirliklar kontroller yapilmis. Heyecan dorukta bekliyor:) ilk hasta ameliyatta , Arzum ikinci siradaymis. Cok heyecanli ... Allahin izniyle basarili bir sekilde girip cikacak ameliyattan insallah . Dualarimiz seninle canim seni cok seviyoruz
Berattim,seni canlı yayın muhabirim ilan ediyorum canım Görevini güzel yap bak
Lucky... Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve nazik düşüncen için İnşallah çok güzel ve mutlu haberlerle size döneceğim ve yol göstereceğim Hepğmiz hayallerimizdeki görüntüye kavuşalım ve sağlık sorunlarımız çözülsün inşallah
Sağol canımcığım... İnşallah canım benim
Insallah.
Sende simdi heyecan doruktadir. Canli yayinda ameliyat haberleri aliyoruz ne guzel. Teknolojinin bu yonunu seviyorum tabi KK nin de.
Bende heyecanla bekliyorum valla Yüce Allahımın izni ile çok güzel ve sıkıntısız olacak inşallah...Arzum77 canm ins hersey gonlunce olur.Alllah yar ve yardimcin olsun.seni bekliyoruz heycanla.
Keşke ameliyathanedende canlı yayın yapabilsek..Insallah.
Sende simdi heyecan doruktadir. Canli yayinda ameliyat haberleri aliyoruz ne guzel. Teknolojinin bu yonunu seviyorum tabi KK nin de.
Bende heyecanla bekliyorum valla Yüce Allahımın izni ile çok güzel ve sıkıntısız olacak inşallah...
Keşke ameliyathanedende canlı yayın yapabilsek..
Şu anda bürünü kesip kemiğe ulaşıyoruz,kulaktan kıkırdak alıp sağ burun üst kısıma 45 derecelik açı ile ... Falan falan
Bende ameliyat olacak tüm arkadaşlarımla beraber heyecan yapmıştım İnşallah canım,en güzel ve sağlıklı sonuçlarla ameliyattan çıkarım
Bende heyecanla bekliyorum valla Yüce Allahımın izni ile çok güzel ve sıkıntısız olacak inşallah...
Keşke ameliyathanedende canlı yayın yapabilsek..
Şu anda bürünü kesip kemiğe ulaşıyoruz,kulaktan kıkırdak alıp sağ burun üst kısıma 45 derecelik açı ile ... Falan falan