3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

canııım benıımm :)))) insallahhh dularımız kabul olur gonlunce olur hersey ınsallah ara sıra kopma olur onuda maruz gorseeeek:))) tatlııım :KK19:
Yok valla,maruz falan göremem :KK19: Çok stresliyim,gerginim,asabiyim..Önümüze gelene bir tekme modundayım :KK9: İdare edin birazcık canım,çokmu birşey istiyorum Allah Allah :99::110::117::63::KK9::KK9::KK9:
Canım benim,seviliyorsun biliyorsun dimi :KK16::KK54:

Dualarim seninle guzle kalpli arkadasim.senle ve ameliyat olacak diger arkadaslarla.Allahim dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin inss.canm benm.
Çok sağol canım... :KK16: Önce Allahın izni ile,sonra sizin dualarınızla ve doktorumununda sihirli dokunuşlarıyla çok güzel sonuçlara ulaşacağım inşallah..:KK16: Allahım hepimizin yardımcısı olsun,tüm ameliyat olan ve olacak arkadaşların yardımcısı olsun.. Kocaman öpücükler gönderiyorum :KK54:

inşallah canımmm arkadasım benım..inan suanda tum samımıyetımle soyluyorum senın kadar heyecanlandım..yarın aklım hep sende kalıcak ve hep dua edecegım.sen kı herkese yol gosteren herkese yardım eden ıyı yureklı bir insansın,fiziksel olarak yanında olamazsak da tüm kalbımız senınle..biliyorm yarın yorucu bi gun olucak ,ama kendını ıyı hısseder hıssetmez lutfen foruma gir ve yaz.bızı habersız bırakma.kısa bı sure sonra dugunum var ama senden haber almak ıcın gırıcem ara ara :) senı hiç görmesem de cok sevıyorum bunu bil..hasan beye soyle sana cok cok ıyı baksın..
Canım benim... :KK16: Sizin dualarınız sayesinde çok güzel bir ameliyat geçirecegim inşallah :KK16: Sizi hep yanımda hissedeceğim ve o güçle iyi olur olmaz size bilgi vermek için foruma gireceğim :13: Hasan beye notunuzu ileteceğim..Arkamda çok güçlü bir topluluk var,size emanet ettiler beni..Ona göre diyeceğim :KK9:

Arzum hayalindeki buruna kavusmani diliyorum. Sen tecrübelisin , doktoruna güveniyorsun, hersey guzel olacağına inanıyorum. Keyifli bir şekilde uyu ve keyifli bir şekilde yeni hayatına merhaba de. Şimdiden gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim Kalemim :KK16: İnşallah çok güzel olacak herşey :KK16: Narkozu alana kadar pek keyifli olmayacağım,buna eminim (Allahım yarınki ameliyathanedekilere sabır versin:KK9:) Uyuduğumda rahatlarım biraz..Uyandığımda yine biraz sıkıntı yaşarım ama ağrı kesicilerle geçer inşallah..:KK31: Sonrasında öncelikle sağlık sorunlarım geçsin,sonra yepyeni bir görüntü ile mutlu mesut bir şekilde sorunsuz bir yaşam sürerim inşallah :KK16:
İnşallah,inşallah,inşallah diyip dururyorum... Allahın izni ile güzel olacak inşallah :))
Tekrardan teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumların için :KK34:

Cnm umarım erken uyuyup dinlenirsin dicem ama son gece pek uyku tutmuyor. Allah yardımcın olsun, inşallah dört dörtlük bi ameliyat geçirirsin. İyi haberlerini bekliyrz :KK19: öpücüklerr

Çok teşekkür ederim Kalemim :KK16: İnşallah çok güzel olacak herşey :KK16: Narkozu alana kadar pek keyifli olmayacağım,buna eminim (Allahım yarınki ameliyathanedekilere sabır versin:KK9:) Uyuduğumda rahatlarım biraz..Uyandığımda yine biraz sıkıntı yaşarım ama ağrı kesicilerle geçer inşallah..:KK31: Sonrasında öncelikle sağlık sorunlarım geçsin,sonra yepyeni bir görüntü ile mutlu mesut bir şekilde sorunsuz bir yaşam sürerim inşallah :KK16:
İnşallah,inşallah,inşallah diyip dururyorum... Allahın izni ile güzel olacak inşallah :))
Tekrardan teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumların için :KK34:

Aaaa arzumcum panik olma canim. Biliyorsun ne kadar sakin gidersen ameliyata o kadar sakin uyanirsin.Hadi ama hersey guzel olacak. Sakin sakin. Dualarimiz seninle

Canim yarın büyük gün allahın izniyle tüm sıkıntılarından kurtulacaksın. Seni kocaman öpüyorum:KK16: iyi oldukça yaz merakta bırakma.

Canımmm ameliyat günü gelmis catmis.artik bu duyguyu bende biliyorum heyacan korku sevinc panik bir sürü duygu hir arada oluyormus.oncesinde forumda okurdum ama bisey hissetmezdim bizzat yasayinca simdi daha iyi anliyorum.dualarimiz seninle.insallah istedigin gibi bir sonuc olur.

Yok valla,maruz falan göremem :KK19: Çok stresliyim,gerginim,asabiyim..Önümüze gelene bir tekme modundayım :KK9: İdare edin birazcık canım,çokmu birşey istiyorum Allah Allah :99::110::117::63::KK9::KK9::KK9:
Canım benim,seviliyorsun biliyorsun dimi :KK16::KK54:

ooooyyyyssss kıyamammmm sanaaaaa canım :))))) ınsallah hayırlısıyla amelıyatını atlatıcaksın dualarım senınle gonlunce olur ınsallah tatlımmm :))) sende yurek dolusu sewiliosun birtanem öpüorum :KK16::KK16::KK16::KK16:

Uykum var,uyuyamıyorum :KK36: Dışarıda yağmur yağıyor,pencereye vuruyor tık tık.. :KK53:Çok heyecanlıyım :KK52:

Oyy canm tatli heyecanlar bunlar...ameliyat sonu aynaya baktiginda uykusuz kaldigina degecek Allahin izniyle bi bardak ilik sut ic ve dualarini et uyumaya calis.Allah seninle.

Aaaa arzumcum panik olma canim. Biliyorsun ne kadar sakin gidersen ameliyata o kadar sakin uyanirsin.Hadi ama hersey guzel olacak. Sakin sakin. Dualarimiz seninle
Evet,bunu bende hep ameliyat olacak arkadaşlara söylüyordum :KK31:Ameliyata nasıl girersen öyle uyanırsın,sakin ol derdim ama ben şimdi kendime hakim olamıyorum Kalemim :KK43:( yani cidden bu bambaşka birşey,revizyon ameliyatı olduğumdanmı bilemiyorum.Diğerleri kötü sonuçlandı,belki ondan bir endişe var elimde değil vallahi :KK50: Az kaldı zaten,narkoz alana kadar :KK31:
İnşallah güzel olacak,sıkıntısız olacak.. Çok sağol canım,birlik olmak bunu hissetmek harika :KK19:

Oyy canm tatli heyecanlar bunlar...ameliyat sonu aynaya baktiginda uykusuz kaldigina degecek Allahin izniyle bi bardak ilik sut ic ve dualarini et uyumaya calis.Allah seninle.
Gülayım,canım benim :KK16: Yarın ilk aynaya baktığımda pek mutlu olacağımı sanmıyorum :KK9:Çık şiş olacaktır yüzüm büyük ihtimal :KK53: Olsun,burnumun küçüklüğünü ve kıvrımını farkedersem mutlu olurum belki :KK9:

Canımmm ameliyat günü gelmis catmis.artik bu duyguyu bende biliyorum heyacan korku sevinc panik bir sürü duygu hir arada oluyormus.oncesinde forumda okurdum ama bisey hissetmezdim bizzat yasayinca simdi daha iyi anliyorum.dualarimiz seninle.insallah istedigin gibi bir sonuc olur.
İnşallah canım,Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak... :13:

Gülayım,canım benim :KK16: Yarın ilk aynaya baktığımda pek mutlu olacağımı sanmıyorum :KK9:Çık şiş olacaktır yüzüm büyük ihtimal :KK53: Olsun,burnumun küçüklüğünü ve kıvrımını farkedersem mutlu olurum belki :KK9:

Tabii ilk gun ameliyatin etkisiyke oyle olsada biliyoruzki sinraki gunlerde sen afeti-devran olarak cikican karsimiza.zaten öylesin ama sonra daha bi baska olucan.kalbinin guzelligi zaten yuzune vurmus.ALLAHIN adini agzindan eksik etmiyosun buda sana her sejilde geri donucek ve hersey istedigin gibi olcak.sabah erken kalkicaksin hadi uyumaya gayret et azcik.sabah sis gozlerle girme ameliyata.

Tabii ilk gun ameliyatin etkisiyke oyle olsada biliyoruzki sinraki gunlerde sen afeti-devran olarak cikican karsimiza.zaten öylesin ama sonra daha bi baska olucan.kalbinin guzelligi zaten yuzune vurmus.ALLAHIN adini agzindan eksik etmiyosun buda sana her sejilde geri donucek ve hersey istedigin gibi olcak.sabah erken kalkicaksin hadi uyumaya gayret et azcik.sabah sis gozlerle girme ameliyata.
Tamam canım :KK34: Şimdi duamı edip yatacağım.. Yağmur yağınca yapılan dualar kabul olurmuş ..
Yarın musmutlu,güzel haberlerle buluşmak dileği ile.. Hayırlı geceler :KK16:

Evet,bunu bende hep ameliyat olacak arkadaşlara söylüyordum :KK31:Ameliyata nasıl girersen öyle uyanırsın,sakin ol derdim ama ben şimdi kendime hakim olamıyorum Kalemim :KK43:( yani cidden bu bambaşka birşey,revizyon ameliyatı olduğumdanmı bilemiyorum.Diğerleri kötü sonuçlandı,belki ondan bir endişe var elimde değil vallahi :KK50: Az kaldı zaten,narkoz alana kadar :KK31:
İnşallah güzel olacak,sıkıntısız olacak.. Çok sağol canım,birlik olmak bunu hissetmek harika :KK19:
Revizyon olduğu icin böyle hissetmenin dogal. Doktorun kendisine guvenmeseydi ameliyatına onay vermezdi. Güzel olacak sonuca odaklan ve uyuyup dinlenmelisin. Gözlerinin alti şiş şekilde ameliyata gideceksin yoksa

Tamam canım :KK34: Şimdi duamı edip yatacağım.. Yağmur yağınca yapılan dualar kabul olurmuş ..
Yarın musmutlu,güzel haberlerle buluşmak dileği ile.. Hayırlı geceler :KK16:
Amin hayirli geceler canim benim.insan sevdigini Allaha emanet edermis.bende seni Allahima emanet ettim.simdiden gecmis olsun yarin gorusmek umidiyle.

X