3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Canımmmm benım ALLLAH acıl sıfalar versınn ınsallah bıran önce toparlanırsın dualarım senınlee Bırtanem

Yapabileceğimiz sadece Allah yardımcın olsun en kısa zamanda saglıgına kavus diyebilmek. Biram önce iyileş bak sen burda çooook kişiye lazımsın :KK66:

Arzum guzel arkadasim.Allah yardimcin olsun.zor bir surec suan yasadigin.ama zaman en iyi ilacın olacak.sabretmek lazim sadece.bir an once sagligina sonrada istedigin guzellige kavusman dilegiyle cnm.

canim yaa valla okurken ben bile bi tuhaf oldum :KK43: bu günlerde gecicek zaman herseyin ilaci eski sagligina geri dönüceksin :*

CANIMMMM INSALLAH bugun bıraz daha ıyısındır moralın bıraz daha yuksekdır umarım ALLAHIN ıznıyle gecıcek bu gunlerde sabret dua edıorum sana hep agrıların azalır ınsallah sabırrr ve zamannnn ınsallah hersey coook guzel olucak cektıgın herseye ınsallah degıccek ALLAHIM ESIRGESIN KORUSUN SENI GUZELLIKKK :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok geçmiş olsun arzum. inşallah bir an önce toparlanırsın da yine forumlarda görürüz seni :21: hem sürecini hem sonucunu hem de seni çok merak ediyorum canım :KK71: en kısa zamanda görüşmek üzereee..
Sağol canım benim,sonuca odaklanamıyorum,sadece sağlıklı normal bir hayata dönüş yapmak istiyorum..Estetik kısmı umurumda bile değil,sağlığıma kavuşayım,rahat nefes alayım gerisi boş..Ciddi sorunlarım varmış burnumda,nasıl yaşamışım bu zamana kadar,dayanmışım valla hayret..
Yapabileceğimiz sadece Allah yardımcın olsun en kısa zamanda saglıgına kavus diyebilmek. Biram önce iyileş bak sen burda çooook kişiye lazımsın :KK66:
Sağol canım,inşallah...
Cnm acil şifalar diliyorum günler geçtikçe ağrından sızından kurtulursun inşallah ağır geçmiş gerçekten :KK43:
Hemde ne ağır,ciddi bir ameliyat geçirdim.Resmen tekrar burun yapmış doktorum... Kulak ağrısı fena,dümdüz yatıyorum mecburen robot gibi..Avatara benziyorum :)) Zamanla düzelecek inşallah..
arzum çok geçmiş olsun canım...inan okurken bile ben acı duydumki allahım sana sabır acil şifalar versin...çok zor bir dönemdesin en kısa zamanda normal sağlığına kavuşmanı ve mutlu olmanı diliyorum...
Çok zor,sıkıntılı zamanlar geçirdim valla.Halende rahata kavuşamadım,sanırım uzun bir sğrede sıkıntı olacak.Önemli olan sadece sağlığıma kavuşmak cidden..Ben bu burundan estetik alan beklemiyorum artık,yeterki nefes alabileyim artık rahatça,dolu dolu..
ayyy kıyamam sana yaaaa ben..nekdar zor bir surec gecırmıssın..ama lutfen bunların gecıcı oldugunu düşün ve moralını yuksek tut.birkac ay sonra yasadıgın her zor durumu unutacaksın.sen herkesden daha ıyı bılıyorsun bunu..umarım sonucların cok guzel olur ve butun bu acılara deger.buyuk gecmıs olsun artık rahat bi nefes alabılırsın.işin en zor kısmı bitti.sımdı ıyıleşmeyı beklemekten baska birsey yok.umarım en kısa zamanda toparlanırsın.
İnşallah canım benim,inşallah.. Zamanla iyiyleşeceğim,toparlanacagım inşallah..Bunlarda yaşayacaklarım,göreceklerimmiş.İnşallah sıkıntılar bitecek,geride kalacak herşey..yepyeni bir hayat,rahat dolu dolu nefesler bekliyor olacak beni..
bence bir doktor birkere hata yaptıysa tekrar olmayın derim...size acil şifalar...
Teşekkür ederim.. İlk ameliyatımdan sonra nefes alma sorunlarım devam ediyordu,ayrıca burnumuda yamuk yapmıştı.Tabiki düzeltmesi gerekiyordu.Revizyon ameliyatlarını başa bir doktor yapmak istemiyor,çünkü içeride ne ile karşılaşacagını bilmiyor.Bizler sadece dıştan görüntüye baktıyoruz ve görüntüyü değerlendiriyoruz.Oysa içeisi ne durumda,düzgünmü bilemiyoruz tabi..
Bu ameliyatımda gerekli müdahale yapıldı,inşallah tüm sorunlar ortadan kalkmıştır..Teşekkürler :KK66:
Allah yardımcın olsun arzum başka bişey diyemiyorum inan.. çok geçmiş olsun canım..
Sağol canım..
Sevgili Arzum çokk çokk geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.ve sonuçları istediğin gibi olur.ARkadaşım lütfen beni yanlış anlama.Bundan sonra gerçekten gerekli olmadan ameliyat olma.mecbur kalırsın ,doktor ameliyat şart der,anca o zaman.Sen yüzünü görmesem de ,görebildiğim kadarı ile çok güzel bir kadınsın.daha fazlasına ihtiyacın yok.
Tez zamanda iyileşmen dileği ile.
Canım benim,operasyonum gerekli olan bir işlemdi.Doktorum zaten estteik olarak sorun olsada hiç yanaşmamıştı,sağlık problemleri yaşadıgımı görünce ameliyata onay verdi.Ameliyattada gerçekten gerekli oldugunu anladı..Zor bir ameliyattı,gerekli olan herşey yapıldı,inşallah sorusuz süreçlerle atlatırım sürecimi.İnan estetik olarak bakmıyorum asla,sağlık önemli..
Arzumum cok gecmis olsun. Insallah cabucak iyilesirsin. Kendini fazla zorlama ama bizi habersizde birakma.
Sağol canım,inşallah çarçabuk toparlarım artık..Mümkün olduğunca bakıp bilgilendirme yapacagım :KK66: O kadar yorgunumki zaten daha fazla yoramıyorum kendimi :)
sevgili arzum göğüs ameliyatım öncesi tüm yorumlarını dikkatle okudum bana çok faydan dokundu.çok büyük geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp sağlığına kavuşursun inşallah..
Ne mutlu bana faydam dokunduysa :KK66:Çok teşekkür ederim,zoru atlattım,gerisi sabırla beklemek artık :KK66:
Canımmmm benım ALLLAH acıl sıfalar versınn ınsallah bıran önce toparlanırsın dualarım senınlee Bırtanem
Sağol canım,öptüm :KK66:
Arzum guzel arkadasim.Allah yardimcin olsun.zor bir surec suan yasadigin.ama zaman en iyi ilacın olacak.sabretmek lazim sadece.bir an once sagligina sonrada istedigin guzellige kavusman dilegiyle cnm.
Canım arkadaşım...Amin,Allah yardımcım olsun.Çok sıkıntılı,zor günler geceler geçiriyorum inan.Zaman geçtikçe daha kolaylaşacak inşallah..Yine mutlu,musmutlu hallerimizle birlikte olmak dileği ile :*
canim yaa valla okurken ben bile bi tuhaf oldum :KK43: bu günlerde gecicek zaman herseyin ilaci eski sagligina geri dönüceksin :*
Ben aklıma getirdikçe içim bir tuhaf oluyor..neydi o saatler yaa :KK43: İnşallah sıkıntılar geride kalacak,sağlıkla mutlulukla yine hep beraber olacagız..Yazın tadını doya doya çıkartacağız :)

Cnm benim sen anlattikca içim ürperdi inan. Çok şükür zor kısmını atlattın. Seninle beraber bende dokuz doğurdum. İyileşme sürecini de atlatacaksin Allahın izniyle inşallah. Doktorun ellerine sağlık başarılı ve zorlu bi operasyon yaptigi icin zahmetli oldu ama sonuçları da güzel olmuştur muhakkak. Anlattığına göre başka bi doktor zannetmiyorum üstesinden gelemezdi. Hepsi geçti cnm bu zahmetlerin yerine büyük bi memnuniyet ve mutluluk alacak. Kocaman öpüyorum seni.

Cnm benim sen anlattikca içim ürperdi inan. Çok şükür zor kısmını atlattın. Seninle beraber bende dokuz doğurdum. İyileşme sürecini de atlatacaksin Allahın izniyle inşallah. Doktorun ellerine sağlık başarılı ve zorlu bi operasyon yaptigi icin zahmetli oldu ama sonuçları da güzel olmuştur muhakkak. Anlattığına göre başka bi doktor zannetmiyorum üstesinden gelemezdi. Hepsi geçti cnm bu zahmetlerin yerine büyük bi memnuniyet ve mutluluk alacak. Kocaman öpüyorum seni.
Allahın izni ile bu zor günler geçecek tabi.. Her yeni gün daha az ağrılı ve sıkıntısız günler getirecek inşallah..

Çok zor bir ameliyat geçirdim,doğru..Ciddi bir ameliyattı benim için.. Birçok doktor ellemek istemedi zaten.Çünkü revizyon ameliyatlarında burun açılnca ne ile karşılaşılacagını bilemiyor doktorlar.Ve bunu düzgün bir biçimde vede hastanında istekleri doğrultusunda işlem yapmak çok zor.Belkide imkansız olabiliyor.Hiççkimsede hastanın düşüncelerine ters bir sonuç yapmaya cesaret edemiyor tabi.Hastaya senin burnun böyleydi,olmazdı demekte pek mümkün olmayabiliyor,hasta bir anda doktoru en kötü doktor olarak lanse edebiliyor...
Doktorumun anlattıgına görede benim burnum bu zor burunlardan biriydi,ameliyatta burnu açınca herşey net olarak ortaya çıkmış zaten..
İnşallah sonuç öncelikle sağlık açısından sonradanda görüntü açısından sıkıntısız bir süreçte ilerler.. bende kocaman öptüm canım :KK54:

geçmiş olsun arzum. iyileşme döneminde sabır ve kolaylık diliyorum. yazdıklarını okuyunca gözümde canlandı yüzün. tüm güzellikler, iyi sonuçlar zahmetle elde ediliyor. böyle düşünelim ve bekleyelim...

Allahın izni ile bu zor günler geçecek tabi.. Her yeni gün daha az ağrılı ve sıkıntısız günler getirecek inşallah..

Çok zor bir ameliyat geçirdim,doğru..Ciddi bir ameliyattı benim için.. Birçok doktor ellemek istemedi zaten.Çünkü revizyon ameliyatlarında burun açılnca ne ile karşılaşılacagını bilemiyor doktorlar.Ve bunu düzgün bir biçimde vede hastanında istekleri doğrultusunda işlem yapmak çok zor.Belkide imkansız olabiliyor.Hiççkimsede hastanın düşüncelerine ters bir sonuç yapmaya cesaret edemiyor tabi.Hastaya senin burnun böyleydi,olmazdı demekte pek mümkün olmayabiliyor,hasta bir anda doktoru en kötü doktor olarak lanse edebiliyor...
Doktorumun anlattıgına görede benim burnum bu zor burunlardan biriydi,ameliyatta burnu açınca herşey net olarak ortaya çıkmış zaten..
İnşallah sonuç öncelikle sağlık açısından sonradanda görüntü açısından sıkıntısız bir süreçte ilerler.. bende kocaman öptüm canım :KK54:
İnşallah cnm zaman en güzel ilac. Bol bol dinlen buralara takıl keyfine bak oyalan öyle acinida unutursun zamanda geçer. ♥♥♥♡♡♡:-)

arzum çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. dirayetlisindir sen çabuk toplarsın eminim:KK34:

geçmiş olsun arzum. iyileşme döneminde sabır ve kolaylık diliyorum. yazdıklarını okuyunca gözümde canlandı yüzün. tüm güzellikler, iyi sonuçlar zahmetle elde ediliyor. böyle düşünelim ve bekleyelim...
Teşekkür ederim canım... İnşallah zamanla herşey çok güzel olacak :KK66: Beklemek,sabırlı olmak gerek tabi..Sonuçlar iyi olsunda bekleriz artık,naapalım :KK31:

Sağol canım benim..Bundan sonraki süreç inşallah çarçabuk geçecek :KK66:

sari prensesim nasılsın ınsalllah ıyısındır ıyılesme surecın ınsallah guzel gıder gonlunce olur cektıgı tuumm sıkıntılara ınsallah degıcek allahımın ıznıyle keske yanında olma ımkanım olabilseydi manen yanında destek olmak ısterdım her ne kadar yanında olmasamda ınankı hep aklımdasın hep dualarımdasın cooook coook gecmıs olsun ınsallah hayırlısıyla en kısa surede toparlanırsın balımmmm cooook coook gecmıs olmus senı kocaman öpüorummm (sarıprensesim) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK54: :KK19: :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sari prensesim nasılsın ınsalllah ıyısındır ıyılesme surecın ınsallah guzel gıder gonlunce olur cektıgı tuumm sıkıntılara ınsallah degıcek allahımın ıznıyle keske yanında olma ımkanım olabilseydi manen yanında destek olmak ısterdım her ne kadar yanında olmasamda ınankı hep aklımdasın hep dualarımdasın cooook coook gecmıs olsun ınsallah hayırlısıyla en kısa surede toparlanırsın balımmmm cooook coook gecmıs olmus senı kocaman öpüorummm (sarıprensesim) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK54: :KK19: :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
İyiyim sağol canım :KK54: Buğün ufak tefek fotolar çekilip sonuçlarına bakmaya başladım.Hatta dudak dolgusuna ve yüz estetiğinde yağ dolgusu konusuna birkaç foto ekledim bile :KK34: Sonuçlar şimdiden çok güzel görünüyor,bu keyfimi biraz olsun yerine getirdi valla :nazar::nazar::nazar:
Yarın saat 16,30 da rendevum var doktorla.Gideceğim bakalım ne yapılacak,ne diyecekler :18:

Arzumcum geçmiş olsun çok.Uzun zamandır foruma hiç giremedim.Geçtiğimiz haftalarda kısa bir süre uğrayıp çıktım o zaman öğrendim ameliyatın olacağını.Şu anda da sırf seni merak ettiğim için girdim foruma.İnşallah tez zamanda iyileşir eski sağlığına kavuşursun.Allah yardımcın olsun.Bu arada beni neden sildin ki?Anlam veremedim doğrusu.

Arzumcum geçmiş olsun çok.Uzun zamandır foruma hiç giremedim.Geçtiğimiz haftalarda kısa bir süre uğrayıp çıktım o zaman öğrendim ameliyatın olacağını.Şu anda da sırf seni merak ettiğim için girdim foruma.İnşallah tez zamanda iyileşir eski sağlığına kavuşursun.Allah yardımcın olsun.Bu arada beni neden sildin ki?Anlam veremedim doğrusu.
Teşekkür ederim :KK66: Aslında ara sıra giriyorsun foruma,görüyorum profilimden yorumlarını fakat bilemiorum banamı öyle geldi benim paylaşımlarımla pek ilgilenmiyorsun gibi geldi.Yani yorumlarıma pek cevap yazmıyorsun,foto ekliyorum yorum yok,başka kişilere yaptıgın yorumları görünce acaba birşeymi var diye düşünmedim değil.Açıkca yazıyorum,madem sordun ve bunuda açık olan forumdan sordun bende sana buradan cevap yazdım şimdi.O yüzdende çıkarttım seni canım :KK66:

kızlar,buğün kontrolüm vardı.Brun alçımı çıkartmak zorunda kaldı doktorum.Çok sıkmış,alt kısım çok şişmişti.Bueun kıvrım yerin az üstünede yağ dokusu verilmişti benim çünkü neredeyse o kısım yapışıktı..İçerideki tampon ve borucuklarıda çıkarttı,bir güzel temizledi :21:.Aynada ilk defa gördüm,inanın sevinçten ağladım :KK43: Henüz çok şiş,hemde çok çok şiş.İç kısım,dış kısım çok şiş ama bu hali ile bile çok güzel Maşallah Barekallah :nazar::nazar::nazar: Zamanla şişlikler inecek tabi,biliyorsunuz benim işlemim çok farklı ve zordu..
Bantladı burnumu,henüz çok yeni olmasına rağmen sizinle paylaşmak istiyorum görüntüyü :KK16: Şişlikler azalınca hafif kaviste olacak,doktorum dedi :KK16:
Foto herkese açık albümde.Bakıp yorum yapabilirsiniz :KK34:

kızlar,buğün kontrolüm vardı.Brun alçımı çıkartmak zorunda kaldı doktorum.Çok sıkmış,alt kısım çok şişmişti.Bueun kıvrım yerin az üstünede yağ dokusu verilmişti benim çünkü neredeyse o kısım yapışıktı..İçerideki tampon ve borucuklarıda çıkarttı,bir güzel temizledi :21:.Aynada ilk defa gördüm,inanın sevinçten ağladım :KK43: Henüz çok şiş,hemde çok çok şiş.İç kısım,dış kısım çok şiş ama bu hali ile bile çok güzel Maşallah Barekallah :nazar::nazar::nazar: Zamanla şişlikler inecek tabi,biliyorsunuz benim işlemim çok farklı ve zordu..
Bantladı burnumu,henüz çok yeni olmasına rağmen sizinle paylaşmak istiyorum görüntüyü :KK16: Şişlikler azalınca hafif kaviste olacak,doktorum dedi :KK16:
Foto herkese açık albümde.Bakıp yorum yapabilirsiniz :KK34:

Geçmişler olsun atlatmissin, zor bir ameliyat olmuş, ama maşallah bunu da atlattın.Guzel ve mutlu günlerde kullan burnunu

X