3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Öncelikle cok gecmis olsun sorunsuz bir sürecin olur. Ayni sorun bende de var 31 Mart icin gün almistim ama sonra hastahane ile ilgili sorun oldu ameliyati ileri tarihe attilar ve ben de meme estetigine yönlendim. Hazir esimin gönlünü yapmisken firsat kacmasin dedim :KK1: Burun nasilsa mecburi ona birsey demiyor ama ben doktorla anlastim estetikte yapacak. 27 mart benim dogum günüm ve ben de o gün meme estetigi icin türkiye ye geliyorum kismetse 31 Martta ameliyatim olacak. Burun ameliyatimi almanya da KBB yapacak ama simdi senin yazilarini okuyunca biraz tereddüt ettim. Gerci doktorum Türk ve herkez cok begeniyor artik hayirlisi diyelim. Sana daha önce de arkadaslik göndermistim ama sanirim kabul etmedim. Meme estetigi olacagim icin fotolari görmek istiyordum, ee simdi burun da isin icine girdi ayni ameliyatlari oluyoruz :KK52: Tekrar cok gecmisler olsun.
Teşekkür ederim :KK34: İnşallah sıkıntılardan kurtuluruz bir an önce.Çünkü ciddi sıkıntılar veriyor artık,yaşayan anlar :KK31:
Benim ameliyat olacağım gün Türkiyeye geliyorsunuz demek :) Hayırlısı olsun :KK66: İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız :KK34:
Doktoruna güveniorsan,olumlu başarılı yorumlar duyduysan güvenebilirsin tabi.KBB ci olupta başarılı sonuçları olan doktorlarda var tabi.Kendini geliştirmiş doktorlardan çok güzel sonuçlar çıkabiliyor :KK66: Birazda şans işi sanırım,yani doktorun her yaptığı operasyon yüzde yüz başarılı olacak diye bir durum yok.Umarım şanslı kişilerden oluruz.. :KK19:

Güzel bayan :) bugün nasılsın . Ameliyat günü biraz ileri tarih olunca heycanda katlanıyordur herhalde günler geçtikçe :))) ama tabi sonucun güzel olacağını düşünmek rahatlatır :)) Herzaman Yazamasakta buraya, dualarımız seninle bilmeni isterim :KK66:
Çok teşekkür ederim :KK16: Her geçen gün daha fazla heyecan ve stres oluyor tabi :18: Biraz gerginleşiyorum,bundan kurtulmak içinde kendimi dışarıya atıyorum :)) Birazdan yine dışarıya çıkacağım,dolaşayım biraz mağazaları iyi geliyor :KK9:
Sonuç nasıl birşey olacak tabiki süpriz :KK31: Umarım,inanıyorumki bu halinden çok daha güzel olacak..Bu düşüncede beni biraz rahatlatıyor tabi :KK66: Ama bu seferde ameliyat sonrası sıkıntılara takıyorum kafayı :KK53: Ameliyat olmadan bitmeyecek bu düşünceler sanırım ..Ama ameliyattan sonrada ne zaman normale dönecek,sıkıntılar ne zaman bitecek diye oflayıp puflayacağım galiba :KK9:
Sizlerden destek almak,dualar almayı bilmek hissetmek çok iyi geliyor inanın :KK16: Sağolun,eksik olmayın arkadaşlar :KK54: Hepinizi seviyorum :KK16:

İyi geçecek merak:KK19: etme cnm olumlu düşün:KK31: pozitif ol.Endişeyi:18: korkuyu uzaklaştır derin derin nefes al bakiimm.Her şey çok güzel olacak:128:

Çokk az kaldıı 27 siydi dimi arzumm. Bak benim 16 gün oldu burundaki hassaiyet sıfıra indi nerdeyse, sinir sinir kaşınıyordu oda azaldı :) sende ameliyatını olup çabucak iyileşeceksin înşallah. Yalnız dün gece farkında olmadan çok yan yatmışım memede dikiş yerleri acıyo batıyo gibi bişi olmaz dimii :KK43:

İyi geçecek merak:KK19: etme cnm olumlu düşün:KK31: pozitif ol.Endişeyi:18: korkuyu uzaklaştır derin derin nefes al bakiimm.Her şey çok güzel olacak:128:
İnşallah canım,çok sağol :KK16:Doktoruma sonsuz güvenim var,sadece ameliyat stresi yaşıyorum .. Oda narkozu alıp uyuyana kadar :KK35: Bol bol derin nefes alıyorum,kendimi birşeylere veriyorum,oyalanıyorum işte :KK31:

Çokk az kaldıı 27 siydi dimi arzumm. Bak benim 16 gün oldu burundaki hassaiyet sıfıra indi nerdeyse, sinir sinir kaşınıyordu oda azaldı :) sende ameliyatını olup çabucak iyileşeceksin înşallah. Yalnız dün gece farkında olmadan çok yan yatmışım memede dikiş yerleri acıyo batıyo gibi bişi olmaz dimii :KK43:
Evet canım,Perşembe günü inşallah ameliyat tarihim :KK34: Günler gelip geçiyor valla,aklıma geldikçe karın ağrısı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum :KK53::KK52: Amelşyattan sonrada iyileşme dönemi olur.O sıkıntı ne zaman geçecek,şöyle oldu normalmi falan filan :KK36:
Yok canım yaa,birşey olmamıştır .. Ama dikkat et,mümkün olduğunca düz yatmaya çalış :KK19:

Evet canım,Perşembe günü inşallah ameliyat tarihim :KK34: Günler gelip geçiyor valla,aklıma geldikçe karın ağrısı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum :KK53::KK52: Amelşyattan sonrada iyileşme dönemi olur.O sıkıntı ne zaman geçecek,şöyle oldu normalmi falan filan :KK36:
Yok canım yaa,birşey olmamıştır .. Ama dikkat et,mümkün olduğunca düz yatmaya çalış :KK19:

Çok az kaldı ama stres yapma cnm bi bakıcaksın çıkmışsın bile ameliyattan :) bide alçı tampon çıkma süresi var onuda atlattınmı rahatsın. Rüyama girdin yemin ediyorumm :) inşallah beklediğin sonuca kavuşursun tatlım bende merakla bekliyorum :)

Son düzenleme:
İnşallah canım,çok sağol :KK16:Doktoruma sonsuz güvenim var,sadece ameliyat stresi yaşıyorum .. Oda narkozu alıp uyuyana kadar :KK35: Bol bol derin nefes alıyorum,kendimi birşeylere veriyorum,oyalanıyorum işte :KK31:
Cnm bende gule oynaya gittim. Çocukluğumdan bu yana doktor olmak istedim. Ameliyathaneyi bile merak ettim hep çok şükür 3 kez gördüm. Valla bacaklarımdaki yağları aldırmak için girerim inşallah. Allahın izniyle sende ameliyat olup çıkarsın inşallah.

arzummmm ben gırmeyelı neler olmus.amelıyat olacagını yenı duydum !!!!! umarım hersey sorunsuz bir sekilde gecer.şans dılıyorum sana.dualarım senınle bunu bil tatlım.

Çok az kaldı ama stres yapma cnm bi bakıcaksın çıkmışsın bile ameliyattan :) bide alçı tampon çıkma süresi var onuda atlattınmı rahatsın. Rüyama girdin yemin ediyorumm :) inşallah beklediğin sonuca kavuşursun tatlım bende merakla bekliyorum :)
Çok sağol canım :KK16: Revizyon ameliyatları daha sıkıntılı,anlarsın yaşadığım durumu :KK31: İlk ameliyatın süreci daha kolay..Elimde değil,çok stres yapıyorum,alnımda sivilceler çıktı valla ergen kızlar gibi :KK9:
Rüyan hayır olsun canım,umarım güzel bir rüya görmüştürsün :KK34: Kalplerimiz bir,o yüzden artık rüyalarda bile biraraya geliyoruz :KK19:
Doktorumun asistanına rica edeceğim,ameliyat bittikten sonra burnum alçıya alınmadan foto çekmesini isteyeceğim..Eğer öyle bir olanak varsa burnun yaklaşık son sonucunu görmüş olurum :KK52: Çok merak ediyorum bende nasıl olacak,neler yaşayacağım diye.. Az kaldı,sabır sabır sabır... :KK24:

Cnm bende gule oynaya gittim. Çocukluğumdan bu yana doktor olmak istedim. Ameliyathaneyi bile merak ettim hep çok şükür 3 kez gördüm. Valla bacaklarımdaki yağları aldırmak için girerim inşallah. Allahın izniyle sende ameliyat olup çıkarsın inşallah.
Bende hemşire olmak istemişimdir :KK9: Ameliyathane ortamı,hastane ortamını seviyorum.Keşke hasta olarak değilde onlar gibi serbest gezip dolaşabilsek.. Hastaların ameliyatlarını izleyebilsek :KK53::KK9:
Burnum benim için hayaldi valla,gerçek oldu..Her kimin isteği varsa gerçek olsun inşallah :KK34:

arzummmm ben gırmeyelı neler olmus.amelıyat olacagını yenı duydum !!!!! umarım hersey sorunsuz bir sekilde gecer.şans dılıyorum sana.dualarım senınle bunu bil tatlım.
Yaaa... Siz ihmal edin buraları bak neler oluyor neler :KK31: İnşallah canım,sorunsuz güzel bir ameliyat geçiririm ve bu sorundanda en az memeler kadar güzel bir sonuç alırım :KK34:
İhmal etme beni bak,gir arada sırada yorum yaz :KK52: Ben size öylemi yapıyordum bakiyim ..Hep destek,tam destek :13:

Ayrıca kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..Yani arkadaş listem epey bir kalabalıktı,çoğu kişi foruma girmiyor,yorum yapmıyor diye temizledim ama yinede arkadaş dedigim,bildiğim birçok kişi güzel dileklerini ve yorumlarını esirgedi benden :KK43:Meme topiği bambaşka gerçektende,oradaki destek bambaşka.Burun topigi çok farklı.Genelde aynı doktora ameliyat olan kişiler birbirlerine yorum yapıp güzel dileklerini iletiyor..Aslında burada olmanın amacı doktorun ismini sık sık kullanmak,övmek,abartmak değil.Birazda ameliyat olacak kişi herhangi doktora ameliyat olursa olsun ona güzel dileklerini iletip destek ve yardımcı olması değilmidir? Çoğu kez altta birçok ziyaretçi ismini görüyorum,ama bir iki kelime yazmak çokmu zor yahu..
Fotoğraf paylaşmaya gelince yada foto görmek isteyen kişiler olunca sanırım yorumlar,istekler artar.Herşey foto görmekmi..
Neyse biraz duygusal ve agresif olabiliyorum,affola ama içimi dökmek istedim biraz :85:

Ayrıca kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..Yani arkadaş listem epey bir kalabalıktı,çoğu kişi foruma girmiyor,yorum yapmıyor diye temizledim ama yinede arkadaş dedigim,bildiğim birçok kişi güzel dileklerini ve yorumlarını esirgedi benden :KK43:Meme topiği bambaşka gerçektende,oradaki destek bambaşka.Burun topigi çok farklı.Genelde aynı doktora ameliyat olan kişiler birbirlerine yorum yapıp güzel dileklerini iletiyor..Aslında burada olmanın amacı doktorun ismini sık sık kullanmak,övmek,abartmak değil.Birazda ameliyat olacak kişi herhangi doktora ameliyat olursa olsun ona güzel dileklerini iletip destek ve yardımcı olması değilmidir? Çoğu kez altta birçok ziyaretçi ismini görüyorum,ama bir iki kelime yazmak çokmu zor yahu..
Fotoğraf paylaşmaya gelince yada foto görmek isteyen kişiler olunca sanırım yorumlar,istekler artar.Herşey foto görmekmi..
Neyse biraz duygusal ve agresif olabiliyorum,affola ama içimi dökmek istedim biraz :85:

27 Mart ne büyük bir tarihmis, benim dogum günüm ve ameliyat icin Türkiye ye gelis tarihim ve senin ameliyat tarihin :KK1: Umarim dogum günüm bize ve bizler gibi ameliyat olacak arkadaslara hayirli ugurlu gelir. Sorunsuz bir sekilde atlatmani diliyorum. Simdiden cok cok gecmis olsun.

Canım vallahi öyle kalplerimiz bir oldu burda. Bu heyecanda güzel ama :) hayal ettiğin istediğin bişeye kavuşacaksın inşallah. Son bi iki gün beklemek hernekadar sinir olsada evet sabır sabır sabır :) burda onlarca kişi senin için iyi dileklerde bulunuyor, dualar ediyor için rahat olsun.
Buarada foto işini iyi düşünmüşsün öyle oluyomuş gerçekten. Çekerlerse iyi olur yoksada birlikte iyileşmeyi bekleriz nihai sonucu :)) öpüyorum çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

27 Mart ne büyük bir tarihmis, benim dogum günüm ve ameliyat icin Türkiye ye gelis tarihim ve senin ameliyat tarihin :KK1: Umarim dogum günüm bize ve bizler gibi ameliyat olacak arkadaslara hayirli ugurlu gelir. Sorunsuz bir sekilde atlatmani diliyorum. Simdiden cok cok gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim :KK16:
Doğum günün şimdiden kutlu olsun :KK71::KK70:
Benim doğum günümde 10 Nisan.. O güne yeni bir yüz ile gireceğim :KK9: İnşallah çok mutlu olacağımız sonuçlar olur canım.Allahım pişman etmesin,hayırlı sonuçlar olsun inşallah :13:

Canım vallahi öyle kalplerimiz bir oldu burda. Bu heyecanda güzel ama :) hayal ettiğin istediğin bişeye kavuşacaksın inşallah. Son bi iki gün beklemek hernekadar sinir olsada evet sabır sabır sabır :) burda onlarca kişi senin için iyi dileklerde bulunuyor, dualar ediyor için rahat olsun.
Buarada foto işini iyi düşünmüşsün öyle oluyomuş gerçekten. Çekerlerse iyi olur yoksada birlikte iyileşmeyi bekleriz nihai sonucu :)) öpüyorum çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tekrar tekrar sağol canım :KK54:
Yarın çok koşturmacalı bir gün olacak :118: Ondan sonrada bol bol istirahat ederim inşallah :116: Birlikte iyileşir,sürecimizi paylaşırız artık,başka kişilerden pek hayır yok gibi :KK9:
Bende öptüm çok :KK54: Hayırlı geceler,güzel rüyalar :79:

dualarımız seninle herşey güzel olucak
bende meme buyutme istiyorum
bi türlü cesaret edemiyorum
ama aklıma
inşallah bende
yaptırabilirim
narkoz korkum var birazda

Tekrar tekrar sağol canım :KK54:
Yarın çok koşturmacalı bir gün olacak :118: Ondan sonrada bol bol istirahat ederim inşallah :116: Birlikte iyileşir,sürecimizi paylaşırız artık,başka kişilerden pek hayır yok gibi :KK9:
Bende öptüm çok :KK54: Hayırlı geceler,güzel rüyalar :79:

Arzum77 kacta ameliyata giricen canim benm.?ayni gun cikicakmisin yoksa bir gece kalicakmisin?yari kosturmacadan biraz zor gelirsin siteye. Bilgilendir bizi lutfen.cook gecmis olsun simdiden guzel hayirli ve musmutlu haberlerini bekliyorum. Idolümsün. :)

Büyük gün gelip çatmak üzere hıhh :))) şimdi ben bile heycan yaptım bana ne oluyorsa :)) arzumcum inşallah beklediğinin en iyisiyle çıkarsın o ameliyattan :) :KK54:

X