- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Teşekkür ederim İnşallah sıkıntılardan kurtuluruz bir an önce.Çünkü ciddi sıkıntılar veriyor artık,yaşayan anlarÖncelikle cok gecmis olsun sorunsuz bir sürecin olur. Ayni sorun bende de var 31 Mart icin gün almistim ama sonra hastahane ile ilgili sorun oldu ameliyati ileri tarihe attilar ve ben de meme estetigine yönlendim. Hazir esimin gönlünü yapmisken firsat kacmasin dedim Burun nasilsa mecburi ona birsey demiyor ama ben doktorla anlastim estetikte yapacak. 27 mart benim dogum günüm ve ben de o gün meme estetigi icin türkiye ye geliyorum kismetse 31 Martta ameliyatim olacak. Burun ameliyatimi almanya da KBB yapacak ama simdi senin yazilarini okuyunca biraz tereddüt ettim. Gerci doktorum Türk ve herkez cok begeniyor artik hayirlisi diyelim. Sana daha önce de arkadaslik göndermistim ama sanirim kabul etmedim. Meme estetigi olacagim icin fotolari görmek istiyordum, ee simdi burun da isin icine girdi ayni ameliyatlari oluyoruz Tekrar cok gecmisler olsun.
Benim ameliyat olacağım gün Türkiyeye geliyorsunuz demek :) Hayırlısı olsun İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Doktoruna güveniorsan,olumlu başarılı yorumlar duyduysan güvenebilirsin tabi.KBB ci olupta başarılı sonuçları olan doktorlarda var tabi.Kendini geliştirmiş doktorlardan çok güzel sonuçlar çıkabiliyor Birazda şans işi sanırım,yani doktorun her yaptığı operasyon yüzde yüz başarılı olacak diye bir durum yok.Umarım şanslı kişilerden oluruz..