Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar tekrar sağol canım
Yarın çok koşturmacalı bir gün olacak :118: Ondan sonrada bol bol istirahat ederim inşallah :116: Birlikte iyileşir,sürecimizi paylaşırız artık,başka kişilerden pek hayır yok gibi
Bende öptüm çok Hayırlı geceler,güzel rüyalar :79:
Yaaa... Siz ihmal edin buraları bak neler oluyor neler İnşallah canım,sorunsuz güzel bir ameliyat geçiririm ve bu sorundanda en az memeler kadar güzel bir sonuç alırım
İhmal etme beni bak,gir arada sırada yorum yaz Ben size öylemi yapıyordum bakiyim ..Hep destek,tam destek :13:
Yaaa... Siz ihmal edin buraları bak neler oluyor neler İnşallah canım,sorunsuz güzel bir ameliyat geçiririm ve bu sorundanda en az memeler kadar güzel bir sonuç alırım
İhmal etme beni bak,gir arada sırada yorum yaz Ben size öylemi yapıyordum bakiyim ..Hep destek,tam destek :13:
Canim seni ihmal edermiyim hic..allahin izniyle sorunsuz bi sekilde atlatacaksin insallah.hasan beye guveniyorum evlilik hazirligi falan derken kacirimisim.sen hayirlisiyla git gel guzel haberleri baklioruz insallah.
İnşallah,sağol canımdualarımız seninle herşey güzel olucak
bende meme buyutme istiyorum
bi türlü cesaret edemiyorum
ama aklıma
inşallah bende
yaptırabilirim
narkoz korkum var birazda
Gülayım,canım benim Yarın inşallah 7:30 da hastanede olacağım ..Tahliller falan yapılacak,sonra anestezi ve kendi doktorumla görüşme olacak ve ameliyata gireceğim.. Sanırım ilk ben ameliyata alınacağım :18: Bir gece kalacağım canım benim..Arzum77 kacta ameliyata giricen canim benm.?ayni gun cikicakmisin yoksa bir gece kalicakmisin?yari kosturmacadan biraz zor gelirsin siteye. Bilgilendir bizi lutfen.cook gecmis olsun simdiden guzel hayirli ve musmutlu haberlerini bekliyorum. Idolümsün. :)
Bende ameliyat olacak tüm arkadaşlarımla beraber heyecan yapmıştım İnşallah canım,en güzel ve sağlıklı sonuçlarla ameliyattan çıkarımBüyük gün gelip çatmak üzere hıhh :))) şimdi ben bile heycan yaptım bana ne oluyorsa :)) arzumcum inşallah beklediğinin en iyisiyle çıkarsın o ameliyattan :)
Evet canım,perşembe sabahı ameliyatım Sağolasın,aklınızda olduğumu hissetmek,okumak çok güzel vallahi Dualarınızı esirgemeyin bendenArzum yarın galiba ameliyat, şimdiden geçmiş olsun, giremiyorum siteye birkaç gündür, aklıma geldin ama.
Bende ameliyat olacak tüm arkadaşlarımla beraber heyecan yapmıştım İnşallah canım,en güzel ve sağlıklı sonuçlarla ameliyattan çıkarım
Sağol canım Vallahi detsek yorumları okumak iyi geliyor bana,bilemiyorum..Revizyon ameliyatı oldugu için sanırım çok fazla heyecan var,inşallah hayellerimin sonucuna kavuşurum Zaman su gibi aktı gitti,buğünde çok hızlı geçecek eminim Hayırlı sonuçlar olsun,hepimiz içinArzum`cum, sana şimdiden hayırlı olsun diyorum. Geçmiş olsuna, korkma diye teselli oyalamalarına ihtiyacın yok ki senin Sen şimdi hayaline kavuşuyorsun, darısı isteyenlerin başına denir sadece
Herşeyin iyi olacağına eminim, zaman çok hızlı geçsin inşallah, hayırlısıyla diyorum
Sevgiler
İnşallah canım Doktoruma benimde sonsuz güvenim var,inşallah çok iyi bir sonuç olacakCanim seni ihmal edermiyim hic..allahin izniyle sorunsuz bi sekilde atlatacaksin insallah.hasan beye guveniyorum evlilik hazirligi falan derken kacirimisim.sen hayirlisiyla git gel guzel haberleri baklioruz insallah.
Sen yap öyle kopmaları bakiyim Sorucam sana hesabınıOoOoYssss Kıyamam sana :)))) ıster ıstemez arada kopma oluyor :))) iletiişim olmasada SEN HEP YUREGIMDESIN :))) DUALARIMDaSIN BIRTANEM ınsallahhhh hayırlıusıyla hersey cooooook guzel olucak ALLAHIM YUZUNE Bakar ınsallah bu sefer gonlunce olur canım benımmm hakkında hayırlısı olur ınsallah dualarımdasın öpüorum senı kocaman :)
Berattimm... Evet canım,yarın sabah hastaneye gideceğim .Tahliller ve görüşmeler yapılacak,sonrada ameliyat :18:Arzumcum, ameliyat gunu yarin degil mi? saat kacta gireceksin? mesajlasiriz yarin firsatin olursa:)sen yazamasanda ben yazarim sana:) Allah yardimcin olsun canim. ameliyatindan, saglikli bir sekilde ve beklentilerinin en ustunde bir sonucla cikarsin insallah.
Berattimm... Evet canım,yarın sabah hastaneye gideceğim .Tahliller ve görüşmeler yapılacak,sonrada ameliyat :18:
Muhakkak yaz bana Ben kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım.Belki foruma giremem,sen bilgilendirirsin arkadaşları
Allahım büyük,onun izni ile çok güzel olacak herşey .. Sağolasın canım benim
Sen yap öyle kopmaları bakiyim Sorucam sana hesabını
Sağolasın canım,dualarınız en güzel yardım hediye bana
Gülayım,canım benim Yarın inşallah 7:30 da hastanede olacağım ..Tahliller falan yapılacak,sonra anestezi ve kendi doktorumla görüşme olacak ve ameliyata gireceğim.. Sanırım ilk ben ameliyata alınacağım :18: Bir gece kalacağım canım benim..
Şimdi evde biraz işlerim var,onları yavaş yavaş,dinlene dinlene yapıyorum.Annem gelecek,canım annem Sonra dışarıda ufak tefek alışveriş ve kuaför.. Ama muhakkak girerim arada sırada siteye..Yarın nasıl olurum,gözlerimi açabilirmiyim,ameliathaneden sağ sağlim çıkarmıyım bilemiyorum tabi :/
Allahın izni ile çok güzel olacak,çok güzel bir şekilde narkozdan uyanacağım sıkıntısız bir şekilde inşallah.. Yazamaya,bilgilendirmeye çalışırım canım benim Dualarınızı esirgemeyin,çok ihtiyacım var gerçektende..Ben hiçbir ameliyatımda bu kadar heyecan yapmamıştım :26:
İnşallah canım Doktoruma benimde sonsuz güvenim var,inşallah çok iyi bir sonuç olacak
Sende koşturmaca içindesin demek,hayırlı olsun canım.. İnşalllah hep mutlu,musmutlu haberlerle birlikte oluruz