3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Arzum yarın galiba ameliyat, şimdiden geçmiş olsun, giremiyorum siteye birkaç gündür, aklıma geldin ama.

Tekrar tekrar sağol canım :KK54:
Yarın çok koşturmacalı bir gün olacak :118: Ondan sonrada bol bol istirahat ederim inşallah :116: Birlikte iyileşir,sürecimizi paylaşırız artık,başka kişilerden pek hayır yok gibi :KK9:
Bende öptüm çok :KK54: Hayırlı geceler,güzel rüyalar :79:

Arzum`cum, sana şimdiden hayırlı olsun diyorum. Geçmiş olsuna, korkma diye teselli oyalamalarına ihtiyacın yok ki senin :KK9: Sen şimdi hayaline kavuşuyorsun, darısı isteyenlerin başına denir sadece:KK1:
Herşeyin iyi olacağına eminim, zaman çok hızlı geçsin inşallah, hayırlısıyla diyorum :KK1:
Sevgiler

Son düzenleme:
Yaaa... Siz ihmal edin buraları bak neler oluyor neler :KK31: İnşallah canım,sorunsuz güzel bir ameliyat geçiririm ve bu sorundanda en az memeler kadar güzel bir sonuç alırım :KK34:
İhmal etme beni bak,gir arada sırada yorum yaz :KK52: Ben size öylemi yapıyordum bakiyim ..Hep destek,tam destek :13:

Canim seni ihmal edermiyim hic..allahin izniyle sorunsuz bi sekilde atlatacaksin insallah.hasan beye guveniyorum evlilik hazirligi falan derken kacirimisim.sen hayirlisiyla git gel guzel haberleri baklioruz insallah.

Yaaa... Siz ihmal edin buraları bak neler oluyor neler :KK31: İnşallah canım,sorunsuz güzel bir ameliyat geçiririm ve bu sorundanda en az memeler kadar güzel bir sonuç alırım :KK34:
İhmal etme beni bak,gir arada sırada yorum yaz :KK52: Ben size öylemi yapıyordum bakiyim ..Hep destek,tam destek :13:

OoOoYssss Kıyamam sana :)))) ıster ıstemez arada kopma oluyor :))) iletiişim olmasada SEN HEP YUREGIMDESIN :))) DUALARIMDaSIN BIRTANEM ınsallahhhh hayırlıusıyla hersey cooooook guzel olucak ALLAHIM YUZUNE Bakar ınsallah bu sefer gonlunce olur canım benımmm hakkında hayırlısı olur ınsallah dualarımdasın öpüorum senı kocaman :) :KK19: :KK16:

Canim seni ihmal edermiyim hic..allahin izniyle sorunsuz bi sekilde atlatacaksin insallah.hasan beye guveniyorum evlilik hazirligi falan derken kacirimisim.sen hayirlisiyla git gel guzel haberleri baklioruz insallah.

OoOo Buyuk gun yakın sanıırım :))) ALLAHIM BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR Nasıp etsın canım telasların sevınclerın ınsallah her daım olur gonlunce olur ınsallah herseyın öpüorum senı :))) kolay gelsın :))) tatlımmm:KK16:

Arzumcum, ameliyat gunu yarin degil mi? saat kacta gireceksin? mesajlasiriz yarin firsatin olursa:)sen yazamasanda ben yazarim sana:) Allah yardimcin olsun canim. ameliyatindan, saglikli bir sekilde ve beklentilerinin en ustunde bir sonucla cikarsin insallah.

dualarımız seninle herşey güzel olucak
bende meme buyutme istiyorum
bi türlü cesaret edemiyorum
ama aklıma
inşallah bende
yaptırabilirim
narkoz korkum var birazda
İnşallah,sağol canım :KK54:
Meme büyütme daha kolay bir ameliyat valla,yani bence öyle :KK34: İki kez burun ameliyatı oldum,meme ameliyatıda oldum ama burun daha zor yahu :KK31:
Meme ameliyatındada burun ameliyatındada önemli olan inandığın,güvendiğin doktoru bulup isteklerini doktoruna iyice izah edip kendini ona emanet etmek olacak..
Narkoz korkum yok,o uyku anını seviyorum ben yahu :KK9: Ameliyat olduğun hastane iyi bir hastane olsun,anestezi doktorlarının geçmişine bak,araştır.. Doktorun zaten iyi bir hastane,güvenebilirsin derse korkma :KK34: Bazı doktorlar birkaç hastane öneriyor hastasına,bu ameliyat fiyatını değiştiriyor mesela..Buna dikkat et :KK34:
Hayırlı olsun hepimiz için verdiğimiz,vereceğimiz kararlar :KK19:

Arzum77 kacta ameliyata giricen canim benm.?ayni gun cikicakmisin yoksa bir gece kalicakmisin?yari kosturmacadan biraz zor gelirsin siteye. Bilgilendir bizi lutfen.cook gecmis olsun simdiden guzel hayirli ve musmutlu haberlerini bekliyorum. Idolümsün. :)
Gülayım,canım benim :KK54: Yarın inşallah 7:30 da hastanede olacağım ..Tahliller falan yapılacak,sonra anestezi ve kendi doktorumla görüşme olacak ve ameliyata gireceğim.. Sanırım ilk ben ameliyata alınacağım :18: Bir gece kalacağım canım benim..
Şimdi evde biraz işlerim var,onları yavaş yavaş,dinlene dinlene yapıyorum.Annem gelecek,canım annem :KK16: Sonra dışarıda ufak tefek alışveriş ve kuaför.. Ama muhakkak girerim arada sırada siteye..Yarın nasıl olurum,gözlerimi açabilirmiyim,ameliathaneden sağ sağlim çıkarmıyım bilemiyorum tabi :/
Allahın izni ile çok güzel olacak,çok güzel bir şekilde narkozdan uyanacağım sıkıntısız bir şekilde inşallah.. Yazamaya,bilgilendirmeye çalışırım canım benim :KK54:Dualarınızı esirgemeyin,çok ihtiyacım var gerçektende..Ben hiçbir ameliyatımda bu kadar heyecan yapmamıştım :26:

Büyük gün gelip çatmak üzere hıhh :))) şimdi ben bile heycan yaptım bana ne oluyorsa :)) arzumcum inşallah beklediğinin en iyisiyle çıkarsın o ameliyattan :) :KK54:
Bende ameliyat olacak tüm arkadaşlarımla beraber heyecan yapmıştım :KK34: İnşallah canım,en güzel ve sağlıklı sonuçlarla ameliyattan çıkarım :KK54:

Arzum`cum, sana şimdiden hayırlı olsun diyorum. Geçmiş olsuna, korkma diye teselli oyalamalarına ihtiyacın yok ki senin :KK9: Sen şimdi hayaline kavuşuyorsun, darısı isteyenlerin başına denir sadece:KK1:
Herşeyin iyi olacağına eminim, zaman çok hızlı geçsin inşallah, hayırlısıyla diyorum :KK1:
Sevgiler
Sağol canım :KK34: Vallahi detsek yorumları okumak iyi geliyor bana,bilemiyorum..Revizyon ameliyatı oldugu için sanırım çok fazla heyecan var,inşallah hayellerimin sonucuna kavuşurum :KK16: Zaman su gibi aktı gitti,buğünde çok hızlı geçecek eminim :KK52: Hayırlı sonuçlar olsun,hepimiz için :KK54:

:KK19: İnşallah canım :KK54: Doktoruma benimde sonsuz güvenim var,inşallah çok iyi bir sonuç olacak :KK54:
Sende koşturmaca içindesin demek,hayırlı olsun canım..:KK16: İnşalllah hep mutlu,musmutlu haberlerle birlikte oluruz :KK16:

OoOoYssss Kıyamam sana :)))) ıster ıstemez arada kopma oluyor :))) iletiişim olmasada SEN HEP YUREGIMDESIN :))) DUALARIMDaSIN BIRTANEM ınsallahhhh hayırlıusıyla hersey cooooook guzel olucak ALLAHIM YUZUNE Bakar ınsallah bu sefer gonlunce olur canım benımmm hakkında hayırlısı olur ınsallah dualarımdasın öpüorum senı kocaman :) :KK19: :KK16:
Sen yap öyle kopmaları bakiyim :KK57: Sorucam sana hesabını :KK9:

Sağolasın canım,dualarınız en güzel yardım hediye bana :KK16:

Arzumcum, ameliyat gunu yarin degil mi? saat kacta gireceksin? mesajlasiriz yarin firsatin olursa:)sen yazamasanda ben yazarim sana:) Allah yardimcin olsun canim. ameliyatindan, saglikli bir sekilde ve beklentilerinin en ustunde bir sonucla cikarsin insallah.
Berattimm...:KK16: Evet canım,yarın sabah hastaneye gideceğim .Tahliller ve görüşmeler yapılacak,sonrada ameliyat :18::KK55:
Muhakkak yaz bana :KK34: Ben kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım.Belki foruma giremem,sen bilgilendirirsin arkadaşları :KK19:
Allahım büyük,onun izni ile çok güzel olacak herşey .. Sağolasın canım benim :KK19:

Berattimm...:KK16: Evet canım,yarın sabah hastaneye gideceğim .Tahliller ve görüşmeler yapılacak,sonrada ameliyat :18::KK55:
Muhakkak yaz bana :KK34: Ben kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım.Belki foruma giremem,sen bilgilendirirsin arkadaşları :KK19:
Allahım büyük,onun izni ile çok güzel olacak herşey .. Sağolasın canım benim :KK19:

Tamam canim , sabah uyanir uyanmaz baslarim yazmaya:) sende firsatin olursa biraz bilgilendirirsin , meraktan catlamayiz:) yarin senin icin kisa, bizim icin uzun bir gun olacak :)

Gülayım,canım benim :KK54: Yarın inşallah 7:30 da hastanede olacağım ..Tahliller falan yapılacak,sonra anestezi ve kendi doktorumla görüşme olacak ve ameliyata gireceğim.. Sanırım ilk ben ameliyata alınacağım :18: Bir gece kalacağım canım benim..
Şimdi evde biraz işlerim var,onları yavaş yavaş,dinlene dinlene yapıyorum.Annem gelecek,canım annem :KK16: Sonra dışarıda ufak tefek alışveriş ve kuaför.. Ama muhakkak girerim arada sırada siteye..Yarın nasıl olurum,gözlerimi açabilirmiyim,ameliathaneden sağ sağlim çıkarmıyım bilemiyorum tabi :/
Allahın izni ile çok güzel olacak,çok güzel bir şekilde narkozdan uyanacağım sıkıntısız bir şekilde inşallah.. Yazamaya,bilgilendirmeye çalışırım canım benim :KK54:Dualarınızı esirgemeyin,çok ihtiyacım var gerçektende..Ben hiçbir ameliyatımda bu kadar heyecan yapmamıştım :26:

Dualarim seninle guzle kalpli arkadasim.senle ve ameliyat olacak diger arkadaslarla.Allahim dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin inss.canm benm.

:KK19: İnşallah canım :KK54: Doktoruma benimde sonsuz güvenim var,inşallah çok iyi bir sonuç olacak :KK54:
Sende koşturmaca içindesin demek,hayırlı olsun canım..:KK16: İnşalllah hep mutlu,musmutlu haberlerle birlikte oluruz :KK16:

inşallah canımmm arkadasım benım..inan suanda tum samımıyetımle soyluyorum senın kadar heyecanlandım..yarın aklım hep sende kalıcak ve hep dua edecegım.sen kı herkese yol gosteren herkese yardım eden ıyı yureklı bir insansın,fiziksel olarak yanında olamazsak da tüm kalbımız senınle..biliyorm yarın yorucu bi gun olucak ,ama kendını ıyı hısseder hıssetmez lutfen foruma gir ve yaz.bızı habersız bırakma.kısa bı sure sonra dugunum var ama senden haber almak ıcın gırıcem ara ara :) senı hiç görmesem de cok sevıyorum bunu bil..hasan beye soyle sana cok cok ıyı baksın..

Arzum hayalindeki buruna kavusmani diliyorum. Sen tecrübelisin , doktoruna güveniyorsun, hersey guzel olacağına inanıyorum. Keyifli bir şekilde uyu ve keyifli bir şekilde yeni hayatına merhaba de. Şimdiden gecmis olsun.

X