• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 renk :/

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaslar geçen konu açtığım arkadasım koltuk oturma grubu almaya karar vermiş. Çok sıkılmış şimdikilerden.şimdide rengine karar veremedi. Görselleri yükleyim siz karar verin evin duvarları beyaz imiş. Ben turuncuyu beğendim sizin fikriniz ne olur

Eklentiler

• Screenshot_20201204_134805.webp
    Screenshot_20201204_134805.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20201204_134829.webp
    Screenshot_20201204_134829.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20201204_134750.webp
    Screenshot_20201204_134750.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaslar geçen konu açtığım arkadasım koltuk oturma grubu almaya karar vermiş. Çok sıkılmış şimdikilerden.şimdide rengine karar veremedi. Görselleri yükleyim siz karar verin evin duvarları beyaz imiş. Ben turuncuyu beğendim sizin fikriniz ne olur
Turuncu ve mavi arasinda kaldim.
Yastiklari da farkli renk olabiliyorsa eger, cift renk yaptirabilir.
Koltuk gri olup, yastiklar turuncu olursa daha hos bir goruntu olabilir.

Arkadaşınız bu siteyi çok sevdiyse kendisine üyelik açsın.
Koltuk takımına karar veremediyse de Bu bölümde açsın
Neden internet kotamizi ve vaktimizi şu saçma seyle dolduralım ki??
Bilmem ki belki böyle şeylere zaman ayırmayı sevmiyor. Neden saçmalık olsun kararsızlık yaşıyoruz buraya sormakta ne sakınca var

tüm koltuklar komple bu renk mi olacak? yanına berjer takımı felan olacak mı?
çocukluysa griyi seçerdim. Hem de koltuklardan sıkılınca bir çok çeşit yastık modeli veya koltuk örtüsü vs alıp değişikli kullanabilir.
diğer renkler de cazip ama dediğim gibi çabuk gönül geçer..

tüm koltuklar komple bu renk mi olacak? yanına berjer takımı felan olacak mı?
çocukluysa griyi seçerdim. Hem de koltuklardan sıkılınca bir çok çeşit yastık modeli veya koltuk örtüsü vs alıp değişikli kullanabilir.
diğer renkler de cazip ama dediğim gibi çabuk gönül geçer..
Çocuk yok hayır bi tane berjer olacak şöyle olur mu sizce berjer mavi koltuklar gri yastıklar mavi?

Back
X