- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi minnakmimar
hemen gelorummmmen çok çeşit eminönü mercan yokuşunda her türlü marka var hem de çok uyguna ve ürünlerimin hepsinden çok memnunum aryıldız ürünlerini bostancıdan aldım bursa ipek çeyizden bir bak istersen güzel bir mağaza canım
çok teşekkürler canım beğenmene sevindimdaha güzelleri sizlerin olsun inşallah
utanan minnak oldum şimdi
gel beraber kullanalım şekerim
ilk misafirler belli zatenhemen gelorummmm
hepiniz mı aynı yerdesınız yaa bı ben mı ayrıyım sızden bana zıyarete gelıp bebeme bı ceyrek de mı takmıycaksınızilk misafirler belli zatenpinkstrap EnHarbiKiz -Piraye Kajmery34 @Dombik @statistician ilk misafirim sizlersiniz anlaştık mı
Bana uyarilk misafirler belli zatenpinkstrap EnHarbiKiz -Piraye Kajmery34 @Dombik @statistician ilk misafirim sizlersiniz anlaştık mı
Ne ikram etçen ona göreilk misafirler belli zatenpinkstrap EnHarbiKiz -Piraye Kajmery34 @Dombik @statistician ilk misafirim sizlersiniz anlaştık mı
yok ayrıyız toplaşıp gelceniz hepinizhepiniz mı aynı yerdesınız yaa bı ben mı ayrıyım sızden bana zıyarete gelıp bebeme bı ceyrek de mı takmıycaksınız
amin kuzum daha güzelleri senin olsun inşallahBana uyar
Allah mutlu huzurlu ömür nasip etsin kuzucum.. Eşyalarını aşkla aldın aşkla kulanın
ne fırsatçısın kızım senNe ikram etçen ona göre
eee benı nıye caaarmadın o zamanyok ayrıyız toplaşıp gelceniz hepiniz
çeyrek köpeği olsun teyzoşumun
amin kuzum daha güzelleri senin olsun inşallah
ne fırsatçısın kızım sen
sen zaten varsın ben kalanları çağırdımeee benı nıye caaarmadın o zaman
olmaz benım adımı etıket yapmadın sana alınganlıgımın derecesını de anlatmıstım halbusımsen zaten varsın ben kalanları çağırdım
senin mesajında seni niye alıntılıyım git kocana alın ya bana alınma adremolmaz benım adımı etıket yapmadın sana alınganlıgımın derecesını de anlatmıstım halbusım
tamam alınmıycam sanasenin mesajında seni niye alıntılıyım git kocana alın ya bana alınma adrem
ilk misafirler belli zatenpinkstrap EnHarbiKiz -Piraye Kajmery34 @Dombik @statistician ilk misafirim sizlersiniz anlaştık mı
içim parçalanıyor ben dayanamam yapma şöyle şeylertamam alınmıycam sana
baş misafirim dedim sana hain
armagajları severimTrip atiodum ne guzel ya simardimzeki murenden elbet bir gun buluasacagiz sarkisini armagaj ediyorum
armagajları severim
konuyu ahan da böyleiçim parçalanıyor ben dayanamam yapma şöyle şeyler