<3 mini minnak çeyiz <3

hediye gelen essenso napoli yeşil seramik tavalarım
pr_02_31_max.jpg

çeyiz için yaptırdığım seccade ve salon takımım bohça olarak yaptırdım ama sonrasında salonuma kullanıcam nasipse resmini çekmemişim ama aynı fıransız güpüründen bir büyük bir de küçük runnerı var bu takımın biraz duvak gibi oldu ama çok hoşuma gitti :KK48::KK68:
20140919_190540.jpg
20140919_190556.jpg
20140919_190645.jpg
20140919_190651.jpg
20140919_190659.jpg
20140924_114101.jpg
20140924_114112.jpg
20140924_114129.jpg

teşekkürler bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah :KK19:gel de kullanalım beraber şekerim:KK60:

ay inşallah canımm. markası ne bunun? ve de misafi yemek takımını çok beğendim,onun markası ne canım? ben evlenirken schafer almıştım. hep desenleri silindi. yeni takım alcam da,çok beğendim bunları yaa :KK68:

ay inşallah canımm. markası ne bunun? ve de misafi yemek takımını çok beğendim,onun markası ne canım? ben evlenirken schafer almıştım. hep desenleri silindi. yeni takım alcam da,çok beğendim bunları yaa :KK68:
ar yıldız günlük olan hisar misafir olan kuzum ben bayıldım gerçekten ama günlük takım olan çin porseleni kullanışı zor o yüzden onu misafire olarak düşünebilirsin baya ince çünkü porseleni ama şahane gerçekten çok severek aldım sende al porselen ortisi olalım:KK48::KK19:

ar yıldız günlük olan hisar misafir olan kuzum ben bayıldım gerçekten ama günlük takım olan çin porseleni kullanışı zor o yüzden onu misafire olarak düşünebilirsin baya ince çünkü porseleni ama şahane gerçekten çok severek aldım sende al porselen ortisi olalım:KK48::KK19:
ya minnak cidden ikisine de bayıldım. zevkine hayran kaldım. hmm,inceyse bana gelmez. zaten sakarım,sürekli düşürüyorum elimden tabak çanağı. 3 günde çöp ederim takımı :KK70:

ya minnak cidden ikisine de bayıldım. zevkine hayran kaldım. hmm,inceyse bana gelmez. zaten sakarım,sürekli düşürüyorum elimden tabak çanağı. 3 günde çöp ederim takımı :KK70:
ay teşekkür ederim utandırma len beni :oops::oops::oops:misafir olan ince değil kuzum onu al madem o da çok güzel :KK60:

B5sScUvIYAE95_7.png:large
k_iuuq_NV_00xxx_SL_vojlcvz_SL_dpn0bttfut0jnbhft0Dpplxbsf0dppdbo6_NK_C_SL_kqh.jpg
coocan titanyum&elmas kaplama tava setim daha önce annem ve teyzeme aldık kullandık çok memnunuz fiyatı da çok uygun tavsiye ederim

hepsi çok güzel canım.özellikle misafir havluluğuna yemek takımına ve oda takımına ayrıca bayıldım.güle güle kullan :)

merhaba canım aldıkların çok hoş gzel günlerde kullan her şeyini :)) aryıldız celık tencerelerı bende cok begenıyorum, istanbul için cesidin çok olduğu satıs noktaları nerede? ben bir türlü denk gelemedim aryıldıza hep ınternetten bakıorumm
en çok çeşit eminönü mercan yokuşunda her türlü marka var hem de çok uyguna ve ürünlerimin hepsinden çok memnunum aryıldız ürünlerini bostancıdan aldım bursa ipek çeyizden bir bak istersen güzel bir mağaza canım :cool:

hepsi çok güzel canım.özellikle misafir havluluğuna yemek takımına ve oda takımına ayrıca bayıldım.güle güle kullan :)
çok teşekkürler canım beğenmene sevindim:KK68: daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:KK68:

zevkli minnak :):nazar:
utanan minnak oldum şimdi :KK22:

mutlulukla kullan hepsını cnm :KK37:
gel beraber kullanalım şekerim :KK60:

X