- Konu Sahibi minnakmimar
Hepsi çok güzel tatlım, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım benim gel de beraber kullanalım inşallahHepsi çok güzel tatlım, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin
ayyyy bayıldım ben bunlaraaaaaaaaaaaaryıldız günlük yemek takımım aynı zamanda kahvaltı seti
teşekkürler bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah gel de kullanalım beraber şekerimayyyy bayıldım ben bunlaraaaaaaaaaaa
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
teşekkürler bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah gel de kullanalım beraber şekerim
ar yıldız günlük olan hisar misafir olan kuzum ben bayıldım gerçekten ama günlük takım olan çin porseleni kullanışı zor o yüzden onu misafire olarak düşünebilirsin baya ince çünkü porseleni ama şahane gerçekten çok severek aldım sende al porselen ortisi olalımay inşallah canımm. markası ne bunun? ve de misafi yemek takımını çok beğendim,onun markası ne canım? ben evlenirken schafer almıştım. hep desenleri silindi. yeni takım alcam da,çok beğendim bunları yaa
ya minnak cidden ikisine de bayıldım. zevkine hayran kaldım. hmm,inceyse bana gelmez. zaten sakarım,sürekli düşürüyorum elimden tabak çanağı. 3 günde çöp ederim takımıar yıldız günlük olan hisar misafir olan kuzum ben bayıldım gerçekten ama günlük takım olan çin porseleni kullanışı zor o yüzden onu misafire olarak düşünebilirsin baya ince çünkü porseleni ama şahane gerçekten çok severek aldım sende al porselen ortisi olalım
ay teşekkür ederim utandırma len beni misafir olan ince değil kuzum onu al madem o da çok güzelya minnak cidden ikisine de bayıldım. zevkine hayran kaldım. hmm,inceyse bana gelmez. zaten sakarım,sürekli düşürüyorum elimden tabak çanağı. 3 günde çöp ederim takımı
yine aryıldız çelik tencere setim
en çok çeşit eminönü mercan yokuşunda her türlü marka var hem de çok uyguna ve ürünlerimin hepsinden çok memnunum aryıldız ürünlerini bostancıdan aldım bursa ipek çeyizden bir bak istersen güzel bir mağaza canımmerhaba canım aldıkların çok hoş gzel günlerde kullan her şeyini :)) aryıldız celık tencerelerı bende cok begenıyorum, istanbul için cesidin çok olduğu satıs noktaları nerede? ben bir türlü denk gelemedim aryıldıza hep ınternetten bakıorumm
çok teşekkürler canım beğenmene sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhepsi çok güzel canım.özellikle misafir havluluğuna yemek takımına ve oda takımına ayrıca bayıldım.güle güle kullan :)
utanan minnak oldum şimdizevkli minnak :)
gel beraber kullanalım şekerimmutlulukla kullan hepsını cnm