<3 mini minnak çeyiz <3

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.544
minnakın hazırlıklarına hoşgeldiniz gençler harala gürele çeyiz hazırlamıyorum sakin sakin başlıyoruz gün gün paylaşacağım aldıklarımı inşallah indirim insanıyım o yüzden indirim buldukça alışveriş yapıyorum düğüne daha çok var sakin sakin başlıyoruz hazırlıklarımıza

çok güzeller,güle güle kullan:) koyu renk nevresim takımını özellikle mi seçtin bilmiyorum ama siyah ve lacivert gibi renkler yıkandıkça soluyorlar, özellikle madame coco'nun nevresimleri solmaya çok dayanıksız, bu tarz renkleri seviyorsan taç ve linens'inkiler daha dayanıklı oluyor. benim kardeşim de tam bir siyah sever de ondan tecrübeliyiz:)

teşekkürler tatlım evet canım bende genelde koyu renkten yanayım benim daha önce aldıklarım da bi problem olmamıştı kullandığın deterjana yumuşatıcıya göre de değişiyor gerçi

şu nevresim takımlarına özellikle çok bayıldım :) senin de ilk başta aile ile sevdiceğin arasında kaldığın zorlu bi ilişkin vardı sanırım canım :) inşallah ben de böyle hazırlıklar paylaşırım :) çok hoşuma gidiyo ya :) insan alırken bunu beraber kullanıcaz diye hayaller kuruyo dimi :))

ailelerle sıkıntımız olmadı da maddi sıkıntılarımız vardı konuşuruz onları herşey düzeliyor be güzelim bu hazırlıklara başlayabilmek tam 4 senemi aldı elbet sende başlarsın inşallah en kısa zamanda

zaten aile de maddi sıkıntıları sorun ediyor :) sorun maddiyat hep :) inşallah canım :)
yok hayatım öyle değil olaylar karışık bizde aileler birşeyi sorun etmiyor yani ama illaki bu aşamalarda çeşitli sorunlar oluyor olmazsa o zaman tedirgin olmak lazım herhalde

evet şekerler her zaman dediğim anneler günü istanbul çıkarmasını yapmış bulunmaktayım bir bir tüm ürünleri paylaşmaya çalışacağım fiyatlarını yazmıyorum merak edenler olursa cevaplarım ama çok çok uyguna aldığımı söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…