- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi minnakmimar
teşekkürler tatlımçok güzeller,güle güle kullan:) koyu renk nevresim takımını özellikle mi seçtin bilmiyorum ama siyah ve lacivert gibi renkler yıkandıkça soluyorlar, özellikle madame coco'nun nevresimleri solmaya çok dayanıksız, bu tarz renkleri seviyorsan taç ve linens'inkiler daha dayanıklı oluyor. benim kardeşim de tam bir siyah sever de ondan tecrübeliyiz:)
yavaş yavaş birşeyler yapıyoruz iştehadi bakalım
ailelerle sıkıntımız olmadı da maddi sıkıntılarımız vardı konuşuruz onlarışu nevresim takımlarına özellikle çok bayıldım :) senin de ilk başta aile ile sevdiceğin arasında kaldığın zorlu bi ilişkin vardı sanırım canım :) inşallah ben de böyle hazırlıklar paylaşırım :) çok hoşuma gidiyo ya :) insan alırken bunu beraber kullanıcaz diye hayaller kuruyo dimi :))
zaten aile de maddi sıkıntıları sorun ediyor :) sorun maddiyat hep :) inşallah canım :)ailelerle sıkıntımız olmadı da maddi sıkıntılarımız vardı konuşuruz onlarıherşey düzeliyor be güzelim bu hazırlıklara başlayabilmek tam 4 senemi aldı elbet sende başlarsın inşallah en kısa zamanda
yok hayatım öyle değil olaylar karışık bizde aileler birşeyi sorun etmiyor yanizaten aile de maddi sıkıntıları sorun ediyor :) sorun maddiyat hep :) inşallah canım :)
:) benmkiler ediyor ondan dedm canım :) Allah mutlu mesut etsin güzel günlerde kullanınyok hayatım öyle değil olaylar karışık bizde aileler birşeyi sorun etmiyor yaniama illaki bu aşamalarda çeşitli sorunlar oluyor olmazsa o zaman tedirgin olmak lazım herhalde
anladım tatlım da hepsi gelir geçer o süreçte illa ki oluyor az çok konularını biliyorum zaten biraz daha zaman lazım sevgi olduktan sonra herşey düzelir:) benmkiler ediyor ondan dedm canım :) Allah mutlu mesut etsin güzel günlerde kullanın