3.Micro Tedavim ve DHEA

12.gün yani bugün yapıldı.Ayrıca idrar testide yaptım az önce.ikinci cizgi belli belirsiz çıktı.

BONEDEA canım sen iğneleri kullanırken hayıt tohumunu içtinmi.tedavi süresinde yani nasıl yaptın canım

Bonadea canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin.Bu arada ben yine erken düşük yaptım.Yada biyokimyasal gebelikti bilmiyorum.Herneyse kanamam oldu va sabah bhcg testimde 10 düştü.:nazar:senağlamasenağlama

Bonadea canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin.Bu arada ben yine erken düşük yaptım.Yada biyokimyasal gebelikti bilmiyorum.Herneyse kanamam oldu va sabah bhcg testimde 10 düştü.:nazar:senağlamasenağlama

canım geçmiş olsun her işte bir hayır vardır ALLAH sana sağlık versin yardımcın olsun tatlım..a.s.

Canııııım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda Allah meleğini yeniden gönderir sana.

Son düzenleme:
X