- 13 Mart 2008
- 967
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu kez tam 5 tane yumoşum varmış. :) Bu iyi haber. Ama bir de maddi anlamda bizi hazırlıksız yakalayan bir olay var. SGK artık tüp bebek raporlarının bünyesinde bir tüp bebek merkezi barındıran bir ünv.hastanesi tarafından verilmesini şart koşmuş. Bu yüzden bizim raporu kabul etmediler. 1 Temmuz'da çıkmış kanun. Biz 18 Temmuz'da anlaşma yaparken tüp bebek merkezi bize hiç bundan bahsetmedi. Şimdi durup duruken 1250 ytl fazla ödemek zorundayız.
Maşallah bak iyi başladın İnşallah,
devamıda iyi olur İnşallah,
Parayı boş ver canım ya bizimde ev yok , kiralardayız ama yıllardır birikimlerimizi hep dr yatırdık,
ve benim bir kız olduğu için 4 deneme de para ile oldu ,
hayıta tedavi sırasında devam ediyormusun?
Bugün yine kontrolüm vardı.Yumoşlar 15-16 mm'i bulmuş. 2 gün daha iğnelere devam dedi doktor. Cuma günü yumoşlar toplanacak sanırım canım. :sm_cool:Canım nerelerdesin?
Kontrol Ne zaman?
Tedavin hayırlı olsun. Ben Gazi Eurofertilde tedavi görüyorum. Sende nerede tedavi görüyorsun?Bonadea sende antepte tedavi oluyordun değilmi.Hangi hastanede yaptırıyorsun.Ben de bugün son iğnemi yaptım çarşamba günü yumurtalarım toplanacak.14 tane yumurta var ama sanırım 6 tanesi fazla büyüdüğü için işe yaramıycak.CADIARZU
Bonedea'cım naptın, yumurtaların toplandı mı? merak ettim seni.
Tedavin hayırlı olsun. Ben Gazi Eurofertilde tedavi görüyorum. Sende nerede tedavi görüyorsun?
Noldu ? Merak ettim. İnşallah iyi haberlerle gelirsinGenel anestezi yaptılar bişey hissetmedim ama kendime geldiğimde ağrım vardı .Agrı kesici iğne yaptılar gecti.Serum takıldı 2 saat hastanede kalıp çıktık.1saat sonra sonucu öğreneceğim haber veririm.