3.Micro Tedavim ve DHEA

Maşallah bak iyi başladın İnşallah,
devamıda iyi olur İnşallah,
Parayı boş ver canım ya bizimde ev yok , kiralardayız ama yıllardır birikimlerimizi hep dr yatırdık,
ve benim bir kız olduğu için 4 deneme de para ile oldu ,
hayıta tedavi sırasında devam ediyormusun?

Kızlar bu kez tam 5 tane yumoşum varmış. :) Bu iyi haber. Ama bir de maddi anlamda bizi hazırlıksız yakalayan bir olay var. SGK artık tüp bebek raporlarının bünyesinde bir tüp bebek merkezi barındıran bir ünv.hastanesi tarafından verilmesini şart koşmuş. Bu yüzden bizim raporu kabul etmediler. 1 Temmuz'da çıkmış kanun. Biz 18 Temmuz'da anlaşma yaparken tüp bebek merkezi bize hiç bundan bahsetmedi. Şimdi durup duruken 1250 ytl fazla ödemek zorundayız.

yumurtalarının hepsi birbirinden kaliteli olur inşallah canım,allah tamamına erdirsin

Maşallah bak iyi başladın İnşallah,
devamıda iyi olur İnşallah,
Parayı boş ver canım ya bizimde ev yok , kiralardayız ama yıllardır birikimlerimizi hep dr yatırdık,
ve benim bir kız olduğu için 4 deneme de para ile oldu ,
hayıta tedavi sırasında devam ediyormusun?

Çok sağol AyşeNur canım. İğnelere başlayınca bütün bitkiselleri kestim. Yarın yine kontrolüm var. Bu beşlinin dışında minik minik bir kaç tane daha yumoş vardı. Bakalım bunların arasında arkadan gelip yetişen olacak mı?
:sm_cool:

Olur tabi Allahın izni ile,
İnşallah yarın daha da artmış olurlar,
ama unutma önemli olan içinde yumurta olan foliküller,
İnşallah hepsi yumurta doludur,

Bugün ikinci kontrolüm vardı. Sayıda artma yok ama azalma da yok çok şükür. 5'te 5 devam.

Bonadea sende antepte tedavi oluyordun değilmi.Hangi hastanede yaptırıyorsun.Ben de bugün son iğnemi yaptım çarşamba günü yumurtalarım toplanacak.14 tane yumurta var ama sanırım 6 tanesi fazla büyüdüğü için işe yaramıycak.CADIARZU

Bonadea sende antepte tedavi oluyordun değilmi.Hangi hastanede yaptırıyorsun.Ben de bugün son iğnemi yaptım çarşamba günü yumurtalarım toplanacak.14 tane yumurta var ama sanırım 6 tanesi fazla büyüdüğü için işe yaramıycak.CADIARZU
Tedavin hayırlı olsun. Ben Gazi Eurofertilde tedavi görüyorum. Sende nerede tedavi görüyorsun?

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı canım; inşallah herşey gönlünce olur.Allh pozitif sonuç almanı nasip eder inşallah.

Tedavin hayırlı olsun. Ben Gazi Eurofertilde tedavi görüyorum. Sende nerede tedavi görüyorsun?

Ben Sani konukoğlu hastanesinde tedavi görüyorum.Seninde tedavin hayırlı olsun.Güzel haberlerini alırız inşallah.Bu arada benim dün yumurtalarım toplandı.8 tane.Bugün kaç tanesinin döllendiği bellli olacak.

Petek sağol canım. Nasıl geçti yumurta toplama işlemi? Ağrın var mı? Dilerim hepsi döllenir yumoşların. Hastaneden haber alınca durumdan bizi de bilgilendirir misin ?

Son düzenleme:
Genel anestezi yaptılar bişey hissetmedim ama kendime geldiğimde ağrım vardı .Agrı kesici iğne yaptılar gecti.Serum takıldı 2 saat hastanede kalıp çıktık.1saat sonra sonucu öğreneceğim haber veririm.

Genel anestezi yaptılar bişey hissetmedim ama kendime geldiğimde ağrım vardı .Agrı kesici iğne yaptılar gecti.Serum takıldı 2 saat hastanede kalıp çıktık.1saat sonra sonucu öğreneceğim haber veririm.
Noldu ? Merak ettim. İnşallah iyi haberlerle gelirsin

8 Yumurtanın 7 tanesi döllenmiş.Yarın saat 1 de transferim var.Kaç embriyo transfer edileceğine yarın karar veririz dediler.Kalanları donduracaklar.

X