- 24 Kasım 2007
- 765
- 17
Çok iyi. Gözün aydın. Dilerim 13 gün sonra hamiş olduğunu da yazarsın buraya8 Yumurtanın 7 tanesi döllenmiş.Yarın saat 1 de transferim var.Kaç embriyo transfer edileceğine yarın karar veririz dediler.Kalanları donduracaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi. Gözün aydın. Dilerim 13 gün sonra hamiş olduğunu da yazarsın buraya8 Yumurtanın 7 tanesi döllenmiş.Yarın saat 1 de transferim var.Kaç embriyo transfer edileceğine yarın karar veririz dediler.Kalanları donduracaklar.
bonadea cım İNŞALLAH hepsi döllenir başarıyla transfer olur sende bebişlerine kavuşursun da bize umut olursun canım yaaa,hayırlısıyla İNŞALLAH..
hayırlı olsun canım,
benim de 5 yumurta alınmıştı, 4 yumurta döllendi ve hepsi transfer edilmişti,
Arkadaşlar çok teşekkürler. Az önce merkezden aradılar, yumoşların hepsi olgunmuş ve hepsine işlem yapılmış
İyi dileklerin için teşekkürler canım. Bende yumurta sayısı az oluyordu. Önceki denemede maximum dozla 2 yumurtam olmuştu. 11 hafta süresince düzenli olarak günde 75 mg. DHEA kullandım.(aslında 16 hafta süresince kullanmak gerekiyor) Bir de çok düzenli olmasa da L-Arginine kullandım. 15-20 gün süreyle hayıt suyu içtim. Bu kez yumurta sayım ultrasonda 5'e yükseldi ama toplamada biri boş çıktı. DHEA'nın kaliteyi de arttırdığı söyleniyor ama benim eşimde de sperm sorunu oldugundan bakalım döllenme olacak mı? Tüp bebek merkezi öğleden önce arayıp durumdan haberdar edecek. Sonucu yazarım buraya :Saruboceq:bonadea cım cnm hayırlı olur inş...cnm neler kullandın ve faydasını tam olarak gördünmü haber verirsen sevinirim ve kestinmi .....dhea işe yaradımı yazarsan sevinirim......
Az önce merkezi aradım. Elinizden öper 3 embriyom var arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool: İnşallah pazartesiye kadar en az 2'si yaşar.
Az önce merkezi aradım. Elinizden öper 3 embriyom var arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool: İnşallah pazartesiye kadar en az 2'si yaşar.
Bonadea gözün aydın canım.İnşallah yumuslarının üçüde sana sımsıkı tutunur.
Benim dün transferim yapıldı.4 embriyo transfer edildi.Sonuç 13 agustosta belli olacak.İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda..:dance:
Arkadaşlar çok teşekkürler. Az önce merkezden aradılar, yumoşların hepsi olgunmuş ve hepsine işlem yapılmış
a.s.bonadea cım ,peteknurcum hadi kızlar kim tutar sizi hayırlısıyla müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canlarım.. :sm_cool: :sm_cool:
Canım gözümüz aydın. İnşallah hamilesindir. Transferin kaçıncı günü yapıldı test?Ben çok şaşkınım sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum.Test sonucum 15 çıktı.Doktor düşük ama cuma gün 30 çıkarsa esin hamilesin dedi.fisfisfis