3.Micro Tedavim ve DHEA

Kızlar sabah yumurtladım geldim :) 5 folikülden biri boş çıktı yani 4 yumurtam var. Şimdilik hiç ağrım olmadı. Çok hafif bir şişkinlik var. Merakla yarın sabahı bekliyoruz şimdi. Bakalım döllenme olacak mı diye :)

bonadea cım İNŞALLAH hepsi döllenir başarıyla transfer olur sende bebişlerine kavuşursun da bize umut olursun canım yaaa,hayırlısıyla İNŞALLAH..

bonadea cım İNŞALLAH hepsi döllenir başarıyla transfer olur sende bebişlerine kavuşursun da bize umut olursun canım yaaa,hayırlısıyla İNŞALLAH..

hayırlı olsun canım,
benim de 5 yumurta alınmıştı, 4 yumurta döllendi ve hepsi transfer edilmişti,

Arkadaşlar çok teşekkürler. Az önce merkezden aradılar, yumoşların hepsi olgunmuş ve hepsine işlem yapılmış

Arkadaşlar çok teşekkürler. Az önce merkezden aradılar, yumoşların hepsi olgunmuş ve hepsine işlem yapılmış

canım çoooook güzel bi haber bu:teytey:,herşey yolunda gidiyor yani değilmi:nazar:inşallah Allah tamamına erdirir ve bebeklerini kucağına almayı nasip eder.hakkında hayırlısı olsun canım,dualarımız senin ve yumoşlarınlaa.s.,Allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallaha.s.

bonadea cım cnm hayırlı olur inş...cnm neler kullandın ve faydasını tam olarak gördünmü haber verirsen sevinirim ve kestinmi .....dhea işe yaradımı yazarsan sevinirim......

bonadea cım cnm hayırlı olur inş...cnm neler kullandın ve faydasını tam olarak gördünmü haber verirsen sevinirim ve kestinmi .....dhea işe yaradımı yazarsan sevinirim......
İyi dileklerin için teşekkürler canım. Bende yumurta sayısı az oluyordu. Önceki denemede maximum dozla 2 yumurtam olmuştu. 11 hafta süresince düzenli olarak günde 75 mg. DHEA kullandım.(aslında 16 hafta süresince kullanmak gerekiyor) Bir de çok düzenli olmasa da L-Arginine kullandım. 15-20 gün süreyle hayıt suyu içtim. Bu kez yumurta sayım ultrasonda 5'e yükseldi ama toplamada biri boş çıktı. DHEA'nın kaliteyi de arttırdığı söyleniyor ama benim eşimde de sperm sorunu oldugundan bakalım döllenme olacak mı? Tüp bebek merkezi öğleden önce arayıp durumdan haberdar edecek. Sonucu yazarım buraya :Saruboceq:

Az önce merkezi aradım. Elinizden öper 3 embriyom var arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool: İnşallah pazartesiye kadar en az 2'si yaşar.

Hayırlı olsun arkadaşım,
bu arada sakın kabız olma,
patates, nane, maydanoz ve diğer yenmeyecek gıdaları da yeme,
bol bol sebze ağırlıklı beslen,
öpüyorum seni

Az önce merkezi aradım. Elinizden öper 3 embriyom var arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool: İnşallah pazartesiye kadar en az 2'si yaşar.

canım gözünaydın inşallah hayırlı haberinide alırız.umarım bebişler sıkı sıkı annaciklerine tutunurlar:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bonadea gözün aydın canım.İnşallah yumuslarının üçüde sana sımsıkı tutunur.
Benim dün transferim yapıldı.4 embriyo transfer edildi.Sonuç 13 agustosta belli olacak.İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda..:dance:

Bonadea gözün aydın canım.İnşallah yumuslarının üçüde sana sımsıkı tutunur.
Benim dün transferim yapıldı.4 embriyo transfer edildi.Sonuç 13 agustosta belli olacak.İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda..:dance:

Teşekkürler. Transferin hayırlı olsun canım. Dediğin gibi inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız buradan.

a.s.bonadea cım ,peteknurcum hadi kızlar kim tutar sizi hayırlısıyla müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canlarım..:nazar: :nazar: :sm_cool: :sm_cool:

hayırlı olsun şimdi sıra transfer e bekleme sürecinde yani en zor süreçte inşallah allah emeklerinin karşılığüını veriri allah ttunma gücü versin inşallah bebişlerine kavuştursun

a.s.bonadea cım ,peteknurcum hadi kızlar kim tutar sizi hayırlısıyla müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canlarım..:nazar: :nazar: :sm_cool: :sm_cool:

Ben çok şaşkınım sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum.Test sonucum 15 çıktı.Doktor düşük ama cuma gün 30 çıkarsa esin hamilesin dedi.fisfisfis

peteknur slm canım cumayı bekle hayırlısıyla hamilesindir öyle görünüyor ALLAH tan hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste,cuma günü hayırlı haberler alırız inş. canım...

X