3.Micro Tedavim ve DHEA

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
Hipogonadizm hastasıyım kızlar. Yani ancak ilaçlarla adet olabiliyorum. Eşimde de sperm hareketsizliği sorunu var. Doğal yoldan hamiş kalmam imkansız. İlk iki micro denemesinde yumurta sayım 2-3'te kaldığı için microdan vazgeçilip aşılama denendi. Yeni tedavime yarın başlıyorum. Bu kez 3 ay DHEA kullandım. 3 ay önce görüştüğümüzde doktorum DHEA ile ilgili ne olumlu ne de olumsuz bir görüş belirtmişti. Bu kez yumurta sayısı artacak mı diye çok merak ediyorum. Bu denemede 2 yumurta bile olsa toplatıp deneyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

Son düzenleme:
tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve tedavinin sonunda nazlı bebeğine :emir_bebek:kavuşursun canıma.s.

Allah işlerinizi rast getirsin canım. Tedavinizde başarılı kılsın. Micro denemenizde sizlere melek ya da meleklerinizi bağışlasın inşallah.. Amin..a.s.

Hipogonadizm hastasıyım kızlar. Yani ancak ilaçlarla adet olabiliyorum. Eşimde de sperm hareketsizliği sorunu var. Doğal yoldan hamiş kalmam imkansız. İlk iki micro denemesinde yumurta sayım 2-3'te kaldığı için microdan vazgeçilip aşılama denendi. Yeni tedavime yarın başlıyorum. Bu kez 3 ay DHEA kullandım. 3 ay önce görüştüğümüzde doktorum DHEA ile ilgili ne olumlu ne de olumsuz bir görüş belirtmişti. Bu kez yumurta sayısı artacak mı diye çok merak ediyorum. Bu denemede 2 yumurta bile olsa toplatıp deneyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

slm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah başarıyla gelişir yumurtaların ve bebişlerine kavuşursun tez zamanda canım.a.s.

hayırlı olsun inşallah çok sayıda ve kaliteli yumurtaların olur sana tutunur hiç bırakmazlar ve biz forumu coştururuz

canım tedavin hayırlı olsun.inşallah bu sefer bebişlerine kavuşursun.allah yardımcın olsun.

Günde 600 i.u (8 ampul toz ) menogon ile başladık bugün tedaviye. Oldukça yüksek bir doz yani. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

insallah hakkinizda hayirlisi olur..ama bildigim kadariyla microenjeksiyonda
yumurta sayisindan ziyade kalitesi dahada önemli..bende micro ilek hamile kaldim onca yumurta
toplandi ama iclerinden en kalitelisi secilmisti..verirsiniz insl. iyi haberleri sizde bizlere..

Allah işini rast getirsin Bonedea'cım. Yumurtaların inşallah çok kaliteli olur da hamile kalırsın , tekrar tedaviye gerek kalmaz.

Günde 600 i.u (8 ampul toz ) menogon ile başladık bugün tedaviye. Oldukça yüksek bir doz yani. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

canını sıkacak bir durum yok bence de.benim de ilk denemem de 4 yumurta oldu.2.denememde 5 yumurta oldu.önemli olan onların döllenip kaliteli embriyo oluşturması.benim 4 embriyo oluştu ve şuan hamileyim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.dualarım seninle...

canım inşallah bu sefer çok sayıda ve kaliteli yumurta elde edilir ve bebeğin yada bebeklerin sana tutunur. dualarımız seninle canım.

cnm banada doktor DHEA verdi yumurtaları ve kalitelerini çoğaltıyormuş..henüz alamdım daha...

cnm banada doktor DHEA verdi yumurtaları ve kalitelerini çoğaltıyormuş..henüz alamdım daha...
Canım, doktorun günde kaç doz verdi ve ne kadar süre kullanmanı önerdi?
Ben günde 75 mg (3 adet) kullandım

Son düzenleme:
25 mg iki ay..ama henüz başlamadım.............25mg günde iki kez..........

Canım, doktorun günde kaç doz verdi ve ne kadar süre kullanmanı önerdi?
Ben günde 75 mg (3 adet) kullandım

Tedavin hayırlı uğurlu olsun , inşallah bu kez hayırlı bir sonuç alır bebişlerine kavuşursun, ilk muayenede kaç folikül saydı dr?
her gidişinde artış varmı?
biliyorsun sana çok şey borçluyum,
senin bitki tariflerin bana çok yardımcı oldu Allahın izni ile,
İnşallah sende en iyi neticeleri alırsın,
bol şanslar canımŞenizŞenizŞeniz

Tedavin hayırlı uğurlu olsun , inşallah bu kez hayırlı bir sonuç alır bebişlerine kavuşursun, ilk muayenede kaç folikül saydı dr?
her gidişinde artış varmı?
biliyorsun sana çok şey borçluyum,
senin bitki tariflerin bana çok yardımcı oldu Allahın izni ile,
İnşallah sende en iyi neticeleri alırsın,
bol şanslar canımŞenizŞenizŞeniz
Canım iyi dileklerin için çok sağol. Nasıl gidiyor hamişlik :) 5 gün oldu iğnelere başlayalı bugün saat 10'da kontrolüm var. Önceki 2 tedavimde hiç bitkisel kullanmamıştım. Bu sefer biliyorsun başta DHEA olmak üzere, L-Arginine, Hayıt vs ne varsa kullandım. Bakalım 2-3 olan yumurta sayısı bu tedavide artacak mı yoksa azalacak mı? Öğleden sonra eve gelince yazarım :) İlgine tekrar teşekkürler canım.

benim yumurtalarım iğneyle çok fazla değil ama idare edecek şekilde büyüyor
acaba ayşenurun ve seninde yazdığın gibi bitkilerle yumurta büyümesini sağlansa
ama sonra nasıl çatlayacak yumurta bilen varmı kızlar

Kızlar bu kez tam 5 tane yumoşum varmış. :) Bu iyi haber. Ama bir de maddi anlamda bizi hazırlıksız yakalayan bir olay var. SGK artık tüp bebek raporlarının bünyesinde bir tüp bebek merkezi barındıran bir ünv.hastanesi tarafından verilmesini şart koşmuş. Bu yüzden bizim raporu kabul etmediler. 1 Temmuz'da çıkmış kanun. Biz 18 Temmuz'da anlaşma yaparken tüp bebek merkezi bize hiç bundan bahsetmedi. Şimdi durup duruken 1250 ytl fazla ödemek zorundayız.

Son düzenleme:
X